تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1036 از 1421 اولاول ... 365369369861026103210331034103510361037103810391040104610861136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1 مگ :
    پینگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دیگه مطمئن شدم وضعیت پینگ مخابرات تو بابل به طور واضحی خیلی بهتر از آمله
    الان حدود 5 نفر از دوستان تو آمل میشناسم که مثل من پینگشون مشکل داره آخریشم امروز یکی از دوستان برادرم که 2 مگ محدود 6 ماهه داشت رفتیم خونش ودیدیم که کلی تایم اوت داره.
    فقط یه سوالی داشتم دوست عزیز،این تست پینگو همون ساعت 8 شب گرفتی؟(آخه برای ما فقط ساعت 3 تا 9 صبح تقریبا همینطوریه ولی بقیه اوقات روز بویژه 8 شب افتضاحه)

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان توجه کنن تمام کسانی که پینگشون بالا هست و یا سرعتشون با اینکه یک مگ دارن پایینه و وب گردی براشون مشکله مودمو یک بار ریست فکتوری کنن و دوباره کانفیگ کنن

ریست فکتوری: برا دوستانی که اشنایی ندارن توضیح می دم که ریست فکتوری در واقع برگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای هست و مودم مثل روز اولش که تازه از کاخونه در اومده میشه تنظیماتش که اگه پشت مودم رو نگاه بندازین یه سوراخ ریز داره که یه چیز نوک تیز توش فرو کنین و فشار بدین و 6-7 ثانیه نگه دارین تا مودم خودش ریست بشه بعد برین تو مرورگر 192.168.1.1 رو بزنین و تنظیمات مودم رو دوباره انجام بدین

پ.ن: دوستان برا بعضی مودم ها اون سوراخی که گفتم وجود نداره و جاش یه دکمه مخصوص این کار داره که اینو گفتم که اگه سوراخ رو پیدا نکردین تعجب نکنین البته فکر نکنم برا کسی اینطوری باشه

دوستان امتحان کنن نتیجشو اینجا بگن تا حالا برا دو نفر که جواب داده
    Last edited by maskot; 23-10-2013 at 00:16.

3. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

الان حدود 5 نفر از دوستان تو آمل میشناسم که مثل من پینگشون مشکل داره آخریشم امروز یکی از دوستان برادرم که 2 مگ محدود 6 ماهه داشت رفتیم خونش ودیدیم که کلی تایم اوت داره.
    فقط یه سوالی داشتم دوست عزیز،این تست پینگو همون ساعت 8 شب گرفتی؟(آخه برای ما فقط ساعت 3 تا 9 صبح تقریبا همینطوریه ولی بقیه اوقات روز بویژه 8 شب افتضاحه)
    شما هم این کاری که گفتم رو انجام بده شاید مشکل ریشه ای که خیلی وقته داره بچه های امل رو اذیت می کنه حل شد

5. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

نه بابا همیشه هم اینجوری نیست. ایندفعه بهتر شده. قبلا کلی تایم اوت داشت.

همون ساعت که پست زدم پینگ گرفتم.

7. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

بیا اینو همین تازه گرفتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بیا اینو همین تازه گرفتم.

[

[/CODE]
    رضا جان زیاد تایم اوت نداری درسته همینقدرشم زیاده ولی برا مخابرات عالی به حساب میاد

11. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

رضا جان زیاد تایم اوت نداری درسته همینقدرشم زیاده ولی برا مخابرات عالی به حساب میاد
    برای من که همینقدر تایم اوت خوبه.
    من که انلاین گیم بازی نمیکنم که.
    ولی اون دوستمون تایم اوت خیلی براش مهمه.

واسه همین میگم مخابرات برای منی که دان میکنم عالیه.
    ما که راضی هستیم.
    ایرانه دیگه چه میشه کرد.

13. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما هم این کاری که گفتم رو انجام بده شاید مشکل ریشه ای که خیلی وقته داره بچه های امل رو اذیت می کنه حل شد
    اولندش برا اینکه خیالت راحت شه باید بگم که من قبلا بارها این کاررو کردم الانم دوباره انجامش میدم
    دومندش من با چند از دوستان که همشونم آملین با هم آنلاین بازی میکنیم که دقیقا همشون مشکل لگ و تایم اوت دارن
    سومندش تو پست قبلی گفتی کساتی که پینگشون بالاست که باید بگم من زمان پینگم دقبقا مثل مال شماست فقط تایم اوت بیشتری دارم
    چهارمندش این اتفاقی که برا شما افتاد 100% تصادفی بوده من این مشکلو 2 ماهه که دارم و تو این مدت هم بارها به دلایل مختلف مودمو رست کردم در ضمن گفتم که خیلی های دیگه وضعیت پینگ تایمشون دقیقا مثل منه حتی ماموری که برای رسیدگی به شکایت به خونمون اومد یه دفتر تو آمل داشت با چند تا خط از مخابرات که خودم به شخصه دیدم پینگ تایمش عینا مثل مال منه،یعنی الان ایشون با این همه سواد و تجربه نمیدونستن که با یه رست ساده همه چی حلله؟

15. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای من که همینقدر تایم اوت خوبه.
    من که انلاین گیم بازی نمیکنم که.
    ولی اون دوستمون تایم اوت خیلی براش مهمه.

واسه همین میگم مخابرات برای منی که دان میکنم عالیه.
    ما که راضی هستیم.
    ایرانه دیگه چه میشه کرد.
    ممنون دوست عزیز، اگه همین وضعیت پینگ با همین مقدار تایم اوت تو تمام مدت روز برات ثابته که باید بگم عالیه،من از خدامه که یه همچین پینگی داشته باشم.
    وضعیت پینگ الانم:

وضعیت پینگی قبلا داشتم که بعد قضیه داغون شدن نت دیگه هیچ وقت مثل قبل نشد
    Last edited by mey123; 23-10-2013 at 02:18.

17. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اولندش برا اینکه خیالت راحت شه باید بگم که من قبلا بارها این کاررو کردم الانم دوباره انجامش میدم
    دومندش من با چند از دوستان که همشونم آملین با هم آنلاین بازی میکنیم که دقیقا همشون مشکل لگ و تایم اوت دارن
    سومندش تو پست قبلی گفتی کساتی که پینگشون بالاست که باید بگم من زمان پینگم دقبقا مثل مال شماست فقط تایم اوت بیشتری دارم
    چهارمندش این اتفاقی که برا شما افتاد 100% تصادفی بوده من این مشکلو 2 ماهه که دارم و تو این مدت هم بارها به دلایل مختلف مودمو رست کردم در ضمن گفتم که خیلی های دیگه وضعیت پینگ تایمشون دقیقا مثل منه حتی ماموری که برای رسیدگی به شکایت به خونمون اومد یه دفتر تو آمل داشت با چند تا خط از مخابرات که خودم به شخصه دیدم پینگ تایمش عینا مثل مال منه،یعنی الان ایشون با این همه سواد و تجربه نمیدونستن که با یه رست ساده همه چی حلله؟
    دوست عزیز ممنون که امتحان کردی اما مشکل اینجاست که مشکل شما تایم اوت هست و مشکلت مثل ما نیست برا من و muricial به این شکل بود که پینگ بالا رفته بود و با سرور های داخلی هیچ مشکلی نبود اما سرور خارجی سرعت به شدت افت می کرد که با این کار درست شد شما سرعت و پینگت درسته پس مشکلتون همون زیرساخت امله در ضمن گفتم که می خوام ببینم این اتفاق فقط مربوط به من و مودم من بوده یا برا دیگران هم جواب می ده خلاصه همون تجربه ای که شما می گی اون مامور مخابرات داره از همین راه ها بدست میاد

19. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •