سلام دوستان این مخابرات چجوری داره حساب میکنه من امروز از ساعت 8:20 تا الان وصل بودم فقط تویه اینترنت چرخ میزدم زده 100 مگ مصرف کردم این چجور حساب کردنه نه دانلود نه اپلود فقط صفحه دیدم سایتا اینقدر حجم مصرف میکنه
سلام دوستان این مخابرات چجوری داره حساب میکنه من امروز از ساعت 8:20 تا الان وصل بودم فقط تویه اینترنت چرخ میزدم زده 100 مگ مصرف کردم این چجور حساب کردنه نه دانلود نه اپلود فقط صفحه دیدم سایتا اینقدر حجم مصرف میکنه
سلام با نرم افزار speedconnect وب گردی کن ببین این حجمی که مصرف میکنی درسته یا نه بعضی نرم افزارهای پ-ر-و-ک-س-ی و ویروس ها هم بیش از جد ترافیک مصرف میکنند
Last edited by EXTREME; 06-02-2014 at 11:57.
سلام با مرورگر کروم عکسها را به ترتیبی که قرار دادیم دنبال کنید تا از شر سایتهایی که یک کیلومتر تبلیغ دارند و بطور ناخواسته عکسهاشون باز میشه راحت شین و تیر آنها به سنگ بخوره,از وقتی خودم این کارو میکنم حجمم خیلی خیلی خوب داره مدیریت میشه.در عکس سوم روی Content Settings کلیک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Reza82N; 06-02-2014 at 11:13.
سلامآیا راهی برای حذف تبلیغ ایسام که توی بعضی سایتا وجود داره هست؟
اخیرا هر شب توی تایم رایگان که میخوام از اکسپرس لیچ دانلود کنم , آدرس لینکـــ فایل در هنگام دانلود تغییر و به اون صفحه که مال آلرت نورتون هست هستش وصل میشه .
در نتیجه دانلود نمیشه کرد همون فایل رو .
مگر اینکه از غیترشکن استفاده کنم و لینک رو ریفرش کنم . اون جوری هم که سرعت کم میشه .
کسی همچین مشکلی داره ؟
دوستان من از پینگ و اینجور چیزا سر در نمیارم...این تستو صرفا جهت این گرفتم که ببینم وضعیت منطقه ی من از نظر سرعت و از نظر خلوتی چطوره....؟؟؟این تست ده دقیقه به ده شب گرفته شده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگت فوق العاده عالیه . در واقع به شخصه با این فاصله تا تهران و این هوا سردیغیر ممکنه این پینگ به این پایینی
نگفتی طرحــت چیه ؟ و اینکه اگه میتونی دوباره یک تست دیگه هم بگیر.
یاد اون روزا به خیر که این جا همیشه شبوغ بود و بیشتر وقتا وقت نمی کردیم پست ها رو بخونیم.
ای روزگار چه زود می گذری.
این چه وضعشه
این چرا اینجوریه؟
![]()
وسط بازی دیسکانکت شدم و این پینگو گرفتم:
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=360ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=332ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 332ms, Maximum = 360ms, Average = 346ms
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)