تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1036 از 3347 اولاول ... 36536936986102610321033103410351036103710381039104010461086113615362036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خداکنه هرچی زودتر از حالت آزمایشی خارج بشه و مثل رایتل محدودیت سرعت برقرار کنه تا پهنای باند به صورت درست و عادلانه بین همه تقسیم بشه. هرکی سرعت فضایی هم بخواد باید پول فضایی بده.
    اینطوری اینترنت همه همیشه وصله و هر کس متناسب با نیازش سرعت و بسته‌ی مورد نظرش رو خریداری می‌کنه.

آخه سرعت 20 مگ به چه کار میاد؟!
    استفاده علمی هم که از این سرعت نمیشه یا ملت میشینن انواع فیلم‌های درپیت و چرت هالیوودی و ایرانی رو دانلود میکنن یا ویدئو کلیپ های مزخرف خواننده‌های مزخرف اونور آبی‌ رو با کیفیت 4k دانلود‌ میکنن. (توی همشون هم یه نفره که داره میرقصه!)
    اگه قصد استفاده علمی داشته باشند، سرعت ۲ مگ بیش‌تر از حد نیاز هم هست.

اینجوری هرکی هم به سرعت ۲۰ مگ نیاز داشته باشه باید درحد سرعتش پول بده.
    آقا شما بیا برو اینترنت مزخرف دیال آپ استفاده کن
    شماها اصلا لیاقت تکنولوژی رو ندارید
    همین امثال شماها هستید که باعث شده کاربرای اینترنت ایران اینقدر محدودیت داشته باشند

فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما گویا تحت پوشس 4g هستی و داری حال میکنی.
    ما با آنتن پر صفحه هم نمی‌تونیم باز کنیم.

این سرعت‌ها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.

اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپ‌های درپیت میدونند.

شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.

این طرح اصلا ربطی به دزدی نداره اتفاقا خیلی خوبه.
    شما سرعت ۲۰ مگ دوست داری به اندازه‌ی ۲۰ مگ پول میدی
    من سرعت ۲ مگ دوست دارم به اندازه‌ی ۲ مگ پول میدم.
    اینطوری از هزینه‌های من کم میشه. و اونی که سرعت بیش‌تر می‌خواد به تبع باید پول بیشتری پرداخت کنه.
    اینطوری شما سرعت ثابت ۲۰ مگ داری منم سرعت ثابت ۲ مگ.
    استفاده هر شخص از اینترنت به هیچ کسی ربطی نداره
    که چی دانلود میکنه و چی نمیکنه
    کاربران همه دوست دارند سرعت بالا داشته باشند

3. 7 کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

در مورد افزایش پهنای باند که منو قبول دارم باید زیاد بشه‌ولی متاسفانه نمیشه. آقا قبول کنین نمیشه الان من چندساله ADSL دارم ۸ مگش هم گرفتم سرعتش از ۴۰۰ بیش‌تر نمیشه.

خدایی نکرده منظورم این نبود که آقای آرش شما کل اینترنت رو میکشی واسه خودت.

منظورم اینه مردم الکی وقتی اینترنت پرسرعت میفته زیر دستشون خودشون هم نمیدونن چی دانلود کنن از فیلم پشمک فروش دوره گرد گرفته تا آموزش رقص به روش مش خردادیان و‌کل نرم افزارهای سایت آسان دانلود رو‌میگیرن.

بعدش مگه پهنای باند کشور دست منه؟! شما هی بگو باید زیاد بشه ولی آیا واقعا زیاد میشه؟! ما چندین ساله داریم میگیم پهنای باند ADSL باید زیاد بشه ولی نمیشه. تنها راهش محدود کردنه. مردم هم واقعا فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن یکیش خود من.
    من خودم نصف شب سرعتم زیاد باشه کل اینترنت رو یه جا دانلود میکنم.
    هیچ جای دنیا ابنطوری نیست!

