نه قضیه اسکریپت چی هست؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نه قضیه اسکریپت چی هست؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اعلام خرابی تلفن به مخابرات کنید. خط شما عملا قطعا! این خرابی از طرف مخابراته.
سلامی دوباره
یه افزونه است رو مرورگرتون نصب کنید tampermonkey
بعد این افزونه رو اضافه کنید
Last edited by MMDFullHD; 02-06-2018 at 16:23.
دوستان سلام . من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم . ولی سه سال پیش خط تلفن ما رو قطع کردن بخاطر بدهی . بعد صاحب خونه پیگیر نشد و خط رو از مخابرات جمع کردن . من رفتم مرکر مخابراتی چندین بار ولی گفتن دو تا کافو نزدیک شما اصلا امکان دادن خط نیست و تجهیزات و پورت نداریم . گفتم تلفنش رو بوق هم نداشته باشه مشکلی نیست و فقط میخوان روش adsl بگیرم . یه شماره داد گفت هفته آینده تماس بگیر میتونن براتوت راه اندازی کنن . سوالم این اصلا همچین چیزی هست ؟ میشه کاری کرد . آخه سیم هم تا داخل ساختمان آمده ولی بوق نداره . نمیدونم توی کافو متصل هست یا خیر ؟ میشه حالا خط تلفن بکشن بوقم هم نداشته باشه مهم نیست فقط بشه adsl روش گرفت . از طرف شرکت شاتل میتونم اقدامی کنم ؟ تشکر . منطقه ما همش خطوط مسی هست ، تشکر اگر راهنمایی کنید .
Last edited by arashsard; 01-06-2018 at 19:04.
بنظرم شکایت بزن 195 و موضوع عدم واگذاری تلفن بزن و رسمی بنویس و اصرار کن که واقعا نیاز به تلفن و adsl داری و بعد احتمالا حدود یه هفته بعد از مخابرات زنگ میزنن بازم اصرار کن و هر چی دلیل آورد
زیر بار نرو احتمال زیاد داره قبول کنن - تجربه یکی از آشناها که حتی رفته بود پیش ریس مرکز و درخواست داده بود و همین حرف شما رو زده بودن البته اون برای انتقال خط از یه مرکز به مرکز دیگه بود
اون شماره هم احتمالش کمه کاری کنه بیشتر میخوره دنبال نخود سیاه فرستاده باشه شاتل هم چه کاری مثلا میخواد بکنه کاری از دستش بر نمیاد
ممنون . حالا من هفته جدید یه طرح شکایت میکنم ببینم چی میشه .
سلام دوستان سروش تو شاتل رایگانه ؟؟؟
خیر نیم بهاست
ولی سرویس مکس و سرویس FMC اونایی که داخلی نامحدود دارن رایگانه
ممنون یعنی راهی نیست یه جوری رایگان بیوفته برامون///اخه ترفند هایی باید باشه
سروش و سایر پیام رسانهای ایرانی در شاتل یک سوم حساب میشه تعرفشون (در جدول محاسبه ترافیک شاتل براشون ردیف جدا مشخص شده)
پی نوشت: در همه شرکتهای ADSL طبق دستور سازمان تنظیم مقررات باید یک سوم محاسبه بشه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)