ممنون نسخه های بازیمون فرق میکنه سیوت برای من لود نشد . روسترهای شما آپدیته اما من آپدیت نکردم .
ممنون نسخه های بازیمون فرق میکنه سیوت برای من لود نشد . روسترهای شما آپدیته اما من آپدیت نکردم .
بله من بازی رو هم از داخل آپدیت کردم و پچهای 01.02.03 کنامی رو هم نصب کردم.درکل شرمنده حسین جان.ممنون نسخه های بازیمون فرق میکنه سیوت برای من لود نشد . روسترهای شما آپدیته اما من آپدیت نکردم .
PATCH ی نیست که بازی فارسی بشه؟؟؟
اخرین PATCH چیکار هایی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ميبخشيد
من GDB فولدر كامل ليگ اسپانيا و ايتاليا رو مي خواستم
آقایون من خواستم برای کسی پچ رو دانلود کنم پارت 4رش ارور میده!!!
کسی لیست کامل اسامی پرسپولیس رو داره ؟
پچی نیست دوستان که تیم های ایرانی یا گزارش فارسی بهش اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی جان لیست بازیکنهای تمام تیمها رو میتونی اتوی این سایت پیدا کنی:کسی لیست کامل اسامی پرسپولیس رو داره ؟
عضو شو و بعدش روی اسم تیمها کلیک کن تا اسامی رو بیاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کونامی اصلا PES2010 رو ول کرده به امان خدا من نمی دونم هدفش از دادن DLC جدید برای ترانسفر زمستانی چی بود؟ اصلا ده درصد ترانسفر های انجام شده رو توی DLC اعمال نکرده! واقعا شرم آور هست تیم سازنده بازی به کل وجهه و کلاس PES رو رفته رفته پایین تر میارن واقعا امسال نا امیدی و شکست موج می زنه بین سازندگان بازی واقعا انتظار نداشتم که شکست باعث بشه اینطور نا امید بشن و دیگه اهمیت ندن هرچی باشه PES یکی از پرطرفدارترین گیم های جهان محسوب میشه و باید کونامی این مسئله رو در نظر داشته باشه. واقعا من موندم دیگه نمی دونم چی بگم! البته احتمال داره یک ماه دیگه DLC جدیدی عرضه بشه امیدوارم توی اون اصلاح بشه ترانسفر ها
آرمین جان من با نظر شما در مورد شکست و یا افتضاح بودن این نسخه بازی اصلا موافق نیستم . درسته که این بازی نسبت به نسخه قبل ایراداتی داره از جمله داوری بازی و چند مورد دیگه .اما از اونطرف نسبت به نسخه قبل شاهد پیشرفتهای خوبی توی این نسخه هستیم . به هر حال بی جهت نبوده که این نسخه چیزی حدود 5 میلیون نسخه فروش داشته این نسبت به آمار 7 میلیونی فیفا 10 واقعا عالیه من قصد مقایسه ندارم فقط یک نسبت رو میخواستم بیان کنم .
کونامی از قدیم الایام توی لایسنس ها , آپدیتها و مواردی از این دست کم کاری داشته و این مساله مختص این نسخه نیست اما این مساله یک ایراد محسوب میشه و کسی نمیتونه ازش دفاع کنه اما همونطوریکه که گفتم این مساله از قدیم وجود داشت .
به هر حال اگه بضاعت مالی و محدودیت امکانات کونامی رو در نظر بگیریم به نظر من کارنامه قابل قبولی از خودشون ارائه دادن مساله امکانات و تعداد نیروی انسانی مساله کوچیکی نیست که به راحتی بشه از کنارش گذشت . ما این مساله رو باید در نظر بگیریم که در مجموع کل نیروی انسانی کونامی شامل نیروهای مستقر در استودیو کونامی و نیروی استخدامی در کشورهای مختلف نهایتا به 400 نفر بیشتر نمیرسه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)