البته قبول هم‌دارم پهنای باند کشور ما ضعیفه ولی چندساله داره بهتر میشه.خ
    جناب dj77
    من نمی‌دونم کی و کجا از موتور جستجوی ملی بحث کردم که این موضوع رو‌وسط کشیدید.

بعدش فقط یه سوال:
    گوگل از روز اول اینطوری بود؟!
    شما توقع داری این‌موتور از روز اول مثل گوگل باشه؟!
    همین که این میزان هزینه رفته توی جیب چندتا مهندس ایرونی و هر روز هم این موتور رو توسعه خواهند داد کافیه. ولی همونطور که گفتید، مشکلات بزرگی دارد ولی اگر ازش حمایت بشه، هر روز گسترش پیدا‌خواهد کرد و بهتر خواهد شد.
    ایطوری که شما میگی موتور جستجو فقط باید گوگل باشه و بقیه کشکن.
    الان موتورهای جستجوی Bing و Yahoo هم نتایج درست و حسابی و مناسبی نمیدن با اینکه چندساله دارن کار میکنن.
    شما توقع داری موتور جستجوی ایرانی یه روزه بشه گوگل؟!
    من‌به جوانانی که این‌موتور رو طراحی کردند افتخار می‌کنم.
    مثل من و شما نیستند بشینند بیرون‌گود و همینطوری حرف الکی بزنند و بگن نمیشه و ما نمیتونیم و... . هرچی هم پول گرفتن نوش جونشون.
    بهتره در مورد چیزی که دانشی در موردش نداریم بحث نکنیم.

آقای rznrz06 واقعا به نظرتون استفاده از اینترنت فرهنگ نمی‌خواد؟!
    به نظرتون منی که از اینترنت استفاده‌ی نادرست می‌کنم و هدفم دیدن و دانلود هر فیلم چرت‌و‌پرتیه با کسی که استفاده‌ی علمی می‌کنه یکیه؟!

با استفاده از همین اینترنت یه نفر میتونه دانشمند بشه یه نفر میتونه الاف و فاسد و... بشه.

اون بحث 4k هم اغراق بود‌منظورم‌این‌بود‌ کل فیلم های مضخرف و کلیپ های از اون‌مضخرف‌تر رو با آخرین‌کیفیت‌ممکن دانلود‌میکنن! درصورتی که حتی ممکنه رزولوشن صفحه نمایششون از کیفیت ویدئو هم کم‌تر باشه.

بعد من کی گفتم آمریکایی‌ها با فرهنگ هستند؟!
    اونا از همه کم فرهنگ‌تر هستند فقط قانون‌سفت و سخت داره کنترلشون میکنه.
    اساسا فرهنگی که دارن از خودشون نیست از پتک قانونه.
    پس اونا هم با فرهنگ واقعی نیستند! با فرهنگ زورکی هستند.
    مثلا قانون کپی رایت اجازه نمیده بعضی چیزایی که ما میتونیم دانلود کنیم رو اونا هم دانلود کنن.
    حالا اینکه هر آمریکایی رو بگیریم روزی ۳ ساعت و نیم یوتیوب تماشا کنه فکر کن بشه هفت گیگ!
    حالا اینترنت اونا رو بدی دست یه ایرانی به نظرت روزی چند گیگ مصرف میکنه؟!
    کشور ما زپرتیه؟! من عاشق کشورم‌هستم.
    کشور من همونیه که‌کل دنیا‌رو به زانو درآورده و باج نمیده و زیر بار حرف زور و ظلم‌نمیره.

من بازهم میگم سرعت ۲۰ مگ به کار نمیاد‌ اگر هم باشه، برای کارهای پوچ و بیهوده مثل دانلود فیلم و کلیپ به درد نخوره. الان فکر کن یه نفر نزدیک منطقه 4g داره فیلمای چرت چه ایرانی چه خارجی با سرعت ۲۰ مگ دانلود میکنه اونپقت یه محقق ۵ دقیقست میخواد یه صفحه علمی رو باز کنه و نمیتونه!

اساسا اینترنت داره در راهی استفاده میشه که نه به درد این دنیا میخوره و نه اون دنیا!

5. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

استفاده هر شخص از اینترنت به هیچ کسی ربطی نداره
    که چی دانلود میکنه و چی نمیکنه
    کاربران همه دوست دارند سرعت بالا داشته باشند

این حرفی که شما میگی درصورتی درسته که سرعت بالای شما باعث قطع شدن اینترنت بقیه نشه! وگرنه باید محدودیت اعمال بشه تا همه بتونن اینترنت داشته باشند نه یکی ۲۰ مگ داشته باشه اون یکی صفحه هم نتونه باز کنه.
    منم‌دوست دارم سرعتم بالا باشه کی بدش میاد؟!
    بعدشم من نگفتم کسی حق نداره فیلم دانلود کنه!
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 16:21.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا شما بیا برو اینترنت مزخرف دیال آپ استفاده کن
    شماها اصلا لیاقت تکنولوژی رو ندارید
    همین امثال شماها هستید که باعث شده کاربرای اینترنت ایران اینقدر محدودیت داشته باشند

من به پاسخ منطقی و معقول نیاز دارم نه تمسخر.
    من خودم موافق افزایش سرعت اینترنتم ولی اینطور نباشه که من ۲۰ مگ داشته باشم و به خاطر سرعت بالای من شما در اونطرف کشور نتونی حتی یه صفحه هم باز کنی.
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 16:22.

8. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

در مورد افزایش پهنای باند که منو قبول دارم باید زیاد بشه‌ولی متاسفانه نمیشه. آقا قبول کنین نمیشه الان من چندساله ADSL دارم ۸ مگش هم گرفتم سرعتش از ۴۰۰ بیش‌تر نمیشه.

خدایی نکرده منظورم این نبود که آقای آرش شما کل اینترنت رو میکشی واسه خودت.

منظورم اینه مردم الکی وقتی اینترنت پرسرعت میفته زیر دستشون خودشون هم نمیدونن چی دانلود کنن از فیلم پشمک فروش دوره گرد گرفته تا آموزش رقص به روش مش خردادیان و‌کل نرم افزارهای سایت آسان دانلود رو‌میگیرن.

بعدش مگه پهنای باند کشور دست منه؟! شما هی بگو باید زیاد بشه ولی آیا واقعا زیاد میشه؟! ما چندین ساله داریم میگیم پهنای باند ADSL باید زیاد بشه ولی نمیشه. تنها راهش محدود کردنه. مردم هم واقعا فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن یکیش خود من.
    من خودم نصف شب سرعتم زیاد باشه کل اینترنت رو یه جا دانلود میکنم.
    هیچ جای دنیا ابنطوری نیست!

البته قبول هم‌دارم پهنای باند کشور ما ضعیفه ولی چندساله داره بهتر میشه.خ
    جناب dj77
    من نمی‌دونم کی و کجا از موتور جستجوی ملی بحث کردم که این موضوع رو‌وسط کشیدید.

بعدش فقط یه سوال:
    گوگل از روز اول اینطوری بود؟!
    شما توقع داری این‌موتور از روز اول مثل گوگل باشه؟!
    همین که این میزان هزینه رفته توی جیب چندتا مهندس ایرونی و هر روز هم این موتور رو توسعه خواهند داد کافیه. ولی همونطور که گفتید، مشکلات بزرگی دارد ولی اگر ازش حمایت بشه، هر روز گسترش پیدا‌خواهد کرد و بهتر خواهد شد.
    ایطوری که شما میگی موتور جستجو فقط باید گوگل باشه و بقیه کشکن.
    الان موتورهای جستجوی Bing و Yahoo هم نتایج درست و حسابی و مناسبی نمیدن با اینکه چندساله دارن کار میکنن.
    شما توقع داری موتور جستجوی ایرانی یه روزه بشه گوگل؟!
    من‌به جوانانی که این‌موتور رو طراحی کردند افتخار می‌کنم.
    مثل من و شما نیستند بشینند بیرون‌گود و همینطوری حرف الکی بزنند و بگن نمیشه و ما نمیتونیم و... . هرچی هم پول گرفتن نوش جونشون.
    بهتره در مورد چیزی که دانشی در موردش نداریم بحث نکنیم.

