اگه اندیشه یه تکونی به خودش نده مطمئنا خیلی از مشتری هاشو از دست میده
از جمله خودم که بالای 3 ساله ازشون اشتراک دارم ...
دوستان شاتلی یه سوال:
کارت طلایی شما مدت زمان محدودی اعتبار داره یا اینکه مثل اندیشه همیشه میشه معرف کسی شد؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه اندیشه یه تکونی به خودش نده مطمئنا خیلی از مشتری هاشو از دست میده
از جمله خودم که بالای 3 ساله ازشون اشتراک دارم ...
دوستان شاتلی یه سوال:
کارت طلایی شما مدت زمان محدودی اعتبار داره یا اینکه مثل اندیشه همیشه میشه معرف کسی شد؟
اندیشه بازم ترکیده شده !
از هر کی بگیری فرقی نمیکنه همشون مثل هم هستن از نظر کیفیت
اینائی هم که میان اینجا و از شرکتی بد میگن و یکی دیگه رو میبرن بالا یا کسائی که میان و میگن اینترنت من از فلان جاست و کلا هیچ مشکلی نداره همشون مزدور هستن. (به کسی برنخوره , طرف حرفای من خودشون میدونن کیا هستن)
در دنیای مجازی چون هویت افراد برای من و شما غیرقابل تشخیصه , پیشنهاد میکنم از افراد حقیقی خارج از این محیط که میشناسیدشون تحقیق کنید بهتر نتیجه میگیرید.
تائید میشه , اما :
6 53 ms 55 ms 50 ms 78.38.244.234
7 51 ms 59 ms 50 ms 78.38.245.118
8 1162 ms 1174 ms 1210 ms 213.248.76.1
وقتی گیت وی بین المللی ایران وضعش اینه هر سرویس دهنده ای که از این گیت وی رد میشه وضعش همینه.
6 52 ms 51 ms 50 ms 78.38.244.234
7 50 ms 51 ms 52 ms 78.38.245.118
8 1273 ms 1274 ms 1285 ms ldn-b1-link.telia.net [213.248.76.1]
Last edited by minime; 21-08-2011 at 12:13.
من که چند هفتست تمدید نکردم میخوام برم شاتل.(بعد رمضون)
میگم کاش چن نفری باهم بریم دفتر اندیشه درخواست جمع آوری بدیم
اندیشیی ها پینگشونو با مدرک میگن شاتلام پینگشونو با مدرک میدن.
اندیشه پینگش بالاست شاتل پینگش پایینه
پس کجاش مثل هم هستن؟
البته بعضی خط ها اندیشه بدک نیست
Last edited by arashlolos; 21-08-2011 at 12:36.
میدونی مدرک چیه ؟
اونی که میاد میگه من خوبم وقتی همه بدن ! یه تیم ویوور بزاره رو سیستمش ریموت وصل بشی خودت ببینی , این میشه مدرک نه گذاشتن عکس پینگ![]()
بچه ها دختر عمو بنده از پارس وی گرفته بد نیستش ظاهرا و اصلا هم قطعی نداشته تو این یک مدت !!!
کسی تست کرده نظری نداره .
دوست من اگه فکر می کنی که ما دروغ می گیم من مشکلی ندارم می خوای یه تیم ویوور بزارم برات ببینی
آخه من چه دلیلی داره که دروغ بگم به شما ، هر زمان خواستی بگو برات فعالش می کنم
به جای اینکارا برو به دوستانت بگو برن یه خط از شاتل بگیرن بزارن تو دفترشون تستش کنن ببینن که چطوره اونطوری واسه شما هم زحمت نمی شه بیای اینجا این مطلب ها رو بزاری
گور بابای این شرکتهای اینترنتی ما داریم در مورد سرویس ها صحبت می کنیم با هم که پدر کشتگی نداریم
اینکارا را می کنیم تا شرکتها کیفیت سرویساشونو درست کنن همین !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
حالا گیریم که حرف شما درست و از درگاه بین الملل قطع شده
مگه تو یه ماه چند بار این درگاه مشکل پیدا می کنه؟یه بار میگن کابل خلیج فارس لنگر خورده ترکیده یه باره میگن خرس خوردهیه بارمیگن درگاه اخر سر نفهیمیدیم 3سال داریم پول تو ...... اینا میریزیم هیچیم از این ADSL نفهمیدیم
اینو همین الان گرفتم به پینگش نگاه نکنیدا همین امروز واسه اولین بار که این پینگ رو گرفتم
خط 128 نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)