تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1037 از 1126 اولاول ... 37537937987102710331034103510361037103810391040104110471087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,361 به 10,370 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه babak316i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    هارد سیستممو جدا کردم، بعد خواستم بزنمش به لپتاب و با لپتاب بالا بیارم که رفتم مبدل ساتا به usb خریدم و بار اول مبدلو که زدم به هارد سیستم، از محل اتصال کابل برق به هارد دود بلند شد و سریع جداش کردم.
    الانم که دوباره به سیستم خودم وصل کردم بازم از همونجا (یجایی روی هارد نزدیک کابل برق) دود بلند شد با بوی سوختگی که سریع قعطش کردم.
    بنظرتون چکار باید کنم؟ هاردم سوخته؟ درست میشه؟
    اینم بگم که هاردو بدلیل اطلاعاتش بیرون نمیتونم ببرم جهت تعمیر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با usb saferemove که ریمو کردم دیدم صدای هارد مثل خاموش شدن بود (این صدا رو کاملا یادم هست چون با smartware status که سیو ریمو میکردم و هارد کاملا خاموش میشد این صدا رو میداد) ولی چراغ هارد چشمک زن بود.(توی تنظیمات usb safe remove بخش خاموش کردن رو فعال کردم).الان چندین بار با usb safe remove ریمو کردم تعداد unsafe shutdown تو بخش smart هارد بالا نرفته.با این وضعیت که unsafe shutdown بالا نرفته باز هم اینطور خاموش کردن ایمن نیست ؟
    اون ses drive رو هم قبلا از نصب ویندوز رفتم از سایت وسترن دانلود کنم دیدم سایت میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید
    همانطوریکه خودتان هم میدونید چشمک زدن چراغ جلویی پس از Safely remove به معنی این هست که هارد دیسک به حالت Sleep رفته که Head در Head Parking هست و موتور هارد دیسک هم فعال نیست (نمیچرخد) . اگر تعداد Unsafe Shutdown بیشتر نشده بنظرم مشکلی نیست و میتونید از همین روش هم استفاده کنید .

من پیشنهاد میکنم آخرین ورژن برنامه های WD SmartWare و WD Drive Utillies رو از سایت (لینک زیر) دانلود و نصب کنید که حتی مدلهای قدیمی my book رو شناسایی میکنند و شاید مشکلتان برطرف بشه . البته برنامه های قبلی که نصب کرده بودید رو باید کاملاً پاک کنید (Uninstall) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید
    باید از فـیـلـتـر شکن استفاده کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام يك هارد 200 مگ قديمي دارم بخوبي كار ميكنه و بدسكتور هم نداره ولي برنامه تيون اين پيغام رو ميده.بنظرتون ميشه اين پيام رو بطور نرم افزاري يا سخت افزاري درست كرد؟
    موفق باشيد
    رضا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام يك هارد 200 مگ قديمي دارم بخوبي كار ميكنه و بدسكتور هم نداره ولي برنامه تيون اين پيغام رو ميده.بنظرتون ميشه اين پيام رو بطور نرم افزاري يا سخت افزاري درست كرد؟
    موفق باشيد
    رضا
    سلام .

این پیغام مربوط به بش از حد شدن دمای هارد دیسک هست . مطمئن بشید که داخل کیس بخوبی تهویه میشه . میتونید یک فن هم مقابل هارد دیسک بذارید ولی از اونجایی که بمرور زمان باعث جمع شدن گرد و خاک میشه باید هر چند وقت یکبار خاک گیری بشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وضعیت هارد من! همش چندماهه خریدمش! نه تکون خورده نه چیزی، واقعا عجیبه! انگار حالتش بحرانیه!
    جریان چیه؟
    از چی میتونه باشه؟
    امکان درست شدنش هست؟

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .
    من لپ تاپ ایسوس دارم که یه مدت شده بود یه دفعه موس و صفحه اسکرین قفل می شد....دیشب لپ تاپ رو که روشن کردم صفحه خاموش شده بود و هیچی بالا نمیومد...فکر کنم سی پی یو یا قطعه ای سوخته... میخوام بدم لپ تاپ رو بیرون تعمیر کنن ولی یه مشکلی که هست اینه که من تمام عکسای خانوادگیم بعلاوه تمام اطلاعات تجارتی که می کنم داخل لپ تاپم هستن...شماره ی حسابای بانکیم رمزاشون و هزارتا اطلاعات دیگه که اگه دست کسی بیفته به دردسر میفتم...زنگ زدم به یکی دو نفر تعمیر کار موضوعو براشون توضیح دادم و گفتن مشکلی نیست و می تونن قبل تعمیر هارد رو در بیارن و به من بدن و اینجوری تمام اطلاعات شخصیم در امان هستش....ولی من چون سر رشته ای ندارم نمی دونم که واقعا با این کار دیگه اطلاعاتم محفوظ می مونه یا نه! از شما اساتید محترم راهنمایی می خوام...اگه هاردو در بیارن قبل تعمیر بهم بدن اطلاعات و عکسای خانوادگیم در امان هستن یا نه؟مثلا ممکن هست که توی رم لپ تاپ اطلاعات رو بتونن بازیابی بکنن؟ چون من شنیدم که توی رم اطلاعات به صورت موقتی ذخیره می مونن....اگه راهی هست که به ذهنتون می رسه قبل تعمیر برای حفظ اطلاعاتم انجام بدم راهنمایی بفرمایید...تشکر

Last edited by angello1920; 21-10-2015 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت هارد من! همش چندماهه خریدمش! نه تکون خورده نه چیزی، واقعا عجیبه! انگار حالتش بحرانیه!
    جریان چیه؟
    از چی میتونه باشه؟
    امکان درست شدنش هست؟

مورد BE مربوط به دمای هارد دیسک هست که در پست قبلی خودتان هم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این مسئله رو توضیح دادم .
    در مورد C7 در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک بطور کامل توضیح دادم .
    در مورد BE هم در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی دادم .

