اميدوارى عجيب مصطفوى:
دى كارمو يكى از ستاره هاى ليگ مى شود
ايران ورزشى - پرسپوليس در شيراز شكستى ديگر را تجربه كرد تا كارش براى رسيدن به صدر جدول سخت تر شود. جالب است كه مديرعامل از بابت اين شكست خيلى هم دل نگران به نظر نمى رسد و مى گويد: «متاسفانه موقعيت هاى ما حتى از داخل شش قدم به گل تبديل نشد و شيرازى ها از يك فرصت و اشتباه مدافع ما نهايت استفاده را برده و به سه امتياز رسيدند.
به نظر من تمام اعضاى تيم از جمله بازيكنان و مربيان خوب كار كردند و فقط در نتيجه گيرى ناموفق ظاهر شدند. تيم كارشناسى خود را كه سرمربى نفر اول آن است تشكيل مى دهيم تا نقاط ضعف را شناسايى كرده و در صدد رفع آن باشيم.»
مدير عامل پرسپوليس درباره عملكرد داوران ادامه مى دهد: «همواره به داوران احترام مى گذارم چون بى چشمداشت زحمت مى كشند؛ اما بايد قبول كرد كه كمك داور مسابقه با ما نامهربان بود.»
البته مصطفوى مى گويد كه هيچ گونه دخالتى در مسائل فنى تيم نخواهد داشت: «من مدير عامل هستم و وظيفه دارم در خارج از مستطيل سبز همراه با اعضاى زحمت كش هيات مديره بستر لازم براى فعاليت تيم را آماده كنم البته اگر مربيان بخواهند نظرات خود را اعلام مى كنم. به عقيده من تيم ما اين پتانسيل را دارد كه قهرمان نيم فصل شود. براى اين منظور بايد در چهار ديدار آينده كه در خانه برگزار مى شود، نتيجه لازم را كسب كنيم. من فكر مى كنم بازيكنان كم كارى نكردند كه نياز به جريمه داشته باشند و اعتقادى به اين كار ندارم. بايد بازيكنان را به خوبى براى ديدارهاى بعد آماده كنيم.»
او در ادامه اشاره اى هم به انتقاداتى كه درباره دى كارمو مطرح مى شود دارد و مى گويد: «خيلى ها در مورد دى كارمو حرف مى زنند و انتقاد مى كنند؛ اما من از اين بازيكن حمايت مى كنم و به همه قول مى دهم يكى از بهترين هاى ليگ خواهد شد.»
وى در مورد ابراهيم توره تصريح كرد: «خوشبختانه توره هم به تهران بازگشته و امروز با او ديدار خواهيم كرد. البته با او مغرضانه برخورد نكرده و سعى مى كنيم در جلسه اى دوستانه مشكلات را حل كنيم.»