آقا من این بازیه NFS SHIFTرو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig
آقا من این بازیه NFS SHIFTرو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig
Last edited by Behnam_o2; 10-10-2009 at 23:03.
من رفتم انجمن ويندوز 7 كه فكر كنم سيستم عامل شما هم همين بود
يه نگاه بندازي بد نيست :
دو تا چيز مشخصه يكي اينكه اين مشكل براي بقيه هم وجود داشته و پيش اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومي اينكه به سايه زن كارت گرافيك و نسخه ي نرم افزاريش مربوطه
Shadowslider رو تغيير بده كيفيتشو بالا و پايين ببين چي ميشه
دوست عزیز ویندوز من xp sp3 هست. Shadowslider رو باید از کجا بالا و پایین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان منم 1340 دارم و بازی nfs shift نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام و میده:this applicatiion has failed to start becuase d3dx9_41,dll was not found.re-installing the aplplication may fix this problem پاک کزدم دوباره ربختم نشده دی وی دی هم عوض کرذم بازم همینو میگه.....
این ارور که فکر کنم واسه directx هست. تو سیدی بازی هست نصب کن. یا آخرین آپدیت دایرکت ایکس رو دانلود کن
سلام دوستان بازي FLOCK رو دي ال كردم(نسخه 160 مگابايتي)بعد از اينكه فايل هاي نصب رو از حالتISO دراوردم و بازي رو نصب كردم كرك ميخواد منم يه كرك دي ال كردم اومد ولي همون لودينگ اول بازي دونت سند ميده و مياد بيرون خواستم ببينم مشكل چيه و چيكار كنم ممنون!؟![]()
احتمالا كرك با ورژن بازيت نمي خونه
ورژن بازيت چيه ؟
برو محل نصب بازي فايل ريد مي رو بخون ورژن بازي توش نوشته
اونو نصب کردم غیر از این چی؟؟؟؟
ورژن بازي كه دانلود كردم 1.0.0...
اولا شما باید مشخصات کامل سیستمت رو بدی...
دوما حتما directx داخل dvd بازی رو نصب کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)