آقای rznrz06 واقعا به نظرتون استفاده از اینترنت فرهنگ نمی‌خواد؟!
    به نظرتون منی که از اینترنت استفاده‌ی نادرست می‌کنم و هدفم دیدن و دانلود هر فیلم چرت‌و‌پرتیه با کسی که استفاده‌ی علمی می‌کنه یکیه؟!

با استفاده از همین اینترنت یه نفر میتونه دانشمند بشه یه نفر میتونه الاف و فاسد و... بشه.

اون بحث 4k هم اغراق بود‌منظورم‌این‌بود‌ کل فیلم های مضخرف و کلیپ های از اون‌مضخرف‌تر رو با آخرین‌کیفیت‌ممکن دانلود‌میکنن! درصورتی که حتی ممکنه رزولوشن صفحه نمایششون از کیفیت ویدئو هم کم‌تر باشه.

بعد من کی گفتم آمریکایی‌ها با فرهنگ هستند؟!
    اونا از همه کم فرهنگ‌تر هستند فقط قانون‌سفت و سخت داره کنترلشون میکنه.
    اساسا فرهنگی که دارن از خودشون نیست از پتک قانونه.
    پس اونا هم با فرهنگ واقعی نیستند! با فرهنگ زورکی هستند.
    مثلا قانون کپی رایت اجازه نمیده بعضی چیزایی که ما میتونیم دانلود کنیم رو اونا هم دانلود کنن.
    حالا اینکه هر آمریکایی رو بگیریم روزی ۳ ساعت و نیم یوتیوب تماشا کنه فکر کن بشه هفت گیگ!
    حالا اینترنت اونا رو بدی دست یه ایرانی به نظرت روزی چند گیگ مصرف میکنه؟!
    کشور ما زپرتیه؟! من عاشق کشورم‌هستم.
    کشور من همونیه که‌کل دنیا‌رو به زانو درآورده و باج نمیده و زیر بار حرف زور و ظلم‌نمیره.

من بازهم میگم سرعت ۲۰ مگ به کار نمیاد‌ اگر هم باشه، برای کارهای پوچ و بیهوده مثل دانلود فیلم و کلیپ به درد نخوره. الان فکر کن یه نفر نزدیک منطقه 4g داره فیلمای چرت چه ایرانی چه خارجی با سرعت ۲۰ مگ دانلود میکنه اونپقت یه محقق ۵ دقیقست میخواد یه صفحه علمی رو باز کنه و نمیتونه!

اساسا اینترنت داره در راهی استفاده میشه که نه به درد این دنیا میخوره و نه اون دنیا!
    فقط بگم اینقدر پستت مزخرف بود که حتی یک نفر هم له خودش زحمت نداد تشکر کنه! سطح فکرت به شدت قدیمیه! حق منه هذچی بخوام بگیرم، وقتی عادی بشه، وقتی یک نفر مطمئن باشه راحت میتونه یه اپلیکیشن رو هر وقت خواست بگیره در، مصرف هم پایین میاد! شما از یه جا دیگه سوختی که خودت این سرعت رو نداری و بقیه دارن! سرعت 3 g من حدود 200 هست اما اصلا مثل تو فکر نمیکنم