سلام .
    من لپ تاپ ایسوس دارم که یه مدت شده بود یه دفعه موس و صفحه اسکرین قفل می شد....دیشب لپ تاپ رو که روشن کردم صفحه خاموش شده بود و هیچی بالا نمیومد...فکر کنم سی پی یو یا قطعه ای سوخته... میخوام بدم لپ تاپ رو بیرون تعمیر کنن ولی یه مشکلی که هست اینه که من تمام عکسای خانوادگیم بعلاوه تمام اطلاعات تجارتی که می کنم داخل لپ تاپم هستن...شماره ی حسابای بانکیم رمزاشون و هزارتا اطلاعات دیگه که اگه دست کسی بیفته به دردسر میفتم...زنگ زدم به یکی دو نفر تعمیر کار موضوعو براشون توضیح دادم و گفتن مشکلی نیست و می تونن قبل تعمیر هارد رو در بیارن و به من بدن و اینجوری تمام اطلاعات شخصیم در امان هستش....ولی من چون سر رشته ای ندارم نمی دونم که واقعا با این کار دیگه اطلاعاتم محفوظ می مونه یا نه! از شما اساتید محترم راهنمایی می خوام...اگه هاردو در بیارن قبل تعمیر بهم بدن اطلاعات و عکسای خانوادگیم در امان هستن یا نه؟مثلا ممکن هست که توی رم لپ تاپ اطلاعات رو بتونن بازیابی بکنن؟ چون من شنیدم که توی رم اطلاعات به صورت موقتی ذخیره می مونن....اگه راهی هست که به ذهنتون می رسه قبل تعمیر برای حفظ اطلاعاتم انجام بدم راهنمایی بفرمایید...تشکر
    سلام .

هارد دیسک رو از لپتاپ خارج کنید و پیش خودتان نگهداری کنید و لازم نیست نگران چیزی باشید .

9. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سپاس ولی بنده یه مشکلی که دارم اینه هاردم 2.5 تراش پره! و چک کردن با hd regenerator و اون یکی نرم افزار فک کنم یه ماهی طول بکشه
    عملکرد هارد هیچ مشکلی نداره، به نظرتون بدمش تعمیر؟

بحث اصلی روی ارور B8 هست که توضیح ندادین برادر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاس ولی بنده یه مشکلی که دارم اینه هاردم 2.5 تراش پره! و چک کردن با hd regenerator و اون یکی نرم افزار فک کنم یه ماهی طول بکشه

بحث اصلی روی ارور B8 هست که توضیح ندادین برادر
    و چک کردن با hd regenerator ...
    در همان پست ، گفته بودم که اگر بدسکتوری پیدا بشه (که یکی از عوامل ایجاد بدسکتوریهای به اصطلاح نرم افزاری وجود خطا در CRC Code هست) میتونید از این برنامه استفاده کنید . ولی ظاهراً مشکل بدسکتوری دیده نمیشه و در نتیجه لزومی به انجام اینکار نیست .

... و اون یکی نرم افزار فک کنم یه ماهی طول بکشه
    ساده ترین و مطمئن ترین راه این هست که هارد دیسک رو روی سیستم دیگه نصب و به مدت چندروز تست کنید و ببینید باز هم مقدار CRC Error افزایش پیدا میکنه یا خیر . اگر افزایشی نداشت قطعاً مشکل از طرف سیستمتان هست . مثلاً کابل و کانکتورهای نامرغوب و یا حتی وجود مشکل در Southbridge مادربرد .

ضمناً اگر هارد دیسک رو به کنترلر غیر اصلی که برای افزایش پورتهای SATA روی مادربرد نصب میشه وصل کردید حتماً جدا و متصل کنید به کانکتورهای متعلق به چیپست اصلی مادربرد . این نکته مهمی هست و حتی یکی از کاربرهای همین انجمن با این مورد روبرو شده بود که با جابجا کردن پورتهای SATA مشکل افزایش در تعداد خطاهای CRC برطرف شد .

بحث اصلی روی ارور B8 هست که توضیح ندادین
    این خطا باید به نوعی تحت تاثیر همین CRC Error باشه (طبق تعریفی که لینکشو گذاشته بودم) .

مشکل CRC Error ها فقط به خاطر هارد دیسک نیست و بهتره که اول روی یه سیستم دیگه تست کنید . اینطوری میتونید مطمئن بشید هارد دیسک مشکل داره که بهتر هست به گارانتی ارسال کنید یا اینکه مشکل از طرف سیستم هست .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جای دیگه ای پیدا نکردم برای پرسیدن این سوال
    آیا برای خاموش و یا استنبای کردن هاردهای یک سیستم تنظیمات خاصی باید انجام بدم یا اینکه این کار اتوماتیک انجام میشه

- - - Updated - - -

جای دیگه ای پیدا نکردم برای پرسیدن این سوال
    آیا برای خاموش و یا استنبای کردن هاردهای یک سیستم تنظیمات خاصی باید انجام بدم یا اینکه این کار اتوماتیک انجام میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •