تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1036 از 1547 اولاول ... 3653693698610261032103310341035103610371038103910401046108611361536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خیر ولی باید 195 شکایت بزن ازشون بگو من از سر خط هم اینطوریه وضع ام داخل خونه هیچ موردی ندارم
    انشالله پیگیری میشه و اینکه یه سر به مرکز مخابراتی بزن بگو اینترنتمون قطع شده و تلفنمون خش خش زیاد داره الکی تا بیان یه پیگیری هم بکنن

سلام رفیق خب بستگی به سرور مقصد هم داره هم سرور شاتل وضع شلوغیش ادرسی که دادید لینک های دانلود از داخل هستش و روی اسیاتک میزبانی میشه باید پر سرعت باشه امکان داره سرور شاتل شلوغ باشه
    و اینکه اسکریپ مگه نصب ندارید؟ بتونید سرور رو تغیر بدید و لینک هارو دسته جمعی برای انتقال وارد کنید؟
    نه قضیه اسکریپت چی هست؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل هرچی تماس میگیرم میگه سر خط در صورتی که سر خط تست میکنم میگه دیتا نداره خطتتون مودم خاموشه نمیدونم چجوری دیگه پیگیری کنم بیخود و بی جهت اینترنت قطع شد و اینجوری شد
    بخشی از سایتش هس که درخواست بدیم برای پیگیری و ارسال کارشناس به مرکز مخابراتی؟
    اعلام خرابی تلفن به مخابرات کنید. خط شما عملا قطعا! این خرابی از طرف مخابراته.

3. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

نه قضیه اسکریپت چی هست؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    سلامی دوباره
    یه افزونه است رو مرورگرتون نصب کنید tampermonkey
    بعد این افزونه رو اضافه کنید
    Last edited by MMDFullHD; 02-06-2018 at 16:23.

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان سلام . من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم . ولی سه سال پیش خط تلفن ما رو قطع کردن بخاطر بدهی . بعد صاحب خونه پیگیر نشد و خط رو از مخابرات جمع کردن . من رفتم مرکر مخابراتی چندین بار ولی گفتن دو تا کافو نزدیک شما اصلا امکان دادن خط نیست و تجهیزات و پورت نداریم . گفتم تلفنش رو بوق هم نداشته باشه مشکلی نیست و فقط میخوان روش adsl بگیرم . یه شماره داد گفت هفته آینده تماس بگیر میتونن براتوت راه اندازی کنن . سوالم این اصلا همچین چیزی هست ؟ میشه کاری کرد . آخه سیم هم تا داخل ساختمان آمده ولی بوق نداره . نمیدونم توی کافو متصل هست یا خیر ؟ میشه حالا خط تلفن بکشن بوقم هم نداشته باشه مهم نیست فقط بشه adsl روش گرفت . از طرف شرکت شاتل میتونم اقدامی کنم ؟ تشکر . منطقه ما همش خطوط مسی هست ، تشکر اگر راهنمایی کنید .
    Last edited by arashsard; 01-06-2018 at 19:04.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان سلام . من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم . ولی سه سال پیش خط تلفن ما رو قطع کردن بخاطر بدهی . بعد صاحب خونه پیگیر نشد و خط رو از مخابرات جمع کردن . من رفتم مرکر مخابراتی چندین بار ولی گفتن دو تا کافو نزدیک شما اصلا امکان دادن خط نیست و تجهیزات و پورت نداریم . گفتم تلفنش رو بوق هم نداشته باشه مشکلی نیست و فقط میخوان روش adsl بگیرم . یه شماره داد گفت هفته آینده تماس بگیر میتونن براتوت راه اندازی کنن . سوالم این اصلا همچین چیزی هست ؟ میشه کاری کرد . آخه سیم هم تا داخل ساختمان آمده ولی بوق نداره . نمیدونم توی کافو متصل هست یا خیر ؟ میشه حالا خط تلفن بکشن بوقم هم نداشته باشه مهم نیست فقط بشه adsl روش گرفت . از طرف شرکت شاتل میتونم اقدامی کنم ؟ تشکر . منطقه ما همش خطوط مسی هست ، تشکر اگر راهنمایی کنید .

بنظرم شکایت بزن 195 و موضوع عدم واگذاری تلفن بزن و رسمی بنویس و اصرار کن که واقعا نیاز به تلفن و adsl داری و بعد احتمالا حدود یه هفته بعد از مخابرات زنگ میزنن بازم اصرار کن و هر چی دلیل آورد
    زیر بار نرو احتمال زیاد داره قبول کنن - تجربه یکی از آشناها که حتی رفته بود پیش ریس مرکز و درخواست داده بود و همین حرف شما رو زده بودن البته اون برای انتقال خط از یه مرکز به مرکز دیگه بود
    اون شماره هم احتمالش کمه کاری کنه بیشتر میخوره دنبال نخود سیاه فرستاده باشه شاتل هم چه کاری مثلا میخواد بکنه کاری از دستش بر نمیاد

8. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

بنظرم شکایت بزن 195 و موضوع عدم واگذاری تلفن بزن و رسمی بنویس و اصرار کن که واقعا نیاز به تلفن و adsl داری و بعد احتمالا حدود یه هفته بعد از مخابرات زنگ میزنن بازم اصرار کن و هر چی دلیل آورد
    زیر بار نرو احتمال زیاد داره قبول کنن - تجربه یکی از آشناها که حتی رفته بود پیش ریس مرکز و درخواست داده بود و همین حرف شما رو زده بودن البته اون برای انتقال خط از یه مرکز به مرکز دیگه بود
    اون شماره هم احتمالش کمه کاری کنه بیشتر میخوره دنبال نخود سیاه فرستاده باشه شاتل هم چه کاری مثلا میخواد بکنه کاری از دستش بر نمیاد
    ممنون . حالا من هفته جدید یه طرح شکایت میکنم ببینم چی میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

سلام دوستان سروش تو شاتل رایگانه ؟؟؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خیر نیم بهاست
    ولی سرویس مکس و سرویس FMC اونایی که داخلی نامحدود دارن رایگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

خیر نیم بهاست
    ولی سرویس مکس و سرویس FMC اونایی که داخلی نامحدود دارن رایگانه
    ممنون یعنی راهی نیست یه جوری رایگان بیوفته برامون///اخه ترفند هایی باید باشه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سروش و سایر پیام رسانهای ایرانی در شاتل یک سوم حساب میشه تعرفشون (در جدول محاسبه ترافیک شاتل براشون ردیف جدا مشخص شده)

پی نوشت: در همه شرکتهای ADSL طبق دستور سازمان تنظیم مقررات باید یک سوم محاسبه بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •