تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 1138 اولاول ... 375379379871027103310341035103610371038103910401041104710871137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت عاشقان امریکایی
    کسی هست که تفاوت موتور ۶ سیلندر خطی شورلت نوا و جیپ آهو رو بدونه؟

موتور 6 خطی نوا دارای حجم 4100 سی سی ( 250 اینچ مکعب) به قدرت 115 اسب بخار

موتور 6 خطی جیپ واگنر ( آهو) در نمونه آمریکایی ساخت کمپانی AMC دارای حجم 4200 سی سی ( 258 اینچ مکعب ) با قدرت احتمالا حدود 170 اسب بخار

موتور 6 خطی جیپ واگنر ( آهو) در نمونه ساخت شرکتJEEP دارای حجم 3800 سی سی ( 230 اینچ مکعب ) به قدرت 140 اسب بخار

در مورد موتور آخر اطلاعات دقیق ندارم ولی ظاهرا در ایران از این نمونه کمتر پیدا میشه و مدلهای AMC
    بیشتر کاربرد داشته

طی جستجوهایی که داشتم ، و بعد از خواندن تجربه های افراد مختلف که صاحب انواع جیپ بودن و تعمیرات و بازسازی انجام دادند، متوجه شدم که در بیشتر موتورهای مورد استفاده، ایجاد ترک در سیلندر و حدودا زیر ناحیه ای که مانیفولد هوا نصب میشه، بوجود میاد و این ترک باعث قاطی شدن آب و روغن و مشکلات بعدی میشه

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.من تا جایی که تحقیق کردم موتور جیپ آهو یا همون واگنیر با آریا یکیه.اگه اینطور باشه قدرت آریا ۱۲۸ اسب هست طبق کاتالوگ.برام جالب بود بدونم چه تفاوتی در ساختار موتور و گیربکس شوی نوا و آهو هست؟ زمانی که پشت رول یه آهو نشستم اصلا اون فشار و جیغ پروانه که تو نوا بود در آهو حس نمیشد و اصلا با دنده ۲ تو شهر میتونید تردد کنید و خیلی احتیاج به دنده های ۳ و ۴ ندارید مگه اینکه بیرون شهر برونید.در حدی خوشم اومد که تو فکر تعویض موتور نوا با آهو افتادم

4. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنونم بابت وقتی که گذاشتید.من تا جایی که تحقیق کردم موتور جیپ آهو یا همون واگنیر با آریا یکیه.اگه اینطور باشه قدرت آریا ۱۲۸ اسب هست طبق کاتالوگ.برام جالب بود بدونم چه تفاوتی در ساختار موتور و گیربکس شوی نوا و آهو هست؟ زمانی که پشت رول یه آهو نشستم اصلا اون فشار و جیغ پروانه که تو نوا بود در آهو حس نمیشد و اصلا با دنده ۲ تو شهر میتونید تردد کنید و خیلی احتیاج به دنده های ۳ و ۴ ندارید مگه اینکه بیرون شهر برونید.در حدی خوشم اومد که تو فکر تعویض موتور نوا با آهو افتادم
    سلام
    اقا پیمان یکی از دوستان چند سال پیش موتور اریا را از شوش خرید وروی نوا نصب کرد هنوز هم فکر میکنم داره
    من خودم بیوک مدل 64 گرفتم موتورش روغن سوزی داره و...باید موتور را پیاده کنم و ببینم چی میخواد -فقط رینگه یا تراش و...وکمپرسور کولر+باطری +هواکش+وچرم سقف+تودوزی +زیر داشتبورد+رودری +چراغ های جلو وعقب و...باید ردیف بشه کلی هزینه میخواد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

تشابه موتورهای آریا با جیپ آهو بخاطر استفاده از یک نوع موتور در تولیدات شرکت جیپ ایران بوده، اما در سیستم تولید شرکتهای اصلی جیپ و AMC طیف وسیعی از موتورهای 6 خطی تولید شده که دو نمونه بالا از آنها هستن.

بطور مثال این سری موتورهای 258 اینچی را میتوان با انواع نسبت تراکم و نوع کاربراتور متفاوت دید که قدرت موتور بسیار متنوعی دارن و در انواع جیپ و رامبلر آمریکن( همان آریا و شاهین ایران) و در خطوط تولید آمریکا استفاده میشد.

AMC 258 I6
    Bore x Stroke 3.75" x 3.90"
    Displacement 258 (4.2L)
    Compression Ratio 9.2:1
    Horsepower (net) 112@3200
    Torque (net) 210@2000
    Main Bearings 7
    Valve Configuration OHV
    Fuel 2bbl Carter BBD
    AMC 258 I6
    Displacement 258 (4.2L)
    Compression Ratio 9.2:1
    Horsepower (net) 115@3200
    Torque (net) 210@1800
    Main Bearings 7
    Valve Configuration OHV
    Fuel 2bbl Carter BBD

