تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 1049 اولاول ... 3753793798710271033103410351036103710381039104010411047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    از کجا باید تهیه کنم؟یه جای منصف و مطمئن .یه نمایندگی هم تو نت دیدمازش که فروش آنلاین داشت.خوبه یا از جای دیگه تهیه کنم؟
    بازم مرسی
    .
    اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
    اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دنبال بلندگوی وایرلس اصلا نباش.اگر خیلی بحث سیم کشی واست اهمیت داره یه ساندبار بگیر.که معمولا توصیه نمی کنم چون اندازه پولش صدا نمیده.
    اگر مشکلی با سیم کشس نداشته باشی مناسب کاربرد شما مدل HT-3800 اونکیو پیشنهاد می کنم.

ببخشید یه سوال در مورد این مدل و مدل های مشابه داشتم
    بلند گوهای عقب رو می شه روی زمین گذاشت یا باید براش پایه تهیه کرد؟اگه نیاز به پایه داره باید چیکار کرد ساخت و یا آماده اش پیدا می شه؟
    ....................................
    همراه این سیستم پلیر هم هست و یا اینکه آمپلی فایر تنها داره و باید براش پلیر تهیه بشه؟

فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
    Last edited by filtrmiltr; 15-04-2017 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید یه سوال در مورد این مدل و مدل های مشابه داشتم
    بلند گوهای عقب رو می شه روی زمین گذاشت یا باید براش پایه تهیه کرد؟اگه نیاز به پایه داره باید چیکار کرد ساخت و یا آماده اش پیدا می شه؟
    ....................................
    همراه این سیستم پلیر هم هست و یا اینکه آمپلی فایر تنها داره و باید براش پلیر تهیه بشه؟

فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
    .
    احتمال خیلی زیاد پشتش گیره آویز داره.می تونید به دیوار وصل کنید.با یه پیچ و رول پلاک.در اصل این بلندگوها برای نصب بر روی دیوار طراحی میشن.
    پلیر نداره.فقط آمپلی فایر.الیته برای پخش موزیک ورودی USB داره و بخاطر ورودی های متعدد شما هر دستگاهی می تونید بهش وصل کنید.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

.
    اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
    اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.
    امروز رفتم نمایندگیش(فروشگاه راستین)،مسئولش بهم گفت چرا میخوای اینو ببری،بیا پایونیر ببر،گفت برای یه سالن 30 متری همین کافیه.هزینه اضافه س.گفت این پلیر داره و میتونی از طریق خود دستگاه پلی کنی و کیفت مناسبی هم داره..قیمتش هم 970 بود. Pioneer HTZ-424
    نظر شما در رابطه با سینماهای خانگی سونی (مثلن مدل dz650 ) یا همین مدل پایونیر که در حدود یک میلیون تومنه چیه؟
    اصلن صدای مناسب دارن؟
    البته اینم اضافه کنم با توجه به شکل اسپیکرهاش که باید رو دیوار نصب بشن و یا باید رو پایه قرار بگیرن باعث تردیدم تو انتخاب مدل onkyo شد.
    بازم ممنون
    Last edited by clapton; 15-04-2017 at 20:18.

7. این کاربر از clapton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگیش(فروشگاه راستین)،مسئولش بهم گفت چرا میخوای اینو ببری،بیا پایونیر ببر،گفت برای یه سالن 30 متری همین کافیه.هزینه اضافه س.گفت این پلیر داره و میتونی از طریق خود دستگاه پلی کنی و کیفت مناسبی هم داره..قیمتش هم 970 بود. Pioneer HTZ-424
    نظر شما در رابطه با سینماهای خانگی سونی (مثلن مدل dz650 ) یا همین مدل پایونیر که در حدود یک میلیون تومنه چیه؟
    اصلن صدای مناسب دارن؟
    البته اینم اضافه کنم با توجه به شکل اسپیکرهاش که باید رو دیوار نصب بشن و یا باید رو پایه قرار بگیرن باعث تردیدم تو انتخاب مدل onkyo شد.
    بازم ممنون
    .
    من با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم.
    اگر از مدل 424 هم خوشتون اومده و فکر می کنید که همونیه که میخوای مدل خوبیه.
    در مورد سینماهای سونی هم من همیشه معتقد بودم بیخودی گرونه.هنوزم هم عقیدم اینه.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

.
    من با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم.
    اگر از مدل 424 هم خوشتون اومده و فکر می کنید که همونیه که میخوای مدل خوبیه.
    در مورد سینماهای سونی هم من همیشه معتقد بودم بیخودی گرونه.هنوزم هم عقیدم اینه.
    بازم ممنون از پاسخت.
    یه سوال مهمتر اینکه نمایندگی اونکیو میگفت ترجیحن فیلم رو از پلیر خود سینما خانگی ببینی بهتره،چون وقتی خروجی صدای تلویزیون رو روی سینمای خانگی میگیری افت کیفیت خواهی داشت ولو حتی با خروجی اپتیکال.
    نظر شما چیه؟این افت کیفیت وجود داره به واقع یا با یه کابل اپتیکال خوب میتونه جبران بشه؟
    من خودم معمولن فیلم ها رو 4k یا با انکدهای خیلی خوب دانلود میکنم و میبینم و با پلیر تلویزیونم بدون هیچ مشکلی تماشا میکنم و اینو میدونم که پلیرهای سینماهای خانگی خیلی اذیت میکنن تو اجرای فرمت ها و زیرنویس های متفاوت.
    خودم خیلی از مدل اونکیویی که شما پیشنهاد دادین خوشم اومد و فقط مشکلم اندازه های اسپیکرهای ساراندشه که خیلی مناسب محیط خونه نیست و مشکل دارم با نصبش رو دیوار.
    بازم ممنون

11. این کاربر از clapton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بازم ممنون از پاسخت.
    یه سوال مهمتر اینکه نمایندگی اونکیو میگفت ترجیحن فیلم رو از پلیر خود سینما خانگی ببینی بهتره،چون وقتی خروجی صدای تلویزیون رو روی سینمای خانگی میگیری افت کیفیت خواهی داشت ولو حتی با خروجی اپتیکال.
    نظر شما چیه؟این افت کیفیت وجود داره به واقع یا با یه کابل اپتیکال خوب میتونه جبران بشه؟
    من خودم معمولن فیلم ها رو 4k یا با انکدهای خیلی خوب دانلود میکنم و میبینم و با پلیر تلویزیونم بدون هیچ مشکلی تماشا میکنم و اینو میدونم که پلیرهای سینماهای خانگی خیلی اذیت میکنن تو اجرای فرمت ها و زیرنویس های متفاوت.
    خودم خیلی از مدل اونکیویی که شما پیشنهاد دادین خوشم اومد و فقط مشکلم اندازه های اسپیکرهای ساراندشه که خیلی مناسب محیط خونه نیست و مشکل دارم با نصبش رو دیوار.
    بازم ممنون
    اقااین مدلا ونکیوصدای کانالهای رسی....ور میتونه پخش کنه؟یعنی ورودی اوپتیکال ازتیوی به سینماداره؟یه مدل بگیدفرمتهای فیلماهمراه بازیرنویس پخش کنه

13. این کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بازم ممنون از پاسخت.
    بازم ممنون
    .
    شما از این دید به قضیه نگاه کن که چه چیزی برات مناسب تره.توجه نکن به حرف های فروشنده.اون میخواد جنسش بفروشه.
    اگر واقعا دنیال این هستی که افت کیفیت برای صدا نداشته باشی باید بلوری پلیر بخری و فیلمات هم به صورت بلوری تهیه کنی و ببینی و دور قایل دانلودی خط بکشی وگرنه خودت درگیر حرف های فروشنده نکن.
    در ثانی الان انتقال صدا یا کابل HDMI انجام میشه و از قابلیت ARC میتونی استفاده کنی.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازم ممنون از پاسخت.
    بازم ممنون
    سلام ، کلا پلیر های تلویزیون دکودر های ضعیفی دارن ، تو فیلمهای معمولی و کیفیت متوسط به پایین اصلا فرقی نمیکنه ، ولی تو فیلمهایی با صدای dts و کیفیت تصویر بالا (تو فیلمهای دانلودی کیفیت حتما به سایز تصویر و حجم فایل نیست ک مثلا بگی 4k ک دانلود کردی مثلما از ۱۰۸۰ بالاتره ، بیشتر به انکودرشه ) با پلیر خوب ببینی به مراتب کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه ، من خودنم شخصا تست کردم ولی خوب هزینت میره بالا

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

17. 2 کاربر از ali_j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ، کلا پلیر های تلویزیون دکودر های ضعیفی دارن ، تو فیلمهای معمولی و کیفیت متوسط به پایین اصلا فرقی نمیکنه ، ولی تو فیلمهایی با صدای dts و کیفیت تصویر بالا (تو فیلمهای دانلودی کیفیت حتما به سایز تصویر و حجم فایل نیست ک مثلا بگی 4k ک دانلود کردی مثلما از ۱۰۸۰ بالاتره ، بیشتر به انکودرشه ) با پلیر خوب ببینی به مراتب کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه ، من خودنم شخصا تست کردم ولی خوب هزینت میره بالا

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    بااین حساب نظرتوندرموردپلیرمن چیه؟
    Snowa S3D-7700B Blu-ray Player
    این پلیر درکنار یک سینمای خانگی خوب و ارزون مثل مدل HT-3800 و یا سینمای خانگی یک پله بهتراز این مدل ، به خوبی جوابگو هست و یا کم می آره و ضعیفه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •