برای داخل شبکه *1000*1# بزن.
+
من که ایرانسلمو ترابرد کردم به همراه اول و امروز سیمکارت رسید دستم.انتن دهی / کیفیت و سرعت اینترنت هم عالیه و قابل قیاس نیست.
تنها بدی همراه اول اینه تعرفه مکالمتاش خیلی بالاست.
برای داخل شبکه *1000*1# بزن.
+
من که ایرانسلمو ترابرد کردم به همراه اول و امروز سیمکارت رسید دستم.انتن دهی / کیفیت و سرعت اینترنت هم عالیه و قابل قیاس نیست.
تنها بدی همراه اول اینه تعرفه مکالمتاش خیلی بالاست.
حالا 2برابر اینو ازت نگیرن![]()
خدایی همراه اول از خسیس بازی امده بیرون لارج شده ..فقط مکالماتش گرونه بخاطر انتن دهی بالا
ایرانسل داخل شهر ما یک جای تفریحی مهم هست چهارسال پیش بهشون گفتم انتن نمیده... شب ، چهارشنبه سوری ک رفتم انتن نداد گفتم این ایرانسل مفتش گرونه...شب چهارشنبه سوری تو اون منطقه تفریحی بین 1000نفر ادم یهو بخواد به خانوادش بزنگه و انتن نده اصن ی چیز داغونی
ایرانسل دزدتر از دیروز داره میشه![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 10-04-2018 at 09:23.
برای ما هم همین مشکل با ایرانسل هست و انتن دهی خوبی نداره منطقه ما اما همراه اول انتن دهی فول 4g و بشخصه مدام هم از بسته های همراه اول استفاده میکنم .با اینکه چندین بار به ایرانسل تماس گرفتم اما مشکل انتن دهی رو حل نکردن و انتن دهی ایرانسل در حد 2g و در حد تماس هست اونم اگه قطع نشه در حین مکالمه.
اینم جایی که گفتم ایرانسل خط نمیده.
ایرانسل بعد 4سال خط درستی نده یا انتن بپرونه خیلی......
[SPOILER]محتوای مخفی: چشمه
[/SPOILER]
محتوای مخفی: چشمه
دانلود رایگان شبانه از ساعت 3 تا 7 الانم تو فروردین 97 ادامه داره!؟!؟
فعلا که آره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مسافرت بودم باهام تماس گرفتن مشکل انتن دهی حل شده! منم خوش حال رفتم سیم رو یو سیم کردم! الان که تست میکنم، کلا تایم اوت هست! تغییری هم تو سیگنال نداشتم! کاش حداقل میشد از دکل رایتل استفاده کرد....
دوستان این برنامه ltewatch کارش چیه دقیقا
فرق بین باند ها چیه و به کدوم وصل شه بهتره
اگه توضیح بدین ممنون میشم چون زیاد وارد نیستم
من مودم هواوی 525 دارم که نوشته تجمیع باند داره
ولی سرعت اونجور که من میخوام بالا نیست
مکسش 40 مگابیت و میانگین بیشتر بین 10 تا 20 هستش
اطلاعات حجم مصرف اینترنت رو مال گذشته نشون میده مثلا گفته تا تاریخ 1/17 این مقدار مصرف کردین و آخرشم نوشته اطلاعات با تاخیر مواجه شده! هم تو برنامه هم مسیج
الان چی کار کنم بفهمم چقدر از بستم مونده؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)