G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزش
G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزش
سلام
شما حرفه ای میخواهید یا غیر حرفه ای
میزان علاقه تون رو هم به عکاسی بگید
بعد چرا دوربین فيلمبرداري نمیخرید؟؟؟
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
به سایت دیجی کلا سر بزنید
اما D3100 حدود 720
و D5100 کم تره 900 هست
تو نت معمولا کمی گرون میزنن. می خواستم از قیمت مغازه ها مطلع بشم
نورنگار هم تو سایتش d3100 رو زده 715 و d5100 رو 1000 تومن
ولی تا وقتی که تلفنی نپرسی نمیشه مطمئن بود ...
سلام
زوم و یا فیلم برداری برای شما مهمه
اگر زوم مهم نیست LX5 بهترینه
چرا مهمه برام
ولی فیلم برداری در حد معمولی نه اینکه مثل یه دوربین فیلم برداری باشه.
اینکه " (شما) اینو بهتر میدونم" رو طبق چه استدلالی قضاوت میکنید رو نمیدونم . اما باز هم نظر شما برای من محترم هستش ...منی که نمایندگی این شرکتا هستم اینو بهتر میدونم عزیز. تا حالا هر دوربینی که واسشون فرستادم کاملا به تعهداتشون عمل کردن . بوده IXUS210 که صفحش تاچ بوده از دست مشتر افتاده و کاملا خورد شد چون بیمه داشت بدون هیچ هزینه ای صفحه نمایشو عوض کردن. و خیلی از این موارد . حتی تعویض دوربین هم داشتیم .
شرکتی که واقعا کارش درسته باید معرفی بشه به دوستان
شما خدمات پس از فروش رو در نظر نمیگیرید ؟ به نظرتون شرکتی که خودش تعمییر میکنه و تخصصش اینه با شرکتی که دوربیناشو میده یه جایی براش تعمیر کنه یکسانه ؟
شما از نگاه فروشنده یا خدمات دهنده برخورد میکنید و من چندین و چند سال هستش که مشتری هستم و 2 سالی هم فروشنده لوازم دیجیتال بودم .
بهرحال خود دوستان با توجه به بودجه شون تصمیم بگیرند بهتر هستش ... اما اینکه یک شرکتی رو که شما نام بردی و چندان سابقه درخشانی هم در مورد خدماتش ثبت نکرده رو بخواید بیش از این تبلیغ کنید حالا به هر دلیلی که در ذهن شماست ، کاملا اشتباه هستش .
بحث بر سر گارانتی ها موضوعی کاملا جداست که توی این تاپیک هم جای اون نیست .
سلام
من تازه ميخواهم عكاسي را شروع كنم
بيشترين موارد استفاده براي من در عكاسي صنعتي هست :گرفتن تصاوير محصولات و كارخانه ها
فيلمبرداري با صداي استريو هم باشه كه عاليه - بهتره ميكروفون هم بهش وصل بشه
خودم به اين موارد رسيدم ، كدومش بهتره :
Nikon D5100
Sony Nex3
Sony Nex5
canan 600D
دوربينهاي زير چطور:
D3100
1100D
در ضمن fuji HS20 چطوره ؟ براي كارهاي چاپي كيفيت عكساش خوبه؟ قيمتش كه خيلي خوبه...
Last edited by mmdmmd; 23-08-2011 at 09:02.
حالا که بحثش شده بزار تمومش کنیم .
شمایی که مشتری هستید از منی که فروشنده ام میخرید دیگه . شما ممکنه 3 تا 4 تا خریده باشید و 1 یا 2 بار رفته باشید گارانتی ولی من دیگه فرشنده ام و بیشتر خریدم و بیشتر فرستادم گارانتی . اینو که قبول داری؟ لوازم دیجیتال منظورتون چیه ؟ اگه دوربینه با شرکت اصلی در ارتباط بودی؟
منظورتون از اینکه سابقه ی درخشانی ثبت نکرده چیه ؟ اصلا شما تا بحال با این شرکت رابطه داشتید ؟ همین که نماینده رسمی کانن تو ایرانه و مدیر عامل کانن میاد پیش این به نظرتون سابقه درخشانی نیست ؟
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
صدای استریو رو من تو p500 دیدم . تو موارد بالا d5100 و 600d عالین . d3100 رو هم خودم دارم خیلی خوبه
دمه شما گرم.خودم خیلی دوست داشتم حداقل یه دوربین نیمه حرفه ای بگیرم اما چون واسه خونه ست باید کار کردن باهاش راحت باشه.
یه سوال دیگه ، فرق PowerShot SX30 با G12 چیه؟ شما از بین این دوتا کدومو بیشتر میپسندی؟ sx30 گرون تره؟
sx30 جز سوپر زوم هاست . قیمتش پایینتره . اگه کار راحت میخوای همون sx30 رو بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)