10. 8 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من به پاسخ منطقی و معقول نیاز دارم نه تمسخر.
    من خودم موافق افزایش سرعت اینترنتم ولی اینطور نباشه که من ۲۰ مگ داشته باشم و به خاطر سرعت بالای من شما در اونطرف کشور نتونی حتی یه صفحه هم باز کنی.
    عزیز ببین اینترنت مصرف کردن مثل مصرف کردن آب که نیست.
    به هر دکل یه مقدار معینی تخصیص داده میشه فقط برای اون منطقه کوچیک.
    حالا شما میتونی بفرمایی مثلاً هر کسی روزی اینقدر آب مصرف کنه.
    ولی نمیتونی بگی هر کسی مثلاً اینقدر اینترنت مصرف کنه.
    عین این میمونه شما اجازه میدی جنس قاچاق وارد کشور بشه،بعد میایی از مغازه دار فلک زده جنس قاچاق رو جمع میکنی.
    وقتی خود ایرانسل داره بسته اینترنتی میفروشه،شما که نمیتونی به خریدار گیر بدی!
    اگه راست میگی برو به ایرانسل بگو چرا داری بسته اینترنتی میفروشه.
    خریدار بسته مصرف‌کننده هستش.
    و طبق یه قانونی که تو تعزیرات حکومتی هست و شما خبر نداری.
    همیشه حق با مشتریست.
    حالا شما اومدی برای اولین بار در جهان قوانینی برای مشتری میزاری.که هر جای دنیا بگی، یا بهت میخندن یا دستگیرت میکنن.تو کشور ما هم جریمه نقدی و پلمپ میکنن.
    شما باید از قوانین بازار آزاد خبر داشته باشی تا بتونی قانونگذاری کنی.
    کسی دیگه اومده زده در گوش شما،اونوقت شما یقه ما رو چسبیدی.اگه تو منطقه شما اینترنت جواب نمیده،به بنده ربطی نداره.شما باید فحش شو به ایرانسل بدی.حداقل پیگیر شی و اطلاع بدی بهشون.
    من الان خودم تو کف دیدن فیلم 4K هستم. تمام امکاناتش رو هم دارم، ولی نمیتونم چون حداقل سرعت با کریوو باید 20 مگابیت باشه.
    شاید برای شما 4K قابل تمسخر باشه.ولی یادم هست روزایی که FULL HD و HD و حتی ویدیو T7 سونی و حتی ماهواره اومده بود، مسخره میکردن.حالا هم 4g رو شما مسخره کن.

XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 27-02-2015 at 16:57.

12. 3 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوستان بجای کل کل کردن راجب 4G , 3G یکم اطلاعات بدین بطور مثال سیم کارت 4G روی شارژدهی گوشی تاثیر داره؟ مثلا Xperia Z2

راجب این دوستمون که میگه من پول 2 مگ باید یدم شما هم پوله 20 مگ یعنی بخاطر 20 مگ شما من نباید همون پولو بدم درست میگه اما اینو هم بگین که هزینه ی اینترنت در ایران 20 برابر متوسط جهانی هست در حالیکه سرعتش یک بیستم هم

نیست!!!! بنابراین بیاین این بحث و همینجا تمومش کنیم.

دوستان من میخواستم Z2 بگیرم که سیم کارت 4G بخوره بنطرتون 4جی ارزشش و داره که دنبال گوشی ای باشم که 4جی بخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عزیز ببین اینترنت مصرف کردن مثل مصرف کردن آب که نیست.
    به هر دکل یه مقدار معینی تخصیص داده میشه فقط برای اون منطقه کوچیک.
    حالا شما میتونی بفرمایی مثلاً هر کسی روزی اینقدر آب مصرف کنه.
    ولی نمیتونی بگی هر کسی مثلاً اینقدر اینترنت مصرف کنه.
    عین این میمونه شما اجازه میدی جنس قاچاق وارد کشور بشه،بعد میایی از مغازه دار فلک زده جنس قاچاق رو جمع میکنی.
    وقتی خود ایرانسل داره بسته اینترنتی میفروشه،شما که نمیتونی به خریدار گیر بدی!
    اگه راست میگی برو به ایرانسل بگو چرا داری بسته اینترنتی میفروشه.
    خریدار بسته مصرف‌کننده هستش.
    و طبق یه قانونی که تو تعزیرات حکومتی هست و شما خبر نداری.
    همیشه حق با مشتریست.
    حالا شما اومدی برای اولین بار در جهان قوانینی برای مشتری میزاری.که هر جای دنیا بگی، یا بهت میخندن یا دستگیرت میکنن.تو کشور ما هم جریمه نقدی و پلمپ میکنن.
    شما باید از قوانین بازار آزاد خبر داشته باشی تا بتونی قانونگذاری کنی.
    کسی دیگه اومده زده در گوش شما،اونوقت شما یقه ما رو چسبیدی.اگه تو منطقه شما اینترنت جواب نمیده،به بنده ربطی نداره.شما باید فحش شو به ایرانسل بدی.حداقل پیگیر شی و اطلاع بدی بهشون.
    من الان خودم تو کف دیدن فیلم 4K هستم. تمام امکاناتش رو هم دارم، ولی نمیتونم چون حداقل سرعت با کریوو باید 20 مگابیت باشه.
    شاید برای شما 4K قابل تمسخر باشه.ولی یادم هست روزایی که FULL HD و HD و حتی ویدیو T7 سونی و حتی ماهواره اومده بود، مسخره میکردن.حالا هم 4g رو شما مسخره کن.

XPERIA Z3
    من هیچ وقت نگفتم مقصر مشترکین هستند.

مقصر ایرانسله که سرعت رو عین شیر آب تا ته باز گذاشته.
    کاربران 4g همه‌ی پهنای باند‌ رو مصرف می‌کنند و مقصر کاربران نیستند که.
    من هم سرعتم بالا باشه ازش نهایت استفاده رو می‌برم.
    اتفاقا پهنای باند در سراسر کشور به هم مرتبطه و پبوسته هست ربط چندانی هم به منطقه نداره.
    الآن با یکی از دوستانم توی اصفهان صحبت کردم اونم مشکل 3gش عین من بود میگفت هیچی وا نمیکنه

شما کلا برعکس متوجه میشین.

در ضمن، مگه ملاک حق بودن حرف تعداد تشکرهاییه که مردم میدن؟!

مردم یه زمانی به گرد بودن زمین نه تنها تشکر نمیدادند بلکه منفی هم میدادند.

اینکه اینترنت اکثرا صرف نوشتن چرندیات توی وایبر و دانلود چرندیات میشه رو که نمیشه انکار کرد!
    البته بعضی‌ها هم از همین وایبر استفاده‌های علمی بسیار مفیدی می‌کنند و نمیشه انکارش کرد.
    مثل یه چاقوییه که بدیش دست به پزشک تا بدیش دست یه اراذل

من تکنولوژی 4k رو تحسین می‌کنم ولی الان اینترنت ما شرایط دریافت و دیدن 4k رو نداره.
    بعد 4k حالا چیزی نیست که اگه آدم نبینه اتفاق خاصی براش بیفته.
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 18:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان بجای کل کل کردن راجب 4G , 3G یکم اطلاعات بدین بطور مثال سیم کارت 4G روی شارژدهی گوشی تاثیر داره؟ مثلا Xperia Z2

راجب این دوستمون که میگه من پول 2 مگ باید یدم شما هم پوله 20 مگ یعنی بخاطر 20 مگ شما من نباید همون پولو بدم درست میگه اما اینو هم بگین که هزینه ی اینترنت در ایران 20 برابر متوسط جهانی هست در حالیکه سرعتش یک بیستم هم

نیست!!!! بنابراین بیاین این بحث و همینجا تمومش کنیم.

دوستان من میخواستم Z2 بگیرم که سیم کارت 4G بخوره بنطرتون 4جی ارزشش و داره که دنبال گوشی ای باشم که 4جی بخوره؟
    بزار بحث بکنند هر جا میری یه محدودیت میزارن
    حق با هر دو طرف هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •