تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1036 از 1291 اولاول ... 365369369861026103210331034103510361037103810391040104610861136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    دیروز دوباره واسه این مشکلات حجم و لیست سیاه و ... زنگ زدم ایرانسل
    واسه اصلاح حجم گفتش که به ما فقط گفتن درست میشه و کسی که شماره پیگیری داره نگران نباشه زیاد (کسایی که این مشکل رو دارن حتما حتی الان واسه گرفتن شماره پیگیری اقدام کنن) و این قضیه احتمالا زیاد طول میکشه تا اصلاح بشه.
    قسمت بعدی این بود که واسه خط مشی مصرف طبق گفته اپراتور ، حداقل واسه اون ها هم هیچ حجم و مقداری رو واسه خط مشی مصرف تعیین نکردن یعنی که اونا خودشون هم نمیدونن که قضیه چی هست و فقط همونقدری که توی سایت نوشته خبر دارن.
    نکته بعدی که جالب بود، این بود که گفتن قبلا فقط واسه 2 مگ ها خط مشی تعریف شده و به تازگی 1 مگ ها هم شامل این قضیه میشن. (512 و 256 و 128 فعلا شامل نمیشه)
    و قسمت بعدی اینطوری که صحبت میکرد طرف ، ظاهرا 2مگ تا 200 یا 250 گیگ هم احتمالا(البته گفته که چیزی نگفتن هنوز) نباید مشکلی باشه.... این مقدار واسه 1 مگ ها فکر کنم میشه حدود 100 تا 125 گیگ در ماه. خودش گفتش که 2 مگ با مصرف بالای 400 بوده که سرعتش رو کم کردن.
    باز هم بگم که حرف های بالا رو اپراتور گفته
    خب این خط مشی اگه واقعا برای 2 مگ تا 250 گیگ و 1 مگابایت 125 گیگ باشه قابل قبول هست و میشه باز هم نامحدود واقعی خطاب کرد ایرانسل رو

اون کسی هم که به نظر من دیگه واقعا در طی ما بالای 400 گیگ دانلود کنه باید محدود بشه چون خطرناک هست

این موضوع حجم و لیست سیاه هم من مطمئن هستم که هنوز جدی پیگیر نشدن که بخوان اصلاح کنن چون دیگه اینقدر هم زمان بر نیست و نباید باشه اگه واقعا پیگیرش باشن الان بیشتر از 2 ماهه که از این موضوع میگذره و اگه میخواستن به طور جد پیگیر باشن تا الان باید مسئله حل میشد
    یه جورایی خودشون هم بدشون نمیاد که با این موضوع یوزر ها بترسن و دانلود هاشون رو کم کنن و پهنای باند کمتری ایرانسل مصرف کنه
    ولی خب اینجوری پیش بره خیلی از مشترکینشون هم از ایرانسل خواهند رفت

بازم در کل باید ببینیم خودشون چی کار میکنن دیگه اینا به حرف های ما گوششون بدهکار نیست و خودشون هرچی صلاح بدونن انجام میدن متاسفانه

2. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کسی جدیدا تونسته بجز شما شماره پیگیری بگیره باسه این مورد؟( اگر گرفته من هم دوباره برم دنبالش )

این اطلاعات جدید بدرد بخور هست باسه اینده ( چون مشخص می کنه ایرانسل داره به کدوم مسیر میره ....)- البته من از محدودیتی که دارن می زارن خوشم نمی یاد ( چون احساس می کنم دیگر نامحدود نیست )
    اگر حد پایین هارو بزارن قطعا خیلی ها دچار مسئله میشن

