با سلام
دوست عزیز شما باید از فروشگاههای اینترنتی سر بزنید که اکثرا و معمولا قیمت هاشون یه خورده بالا هست
شما میتونید توی همون شهرستانی که هستید به خدمات کامپیوتری مراجعه کنید و یه مودم بگیرید
اینطوری خیلی بهتر هست
موفق باشید.
با سلام
دوست عزیز شما باید از فروشگاههای اینترنتی سر بزنید که اکثرا و معمولا قیمت هاشون یه خورده بالا هست
شما میتونید توی همون شهرستانی که هستید به خدمات کامپیوتری مراجعه کنید و یه مودم بگیرید
اینطوری خیلی بهتر هست
موفق باشید.
ایا برد مودم وایرلس به فاصله بین دو طبقه میرسه ؟ (4تا 5 متر عمودی )
من میخام مودم وایرلس بخرم بزارم طبقه چهارم اما میخام طبقه دومم استفاده کنم
سلام
خواهش می کنم دوست عزیز
این طبیعیه وقتی لپ تاپ شبکه ای پیدا میکنه اما کانکت نیست علامت زرد رنگ رو قسمت Network باشه ولی این که کانکت شد و علامت زرد رنگ نرفته بود یکم عجیبه که چیزی نیست این جور مواقع مودم را خاموش ، روشن کن لپ تاپ هم یک بار ریستارت بکن احتمال زیاد مشکل حل میشه .
ولی در مورد اینکه می خواهید شبکه بین لپ تاپ و PC درست کنید از دو راه می توانید این کار را انجام بدید :
1) برای PC کارت شبکه وایرلس تهیه کنید و اونطوری هر دو رو به هم وصل کنید .
2) این روش فکر کنم کم هزینه تر باشه : اگر لپ تاپ شما Bluetooth دارد (که اکثر لپ تاپ های جدید این قابلیت را دارند ) یک دستگاه Bluetooth نیز برای PC تهیه کنید که قیمت خیلی بالایی ندارد بعد از این روش اطلاعات را رد و بدل کنید .
موفق باشید
Last edited by Mr.Pooya; 07-11-2010 at 10:53.
سلام
مودم های Wireless خونگی ، معمولا به طبقات بالا و پائینشون سیگنال میرسونن. قدرت سیگنال ها در اون طبقات هم ، دقیقا زیر یا بالای مودم از همه بیشتره و معمولا همه جای اون طبقات رو پوشش نمیده و کاملا به ساختار خونه و شرایط اطراف هم بستگی داره.
ولی تجربه ی دوستان از دو طبقه فاصله ( مثلا از 4 به 2 ) خیلی خوب نبوده و نمیشه روش حساب کرد.
البته قدرت خروجی این مودم ها حدود 3 dbm هستش که میشه با یه آنتن 6-7 dbm ای تقویتش کرد ، اما اون هم همه ی طبقه ی دوم رو براتون پوشش نمیده.
* اگه میخواید بعداً قدرت آنتن رو افزایش بدین ،مدل هایی رو باید بخرید که آنتن خارجی دارن و آنتن های تقویت کننده رو میشه بهشون وصل کرد
Last edited by a6l3i; 07-11-2010 at 10:48.
سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال فنیمن هر وقت میخوام کانکت بشم ارور 678 میده باید چند دقیقه مودمم خاموش کنم بعد کانکت میشه
مشکل از چی میتونه باشه؟!
مودم منم kasda kd318eu هستن از پارس آنلاین هم سرویس میگیرم
اینم بگم چراغ Dsl (link) هم ثابته
Last edited by vahid78; 07-11-2010 at 11:26.
MTU پارس آنلاین بیشتر از 1272 قبول نمیکنه میتونید دستور زیر رو داخل cmd بزنید تا مشاهده کنید:
ping 4.2.2.4 -l 1275 -f
ولی با
ping 4.2.2.4 -l 1272 -f
جواب میده.
سوال از اساتید:
1- اگر در جایی از لپتاپ استفاده بکنیم که سیگنال وایرلس ضعیفه ، آیا ترافیک بیشتری مصرف می شه؟
2- اگر سیگنال وایرلس ضعیف باشه آیا روی سرعت تاثیر می گذاره؟ چرا وقتی با speedtest تست می گیرم سرعت در حالت وایرلس کمتره ولی وقتی لپتاپ رو با کابل شبکه به مودم وصل می کنم سرعت بیشتره؟ (درصورتی که سرعت وایرلس رو زده 54Mb/s )
با سلام
1: فرقی نمیکنه دوست عزیزم
ترافیک مصرفی بستگی به مصرفی که شما میکنید
مثلا اگه با سرعت خیلی پایین هم ( مثلا 1 کیلوبیت ) یه فایل 10 مگابایتی رو دانلود کنید در عرض 2 ساعت ، همین فایل 10 مگابایت از ترافیکتون کم میشه
حالا چه در عرض 2 دقیقه دانلود شه چه در عرض 2 ساعت
---
2: صد در صد اگه وایرلس سیگنالش ضعیف باشه روی سرعت تاثیر داره و تاثیر مستقیم هم داره
هر چی کمتر سیگنال باشه سرعت هم کمتره و هر چی سیگنال بیشتر برسه سرعت بیشتر
، خوب طبیعیه که با کابل سرعت رو بیشتر نشون بده ( کابل 100Mb/s هست )
موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنماییتون
فرمایش شما کاملا درسته. سرعت کابل شبکه رو 100 Mb/s و سرعت مودم وایرلسم رو 54 Mb/s زده
ولی اینترنت من با کابل هم سرعتش از 1.5 Mb/s بیشتر نیست ولی حتی وقتی که سیگنالم عالیه با وایرلس سرعتم کمتره
علتش چیه؟
Last edited by koorosh2500; 08-11-2010 at 09:38.
پويا جان الان اين مشكل هر سري لپ تاپ رو روشن ميكنيم پيش مياد اينجوري هي بايد مودم رو خاموش كنم دوباره روشن كنم؟؟؟ يه راه حلي بايد داشته باشه. در ضمن من ب راي لپ تاپ Dns تعريف نكردم البته براي كامپيوتر خودم هم تعريف نكردم ولي مياره سايت ها رو من الان 8 سال adsl دارم تا حالا در حالت optain استفاده كردم مشكلي نداشتم ولي در لپ تاپ يه چيزي به اسم dns اينا اومده بود نميدونم تعريف كنم درست ميشه يا نه. در لپ تاپ من فقط كانكت ميكنم به مودم كانكشن ندارم كجا بايد DNS رو تعريف كنم. راستي شما DNS مخابرات رو ميدوني؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)