تست سرعت 2 مگ اهواز
سرویس 1 مگ طرح قدیم که دیروز گرفتم
این کاملا نشون میده که طرح های جدید مشکل دارن .من پشیمونم که طرح قدیم گرفتم چون قیمت خیلی بالاست یه مگ 8 گیگ 43000 تومان.ولی مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن همچنان وجود داره چون پینگ بالاست..
تست سرعت 2 مگ اهواز
سرویس 1 مگ طرح قدیم که دیروز گرفتم
این کاملا نشون میده که طرح های جدید مشکل دارن .من پشیمونم که طرح قدیم گرفتم چون قیمت خیلی بالاست یه مگ 8 گیگ 43000 تومان.ولی مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن همچنان وجود داره چون پینگ بالاست..
Last edited by alimail3248; 29-08-2012 at 10:22.
سرعت دانلود با تعرفه 512 روی 65 نا 75 نواسان داره و به ندرت روی 90 نا 95 هم میاد.
ببین سرعت دانلود اینطوری حساب میشه و چون اشتراک 1 به 8 هست اینطوریه:
64 = 8 / 512
128 = 8 / 1024 برای سرویس 1 مگ
من 1 مگ جدید داشتم، سرعت آپلودش کمتر از 350 کیلوبیت نمیشد. پینگشم بین 70 تا 90 بود.
2 مگ هم که الان دارم، آپلودش خیلی نوسان داره، از 200 تا 480، دانلودشم معمولاً بین 2.5 تا 3 مگ. پینگشم بین 70 تا 100. اینم تستی که الان گرفتم:
![]()
دوست عزیز داری اطلاعات غلط میدی
اولاً اشتراک های فعلی 1 به 4 هست. دوماً بر فرض که اشتراک 1 به 8 هم باشه، سرعت دانلود به هیچ وجه به نسبت اشتراک ربط نداره. اشتراک 1 به 2 باشه، 1 به 10 باشه، 1 به n باشه فرقی نمیکنه. سرعت دانلود برابره با سرعت اتصال که بر حسب کیلوبیت یا مگابیت سنجیده میشه، تقسیم بر 8. تقسیم بر 8 میشه چون هر 8 بیت میشه یک بایت (نه به دلیل اشتراک 1 به 8). خب حالا در مورد 1 مگ: سرعت اتصال ما 1 مگابیت هست که اگر تقسیم بر 8 بکنیم، حدوداً میشه 125 کیلوبایت. یعنی در شرایط عادی سرعت دانلود این سرویس 125 خواهد بود. حالا بر فرض اگر اشتراک 1 به 4 باشه و هر 4 کاربر همزمان با هم در حال استفاده باشند، این سرعت تقسیم بر 4 میشه یعنی حدود 31 کیلوبایت یا 256 کیلوبیت.
مطمئنی داری درست میگی این رو بخاطر این می گم چون من خودم به پشتیبانی مبین نت زنگ زدم و اینطوری برام توضیح داد. و حتی خودش گفت که اشتراک ها 1 به 8 است.
سلام من میخوام مبین نت بگیرم میخواستم بدونم وقتی نصاب اومد وصلش کنه چطوری بفهمم آنتن دهیش چجوریه اگه میشه یک عکس یا توضیحی در موردش بدید![]()
اینکه میگم 1 به چهاره رو اینجا نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سرعت دانلود: سرعتی که به شما میدن بر حسب بیته و نه بایت. شما دقت کرده باشی، هیچ وقت نمیگن اینترنت با سرعت 1 مگابایت یا 512 کیلوبایت، میگن 1 مگابیت یا 512 کیلوبایت. تو همین صفحه ی تعرفه های مبین نت اگر دقت کنید نوشته: مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نمی باشند.
حالا اگر 1 به هشت هم باشه، 512 کیلوبیت تقسیم بر 8 باید بشه 64 کیلوبیت نه کیلوبایت که شما میفرمایین. حالا برای تبدیل بیت به بایت، 64 رو تقسیم بر 8 میکنیم که میشه 8 کیلوبایت. یعنی 512 1 به 8 در صورتی که هر 8 کاربر در حال دانلود باشن، سرعت دانلودش 8 کیلوبایته. امیدوارم نوشته هام مفهوم باشن.
رو حرف پشتیبانم حساب نکن![]()
رو بدنه ی مودم مثل موبایل نشانگر آنتن دهی داره. از 5 تا چراغ 2 تاشم روشن بمونه کافیه. منتهی نباید به صرف اینکه 2 تا چراغ روشن بود فکر کنی همه چی درسته و بری بخری. باید تست هم بکنی که مطمئن بشی.
من مودم رو جایی برده بودم که 4 تا 3 تا چراغ روشن میشد، ولی صفحه باز نمی کرد. رفتم تو تنظیمات دیدم فقط قدرت سیگنال داره، کیفیت نداره. پس دقت کن که حتماً کیفیت سیگنالم داشته باشی.
کدوم شهری عزیز؟
سلام
یک سوال داشتم از آقای مبین نت
من مودم جیبی با طرح 2 ساله گرفتم که 30 گیگ حجم داره 2 سرعت 512
میخواستم بدونم اگه 30 گیگ زود تر از موعد تموم شد میتونم طرح دیگه انتخاب کنم؟ مثلا 2 مگ؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)