سلام دوستان الان بهترین شرکتا برای دانلود شبانه که اذیت نکنن چه شرکتایی هستن؟
با تشکر
سلام دوستان الان بهترین شرکتا برای دانلود شبانه که اذیت نکنن چه شرکتایی هستن؟
با تشکر
مخابرات و فن اوا و های وب
با سلام
من برای محل کارم 128 نامحدود پارس داشتم و دارم که فعلا" راضیم. البته اون موقعی گرفتم که 20 گیگ هدیه داشت. که فوق العاده بود.
الان برای خونه محدود پارس دارم و میخوام تبدیل به نامحدود یا سرویس محدود خوبی که ترافیک بالایی داره بکنم. سرعتش کم هم باشه اشکالی نداره. حداقل دیگه دانلود 30 تا 40 باشه!
با توجه به اینکه پارس هدیه نامحدود رو کم کرده و به 8 گیگ کاهش داده الان میخواستیم راهنماییم کنین که از چه شرکتی بگیرم که به صرف تر باشه.
لازم به توضیح هست که هیچ استفاده و دانلودی تو شب هم ندارم. ترجیحا" سرویس نامحدود 128
با تشکر
سلام
adsl با چه سرعتی, از کدوم شرکت بگیرم؟
کلا زیاد استفاده نمیکنم, نه روزانه, نه شبانه.
با اینترنت موبایل که روزی حدود 100 مگ فقط وبگردی و دانلود میکردم ( که البته خودم یه مقدار رعایت میکردم که تا اخر ماه بیشتر از حجمم استفاده نشه).
حالا قراره adsl بگیرم که بقیه خانواده هم استفاده کنن. (با اینکه اینترنت موبایل گرونه, ولی جدیدا 3g همراه اول وصل شده, ادم از سرعت لذت میبره. این ماه انقدر استفاده کردم که الان یه هفته تا اخر مهلت بسته مونده تمومش کردم)
بگذریم, زیاد چرت و پرت گفتم.
من فقط میخوام راحت وبگردی کنم, راحت از youtube فیلم ببینم و ممکنه بعضی اوقات (مثلا ماهی یکبار, دو ماهی یکبار) یه برنامه ای در حد 2 گیگ دانلود کنم. شاید با شرایط جدید دانلود های موبایلم اضافه کنیم, ماهی 1 گیگ هم دانلود های موبایل بشه.
پیشنهاد شما چیه؟ چه سرعتی, چه حجمی, چه شرکتی؟
دانلود میخوای برو مخابرات
میگم که, دانلود ندارم تقریبا.
همین تماشای انلاینم دانلود حساب میشه دیگه
اگه با گرونی و هر روز یک بازی دراوردن وحذف تدریجی دانلود شبانه میتونی کنار بیای
صبانت وفن اوا و شاتل
حالا به طور دقیقتر, کدوم یکی؟
چه سرعتی؟ چه حجمی؟
دو مگ اکو شاتل حجم هم با توجه به نیازت
اینا رو یه مقایسه بکنید:
- 2مگ اکو شاتل, 3 ماه, 8 گیگ, 54 تومن, بدون شبانه
- 2مگ فن اوا, 3 ماه, 9 گیگ, 60 تومن, بدون شبانه
- 2مگ صبانت, 3 ماه, 12 گیگ, 60 تومن, (مثل اینکه بدون شبانه)
از لحاظ قطعی و اینا کدوم بهتره؟ اصلا من 2 مگ نیاز دارم یا نه؟ به نظرتون 3 ماهه بگیرم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)