AMC 258 I6
    Displacement 258 (4.2L)
    Compression Ratio 8.3:1
    Horsepower (net) 110@3500
    Torque (net) 195@2000
    Main Bearings 7
    Valve Configuration OHV
    Fuel 1bbl and 2bbl
    AMC 258 I6
    Displacement 258 (4.2L)
    Compression Ratio 8.0:1
    Horsepower (net) 110@3500
    Torque (net) 195@2000
    Main Bearings 7
    Valve Configuration OHV
    Fuel 1bbl
    AMC 258 I6
    Displacement 258 (4.2L)
    Compression Ratio 8.5:1
    Horsepower (gross) 150@3800
    Torque (gross) 240@1800
    Main Bearings 7
    Valve Configuration OHV
    Fuel 1bbl Carter or Holley

تعویض موتور امکانپذیر است، اما قبل از هر چیز بهتر هست این موارد را بررسی کنید:

1.انطباق یا عدم هماهنگی انتهای موتور با گلدانی گیربکس
    2. وضعیت فلایویل با توربین گیربکس ( اتوماتیک) یا دیسک و صفحه کلاچ ( گیربکس دستی)
    3. دسته موتورها
    4.فاصله پروانه تا رادیاتور
    5.وضعیت پمپ هیدرولیک، دینام ، کمپرسور کولر، کاربراتور و جای فیلتر هوا ( که ممکنه کمی بالاتر قرار بگیره و مانع بسته شدن کاپوت باشه.
    6.سیمکشی های مربوط به موتور
    7.وضعیت قطعات یدکی موتور جیپ نسبت به نوا که آیا فراوانتر هست یا خیر؟ قیمتها چطور هست و اصلی هستند یا بیشتر تقلبی و بازار مشترک ؟

موارد متعدد زیادی وجود داره که باید بررسی کنید و از همه مهمتر ببینین مراحل قانونی تعویض موتور چه مواردی هست تا بعدا زمان فروش ماشین، دردسر پیدا نکنین.

قوانین دست و پا گیر برای تعویض موتور یکی از همان مزاحمتهای ایجاد شده برای ابتکار و ابداعات جالب در اتومبیل بحساب میاد که در مقاله مهندس کاشانی توضیح داده شد.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلوک موتور جیپ با شورلت نوا از لحاظ مسیر های اب وروغن تفاوت دارن
    موتور جیب مسیر خنک کاری با روزنه های کوچک در کنار احتراق داره که یه نوع کمک کننده در خنک کاری هست

10. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنونم بابت پاسخی که دادید.
    موتور پر قدرتی داره و اون صدای جیغ پروانه نوا رو نداره خیلی برام جالب بود ولی حیف دقت نکردم که کلاج پروانه داشت یا نه.
    در مورد تعویض موتور در حد یه وسوسه بود و خودم هرگز دلم نمیخواد یه ماشین از حالت فابریک خارج بشه.

خلاصه کماکان دنبال راهی برای کم کردن صدای پروانه نوا هستیم.من نوا با کلاج پروانه سوار نشدم ولی حدس میزنم این مشکل صدا رو حل کنه

12. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یادمه چند سال پیش کلاچ پروانه را دوستم نصب کرده بود صدای موتور کمتر شده بود البته نمیدونم برای شورلت نوا بود یا ...فکر میکنم برای نوا بود

14. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یادمه چند سال پیش کلاچ پروانه را دوستم نصب کرده بود صدای موتور کمتر شده بود البته نمیدونم برای شورلت نوا بود یا ...فکر میکنم برای نوا بود
    سلام والله منم مشتاقم ببینم رو یه نوا که چطوره صداش.
    ...........

علی آقا شما این لیستی که از موتورهای AMC فرستادی توش موتور ۱۲۸ اسبی نیست.طبق کاتالوگ های قدیمی ایران و ویکی پدیا که دیدم آریا ۱۲۸ اسب قدرت داشته.اگه موتور آریا و آهو تو ایران یکی باشه پس اونم باید همون قدر قدرتش باشه.
    Last edited by Peyman Skylark; 18-03-2019 at 04:16.

16. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام والله منم مشتاقم ببینم رو یه نوا که چطوره صداش.
    ...........

علی آقا شما این لیستی که از موتورهای AMC فرستادی توش موتور ۱۲۸ اسبی نیست.طبق کاتالوگ های قدیمی ایران و ویکی پدیا که دیدم آریا ۱۲۸ اسب قدرت داشته.اگه موتور آریا و آهو تو ایران یکی باشه پس اونم باید همون قدر قدرتش باشه.

متاسفانه در مورد حجم دقیق و مشخصات فنی موتور نصب شده روی آریا و شاهین اطلاعات مناسبی پیدا نکردم و هیچ کجا اسمی از موتور 6 خطی با قدرت 128 اسب بخار نبود، چه در منابع خارجی و یا داخلی، اما در ویکی پدیا، نمونه ای با قدرت 129 اسب بخار و به مشخصات 195.6 اینچ (3.2 سی سی ) ساخت AMC که ضعیفترین موتور نصب شده برای رامبلر آمریکن ( آریا شاهین در ایران) هست، در لیست موتورهای مورد استفاده در همان دهه در آمریکا نوشته شده بود.

به هر صورت نصب این موتور یا هر موتور دیگه، نیازمند تغییرات زیادی هست که ممکنه به صرفه نباشه و شاید بهتره که تلاش خودتان را بر روی همین موتور نوا بگذارید و مواردی مثل کلاچ فن، و فن برقی را در نظر بگیرید، همچنین تغییر گیربکس به نمونه دارای اوردرایو که باعث میشه در سرعتهای بالا موتور نرمتر و با دور کمتر کار کرده و مصرف سوخت، صدا و ..موتور کمتر بشه.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوج وایپر، لامبورگینی فقرا

یکصد سال پیش برادران دوج تصمیم گرفتند که به جاي صاحب ده درصد کمپانی فورد بودن و همچنین تأمین کننده قطعات و شاسی براي فورد بودن کمپانی خود را تأسیس کنند.
    شصت و یکسال و اندي پیش مرا که تازه به دنیا آمده بودم با ماشین دوج کورونت مدل 1950 متعلق به پدربزرگم (پدرمادري) به منزل آوردند.
    شاید به این خاطر اندکی بیشتر به ماشین دوج (تلفط صحیح داج به معناي جا خالی دادن. داژبال را به خاطر بیاورید- همان وسطی) علاقه مندم.

تجربیات بعدیم با دوج یکی با دوج کورونت مدل 1973 بود که یکی از همکلاسی هاي دبیرستان که تصدیق داشت از شوهرعمه اش قرض کرده بود و با آن به نمایشگاه بین المللی رفتیم و دیگري در دانشگاه یکی از هم دانشگاهیان دوج باراکوداي مدل 1974 داشت که یک بار که موتور آن بد کار می کرد از من خواست که کاربراتور آن را تنظیم کنم و نمی دانم که چه طوري شانسی این کار را انجام دادم؟!

تجربه بعدي با یک دوج وایپر در یک کلاس مسابقه در لاگوناسیکا بود که در حدود سال 1999 بود پس دوج وایپر 400 اسبی نیز متعلق به همان سال ها بود. در آن کلاس من توانستم دوم بشوم اگرچه چند نفر که داراي دوج وایپر بودند در مسابقه مقامی نیاوردند.

دوج وایپر با قیمت 85000 دلار به نظر من لامبورگینی فقرا است اگرچه 85000 دلار پول کمی نیست و بین قیمت بنزهای مدل E و S میباشد ولی نسبت به قیمت بالاي دویست هزار دلاري لامبورگینی قیمت دوج وایپر ارزان است

ده سیلندر بودن این ماشین دلیل دیگري براي مقایسه این ماشین با لامبورگینی است ولی بالاتر از آن اینکه زمانیکه این ماشین در مرحله طراحی بود، کرایسلر صاحب لامبورگینی بود و موتور ده سیلندر پیکاپ خود را به لامبورگینی فرستاد که قدرت آن را به 400 اسب رسانیده و یکصد کیلوگرم هم از وزن موتور کم نمایند که قابل نصب بر روي یک ماشین اسپرت باشد

شما اگر فراري سوار می شوید می دانید که سالی 7000 نفر جدید به خریداران آن اضافه می شود، اگر لامبورگینی سوارمی شوید صحبت 10000 نفر جدید است ولی دوج وایپر فقط سالی 3000 دستگاه ساخته می شود و از نظر کمیاببودن از فراري و لامبورگینی و کوروت و پورشه بسیار کمتر است و سرها را برمی گرداند

هنگامیکه در سال 1992 این ماشین به بازار عرضه شد قیمت 51000 دلاري آن طوري توسط آقاي باب لوتز معاون کرایسلر تنظیم شده بود که قیمتی قابل دسترس باشد البته 51000 دلار در همان زمان هم ارزان نبود ولی به هرحالبراي عده اي قیمت مناسبی بود.

قیمت 85000 دلار امروز معادل 51000 دلار سال 1992 تنظیم شده براي تورم می باشد و البته قیمت شروع براي مدل وایپر GT 85000 دلار است ولی مدلهای بالای یکصد هزار دلار هم میگذرد

امروزه کرایسلر جزو گروه فیات است پس شاید نزدیکی دوج وایپر به فراري بیشتر باشد تا لامبورگینی که متعلق به فولکس است .بهرحال دوج وایپر با موتور 8.4 لیتري ده سیلندر خود 645 SRT. شاید هم بتوان آن را فراري فقرا نامید.

در مدل هاي اولیه 400 اسبی حتی کولر و ABS هم وجود نداشت و تقسیم وزن 50/50 بود،ولی همه آنها الان در مدل هاي 2015 موجود می باشند. درهاي ماشین آلومینیومی و کاپوت جلو فیبر کربن هستند.

شتاب صفر تا یکصد کیلومتر این ماشین سه و اندکی ثانیه است و 400 متر را در 11 ثانیه طی می کند.
    حداکثر سرعت آن 330 کیلومتر در ساعت می باشد. در 9پیست مسابقه امریکا رکورد سرعت ماشین هاي استاندارد کارخانه را دارد

مهندس فرهاد کاشانی

20. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •