منم داشتم ولی پاک شدش.اگه بخوای میتونم لیست یه سری بازیکنان که خیلی پیشرفت میکنن و لیست یه سری بازیکن که خیلی پسرفت میکنن رو بهت بگم.
منم داشتم ولی پاک شدش.اگه بخوای میتونم لیست یه سری بازیکنان که خیلی پیشرفت میکنن و لیست یه سری بازیکن که خیلی پسرفت میکنن رو بهت بگم.
نه وحید جان میخواستم منحنی رشدشون رو با نسخه 2009 مطابقت بدم تا خاطرم جمع بشه که منحنیها تغییری نکردن . بعد از اون میخواستم این بخش از OF نسخه 2009 رو روی نسخه 2010 کپی کنم . فکر میکنم نوع رشد بازیکنان توی نسخه 2009 تقریبا مطابق واقعیت بود درست میگم ؟
الان منحنی رشد پاتو توی نسخه قبل 72 هستش اما توی این نسخه شده 86 .
حسین جان در شماره قبلی هم رشد بازیکنان طبیعی نبود. کلا مسئله اصلی این هست که چیزهایی مثل سرعت خیلی زیاد رشد میکنن.فکر کنم اگه بتونی این مشکل رو حل کنی خیلی بازی طبیعی تر بشه.
سلام.
حسین جان تقدیم به شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا پشت هم اومد.
حذف شود.
Last edited by vampyre; 06-03-2010 at 14:58.
سلام...پچ جناب آرمین توی سون ارور میده یعنی از بازی میاد بیرون ولی برای ویستا اینطوری نیست مشکل چیه؟؟؟
من الان PES معمولی دارم و هیچی روش نریختم...برای من این پچ جواب میده؟ یا باید DLC نصب کنم؟
اگر میشه لیست کامل لیگ هایی که لایسنس میکنه رو بگذارید.
راستی این قضیه هنگ کردن و کم کردن سرعت چی هست؟ اگر این پچ رو نصب کنیم حتما بعضی اوقات سرعت بازی پایین میاد و هنگ میکنه؟
آقا یه راه حلی واسه من پیدا کنید , خیلی حالم گرفته است , اومدم تو خود برنامه هم آپدیت کنم تا 99% رفت faild شد
پست 10347
شاید ناقص دانلود کردی...؟
Dial Up هستی یا ADSL???![]()
دوست عزیز پست 10347 را بخوانید مشکم را آنجا نوشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)