البته تا وقتی امار دقیق از کسایی که اخطار جدید می گیرن و محدوده مصرفشون در طی چند ماه گذشته بدست نیاریم هنوز نمیشه مطمئن بود سیستم جدید چطوری کار می کنه ....... فعلا که هنوز ما داریم اخطارها از حجم مصرفی عجیب غریب دریافت می کنیم با اطلاعات ناقص که کاربرا می زارن ( و ممکنه حتی این تک اخطار های جدید باگ سیستم هم باشد که با باگ سیستم قبلی تازه اره یقه بقیه رو هم می گیره الان)....
    باید سعی کرد که یکجوری شماره پیگیری گرفت ، بهترین راه هم فکر کنم اینه که یک ماه با مصرف بالای 400 یا 500 (واسه 2مگ ها) پیدا کرد و البته یک اپراتور درست توی 707 که اینطوری میشه یک کاری کرد.
    از نامحدودی که دیگه خارج شده
    من واسه همین قضیه مصرف که گفتم ، طرف جواب داد که چون شماره پیگیری داری و مشکلت معلوم شده از طرف ما بوده، خیلی نگران نباش. ولی خوب مشکل اینه که حتی پشتیبانی ایرانسل هم نمیدونه این میزان تعیین شده چقدر هست......
    میگم یک راه این هست اینایی که مشکل قاطی شدن حجم دارن همینجا بیان سرویس و نام کاربری (094... ) و شهر و ترجیحا نام خانوادگیشون رو بگن تا اگه وقتی زنگ میزنیم و میگیم و جواب میدن مشکل واسه همه نیست ، اینطوری جوابوشن رو بدیم....

خب این خط مشی اگه واقعا برای 2 مگ تا 250 گیگ و 1 مگابایت 125 گیگ باشه قابل قبول هست و میشه باز هم نامحدود واقعی خطاب کرد ایرانسل رو

اون کسی هم که به نظر من دیگه واقعا در طی ما بالای 400 گیگ دانلود کنه باید محدود بشه چون خطرناک هست

این موضوع حجم و لیست سیاه هم من مطمئن هستم که هنوز جدی پیگیر نشدن که بخوان اصلاح کنن چون دیگه اینقدر هم زمان بر نیست و نباید باشه اگه واقعا پیگیرش باشن الان بیشتر از 2 ماهه که از این موضوع میگذره و اگه میخواستن به طور جد پیگیر باشن تا الان باید مسئله حل میشد
    یه جورایی خودشون هم بدشون نمیاد که با این موضوع یوزر ها بترسن و دانلود هاشون رو کم کنن و پهنای باند کمتری ایرانسل مصرف کنه
    ولی خب اینجوری پیش بره خیلی از مشترکینشون هم از ایرانسل خواهند رفت

بازم در کل باید ببینیم خودشون چی کار میکنن دیگه اینا به حرف های ما گوششون بدهکار نیست و خودشون هرچی صلاح بدونن انجام میدن متاسفانه
    اگه این مقدار باشه مقدار مصرف عادلانه میشه(البته دیگه نامحدود نیست) منتهی بودن 2 مگ هایی که روی 120 گیگ بهشون گیر دادن و همین صفحه قبل هم کسی بوده که روی 60 گیگ واسه 1 مگ (همون 120 واسه 2 مگ میشه) بهش گیر دادن.
    برای محاسبه حجم البته این بار نگفت مشکل از ایرانسل هست و گفت اگه مشکل سراسری باشه به ما اعلام میکنن که نکردن و گفت ما هم که ریز مصرف حساب میکنیم مثل کاربرها باید چندید ساعت دونه به دونه محاسبه کنیم.
    این سرویس دهنده ها فقط وقتی حرف گوش میکنن که تعداد زیادی از کاربرها با هم اعتراض کنن و اونم حضوری...
    Last edited by ase_pase; 02-02-2014 at 02:05.

4. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اگه این مقدار باشه مقدار مصرف عادلانه میشه(البته دیگه نامحدود نیست)
    منتهی بودن 2 مگ هایی که روی 120 گیگ بهشون گیر دادن و همین صفحه قبل هم کسی بوده که روی 60 گیگ واسه 1 مگ (همون 120 واسه 2 مگ میشه) بهش گیر دادن.
    برای محاسبه حجم البته این بار نگفت مشکل از ایرانسل هست و گفت اگه مشکل سراسری باشه به ما اعلام میکنن که نکردن و گفت ما هم که ریز مصرف حساب میکنیم مثل کاربرها باید چندید ساعت دونه به دونه محاسبه کنیم.
    این سرویس دهنده ها فقط وقتی حرف گوش میکنن که تعداد زیادی از کاربرها با هم اعتراض کنن و اونم حضوری...
    والا همین جمله ای که مشخص کردم یکمی باعث میشه آدم سر درگم بشه
    من الان کسی رو میشناسم 190 گیگ دانلود کرده این ماه اخطار نداشته
    بعد یه کسی 120 گیگ بوده و اخطار داشته

این موضوع باعث میشه نشه درست تصمیم گرفت و اینکه با این اوصاف نمیشه اعتراض همگانی کرد تا وقتی به این شکل پیش بره
    نمیدونم جدیدا چی کار کردن که اینطوری شده و برای یکی نامحدود واقعی حساب میکنن و برای یکی خط مشی مشخص تعریف میکنن

ولی همونطور که اشاره کردی و بنده هم قبلا گفتم با این تماس ها و 707 مشکل حل نمیشه ( فقط مراجعه های بیش از حد مشترکین به صورت حضوری میتونه کارساز باشه )

البته امیدوارم اینطوری که به شما گفتن خودشون مشکل رو حل کنن

6. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

والا همین جمله ای که مشخص کردم یکمی باعث میشه آدم سر درگم بشه
    من الان کسی رو میشناسم 190 گیگ دانلود کرده این ماه اخطار نداشته
    بعد یه کسی 120 گیگ بوده و اخطار داشته

این موضوع باعث میشه نشه درست تصمیم گرفت و اینکه با این اوصاف نمیشه اعتراض همگانی کرد تا وقتی به این شکل پیش بره
    نمیدونم جدیدا چی کار کردن که اینطوری شده و برای یکی نامحدود واقعی حساب میکنن و برای یکی خط مشی مشخص تعریف میکنن

ولی همونطور که اشاره کردی و بنده هم قبلا گفتم با این تماس ها و 707 مشکل حل نمیشه ( فقط مراجعه های بیش از حد مشترکین به صورت حضوری میتونه کارساز باشه )

البته امیدوارم اینطوری که به شما گفتن خودشون مشکل رو حل کنن
    دقیقا همین اومدن اس.ام.اس و نبودن اطلاعات کامل باعث شده که همه گیج بشن.
    من الان خودم رسیدم نزدیک 110 گیگ و هنوز اس.ام.اس یا ایمیلی نیومده که مصرف رو کم کن.(البته به 120 نرسیده)
    یک احتمال هم هست که خط مشی رو بر اساس چند دوره حساب میکنن (که البته بعید هست)
    واسه 1 مگ ها هم اگه الان میاد ، ممکنه ، ممکنه که چون تازه اضافه شدن ، مثل اون اوایل که واسه 2 مگ ها اومده بود ، الان اس.ام.اس میاد.
    البته باز هم چون اطلاعات درستی رو هیچ کس نداره ، همه چیز رو حدس و گمان هست...

