بودجه من حدود یک میلیون هست
گرچه اگر چیزی باشه که بیارزه سعی میکنم بودجه ام رو افزایش بدم
برای همین با این دوستمون موافقم که در دو سه رنج پیشنهاد بدید
بودجه من حدود یک میلیون هست
گرچه اگر چیزی باشه که بیارزه سعی میکنم بودجه ام رو افزایش بدم
برای همین با این دوستمون موافقم که در دو سه رنج پیشنهاد بدید
سلام.
اگه براتون کیفیت ساخت و کیفیت صدا مهم هست من در خدمتتون هستم. براتون پیام ارسال شد.![]()
سلام
با بودجه حدود یک تومن برای موسیقی مینی های فای پیشنهاد می کنم.
.
یه دستگاه جمع و جور و مناسب پخش موزیک
مدل onkyo cr-265 سرچ کنید.
سلام دوستان.
من با پلیر خود تلویزیون فیلم میبینم،اما میخوام یه صدای خوب و دالبی تو خونه تو پخش فیلم داشته باشم،شما چی پیشنهاد میکنین؟در واقع تو موردهای سینمای خانگی،این پخش کننده هاش اصلن کاربردی برام نداره و هیچ نیازی به امکاناتی و آپشن هایی که رو بیشتر این سینماهای خانگی وجود داره ندارم،صرفن دنبال یه سیستمی هستم که بتونم کانال های پخش صدام رو تفکیک کنم و اسپیکرهاش هم وایرلس باشه (چون سالنم طوریه که نمیتونم سیم رد کنم برای اتصال اسپیکرها ،البته فکر کنم کیفیت مناسبی نداشته باشن درسته؟) و لذت بیشتری از فیلم دیدن ببرم،شما چی پیشنهاد میکنین؟
دنبال صدای قوی و حجیم نیستم و اصلن دنبال موسیقی گوش کردن باهاش نیستم،فقط تفکیک صدای خوب و کیفیت پخش مناسب برام اهمیت داره.بودجه هم طبعن مقرون به صرفه باشه تا حدود 2 میلیون تومن.
بازم ممنون از توجه تون.
Last edited by clapton; 14-04-2017 at 17:22.
سلام
دنبال بلندگوی وایرلس اصلا نباش.اگر خیلی بحث سیم کشی واست اهمیت داره یه ساندبار بگیر.که معمولا توصیه نمی کنم چون اندازه پولش صدا نمیده.
اگر مشکلی با سیم کشس نداشته باشی مناسب کاربرد شما مدل HT-3800 اونکیو پیشنهاد می کنم.
![]()
ممنون از پاسختون.
از کجا باید تهیه کنم؟یه جای منصف و مطمئن .یه نمایندگی هم تو نت دیدمازش که فروش آنلاین داشت.خوبه یا از جای دیگه تهیه کنم؟
بازم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)