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    من سرویس 2M نامحدود wimax irancell گرفتم. 6 روزه و سرعت دانلود من بین k 11-90 است و صفحات اینترنت خیلی کند بالا میاد.از همون روز اول باهاشون تماس گرفتمو گفتم مشکلو و هر روز مشکلم با شماره پیگیری جدید رفت زیر دست کارشناس دیگه تا امروز که بالاخره گفتن کاری از دستشون بر نمیاد. از نظر اونا همه چیز درسته، آنتن دهی خوبه و شبکه هم شلوغ نیست. سرعت من هم بین بازه 34-250 K هست واسه همین نمی تونم درخواست بازپس دهی بدم.
    کسی میتونه به من کمک کنه در این زمینه؟ پارازیت تو محله ما (شهرک غرب) زیاده ، ممکنه این اثر داشته باشه؟
    میشه سرویس و مودم رو به کس دیگه ای فروخت؟ یعنی به نام دیگری کرد؟
    ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.
    Last edited by tifani; 02-02-2014 at 20:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    من سرویس 2M نامحدود wimax irancell گرفتم. 6 روزه و سرعت دانلود من بین k 11-90 است و صفحات اینترنت خیلی کند بالا میاد.از همون روز اول باهاشون تماس گرفتمو گفتم مشکلو و هر روز مشکلم با شماره پیگیری جدید رفت زیر دست کارشناس دیگه تا امروز که بالاخره گفتن کاری از دستشون بر نمیاد. از نظر اونا همه چیز درسته، آنتن دهی خوبه و شبکه هم شلوغ نیست. سرعت من هم بین بازه 34-250 K هست واسه همین نمی تونم درخواست بازپس دهی بدم.
    کسی میتونه به من کمک کنه در این ضمینه؟ پارازیت تو محله ما (شهرک غرب) زیاده ، ممکنه این اثر داشته باشه؟
    میشه سرویس و مودم رو به کس دیگه ای فروخت؟ یعنی به نام دیگری کرد؟
    ممنون میشم نظراتتون رو بشنوم.
    سلام

این نوسان سرعت بین 34 تا 250 رو که خیلی ها دارن و طبیعی هست

شما سعی کن با جابجا کردن مودمت این اعداد رو بالا ببری و اینکه RSSI هر چی عددش بیشتر باشه یعنی با دکل منطقتون فاصله زیادی دارید و این باعث نوسان سرعت میشه

1-Signal Strength

رو سعی کنید به بالای 90% برسونید اگه به 100 برسه که عالی هست و 5 آنتن شما پر میشه ( این گزینه رو باید با جابه جایی مودم زیاد کنید)

2-Link Quality(CINR Reuse1)1

این عدد هم هرچی بالاتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه که این هم باز با جابه جایی مودم میتونید زیاد کنید

3-Link Quality(CINR Reuse3)1

این عدد هم دقیقا مثل گزینه بالا هر چی بیشتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه

4-CINR Reuse1و CINR Reuse3

( وقتی درصد های 2 گزینه بالا بیشتر بشه این دو گزینه هم افزایش پیدا میکنن که باز روی سرعت دانلود شما تاثیر داره

5- RSSI

این عدد هرچی کمتر باشه بهتره که این هم با توجه به مسافت شما تا دکلی که توی منطقه شما هست مشخص میشه ( هرچی به دکل نزدیک تر باشید این عدد کمتر میشه )

شما یه عکس هم از این قسمت که من گذاشتم اینجا بزار تا وضعیتت رو بشه کامل دید

11. 4 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام یه سوال این تعداد انتن های مودم تاثیری روی سرعت dl داره یانه ؟؟؟!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام یه سوال این تعداد انتن های مودم تاثیری روی سرعت dl داره یانه ؟؟؟!!!!
    بله تاثیر داره

چون آنتن های مودم تعیین کننده سیگنال های دریافتی شما هستن و هرچی کمتر باشه آنتن ها قطعا سرعت دانلود هم کم میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    فعلا ظاهرا دسترسی من رو به صفحه admin محدود کردن چون نمی تونم log in کنم.
    به محض اینکه مشکل رفع شد، عکس از قسمتی که گفتید می گذارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    فعلا ظاهرا دسترسی من رو به صفحه admin محدود کردن چون نمی تونم log in کنم.
    به محض اینکه مشکل رفع شد، عکس از قسمتی که گفتید می گذارم.
    عزیز اصولا دسترسی کسی رو به این قسمت محدود نمیکنن
    چون این صفحه ادمین مخصوص خود مشترک هست که از میزان انتن دهی و سیگنال مطلع بشه و بتونه پسوورد Wifi رو تغییر بده و چند کار دیگه که دلیلی نداره محدود کنن
    شما با مرورگر دیگه تست کن ببین اون هم نمیزاره لوگین بشی؟

قبلا با
    admin
    admin

لوگین می شدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •