تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1036 از 1759 اولاول ... 3653693698610261032103310341035103610371038103910401046108611361536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه soft2fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج مقدس

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من يه مودم zyxel 9660 RU t1 V2 دارم و لي يه مشكل خيلي بزرگ دارم كه الان يه ماهه نميتونم حلش كنم
    از شركت پارس آنلاين هم اينترنت ميگيرم و سرعتم هم 512 مي باشد
    من نياز دارم كه MTU مودمم رو به بالاي 1400 ببرم اما هر كاري مكنم همچين تنظيماتي نداره و نتونم اين عمل را انجام دهم
    و همچنين شديدا هم به اين تنظيمات نياز دارم
    لطفا كمكم كنيد
    ممنونتون ميشم

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم .

در مورد سوال دوم هم همونطوری که جناب sei_pm فرمودند اکثر مودم ها یک گزینه دارند که اگر بعد از مدت مشخص دیتایی دریافت نشد ارتباط قطع شود و همینطور یک گزینه دارند که وقتی شما مودم را روی PPPOE ست می کنید با تنظیم آن اگر ارتباط قطع شود بعد از مدت مشخص که خودتون تعیین می کنید دوباره خود مودم کانکت میکنه . برای دانلود هم باید بگم که به تنظیمات نرم افزار دانلودتون ربط داره که بعد از وصل مجدد اینترنت دانلود را آغاز کنه یا نه .

موفق باشید.
    اگه ميشه رو اين نوع مودم راهنماي كني چون من به تنظيمات دست نزدم موقع نصب سي دي مودم خودش همه رو پرسيد زدم بعضي چيزها رو هم خودش داشت دست نزدم نميدونم اين بود يا نه. ولي الان تو تنظيمات مودم برم كجاش هست چون تو مودم اصلا نداره براي تعريف VCI VPI اينا كه نوع PPPOE رو تنظيم كنم مودم قبلي داشت ميشد دوباره جديد ساخت اين موقع نصب يكبار پرسيد زدم ديگه تو تنظيمات نداره نميدونم. من همون PPPOE انتخاب كردم اين آيتم هم كه گفتي نديدم و دست نزدم.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ميشه رو اين نوع مودم راهنماي كني چون من به تنظيمات دست نزدم موقع نصب سي دي مودم خودش همه رو پرسيد زدم بعضي چيزها رو هم خودش داشت دست نزدم نميدونم اين بود يا نه. ولي الان تو تنظيمات مودم برم كجاش هست چون تو مودم اصلا نداره براي تعريف VCI VPI اينا كه نوع PPPOE رو تنظيم كنم مودم قبلي داشت ميشد دوباره جديد ساخت اين موقع نصب يكبار پرسيد زدم ديگه تو تنظيمات نداره نميدونم. من همون PPPOE انتخاب كردم اين آيتم هم كه گفتي نديدم و دست نزدم.
    سلام
    من با این نوع مودم تا حالا کار نکردم و با پنل اش آشنا نیستم شما از قسمت Advanced Setup یک عکس بگیر ( تو aks98.com آپلودش کنی بهتره ) تا بگم چکار کنی .

4. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soft2fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج مقدس

پيش فرض

دوستان ميشه لطف كنيد جواب من رو بديد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من با این نوع مودم تا حالا کار نکردم و با پنل اش آشنا نیستم شما از قسمت Advanced Setup یک عکس بگیر ( تو aks98.com آپلودش کنی بهتره ) تا بگم چکار کنی .
    سلام پویا جان این تنظیمات در حال حاضر PPOE من هستش که edit زدم مراحل رو رفتم عکس گرفتم این 2 قسمت باید مورد استفاده باشه به نظرم از این 2 تا عکس گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام پویا جان این تنظیمات در حال حاضر PPOE من هستش که edit زدم مراحل رو رفتم عکس گرفتم این 2 قسمت باید مورد استفاده باشه به نظرم از این 2 تا عکس گرفتم:
    سلام
    نیاز به عکس اول نبود همون دومی کافی بود . شما تیک گزینه Dial On Demand را نزنید که کار خوبی هم کردید و نباید تیک داشته باشه .

ولی برای اینکه اگه مودم قطع شد دوباره وصل بشه گزینه Keep AliveTime را که فعال است باید بهش مقدار بدید مثلاً 1 که بر حسب دقیقه است . گزینه Max Fail هم که بر حسب دفعه است برای این است که اگر اینترنت به هر دلیل قطع شد مودم با توجه به مقدار اون هر چند که همون قدر کانکت میشه مثلاً شما Max Fail را روی 10 ست کردید بعد اینترنت قطع میشه مودم 10 بار تلاش میکنه که به اینترنت وصل بشه و اگر وصل نشد دیگه برای کانکت کردن اقدام نمیکنه .

ولی اگه با این تنظیمات باز هم موقع دانلود اینترنت قطع شد و دانلود ادامه پیدا نکرد واسه اینه که نرم افزار دانلود شما تنظیم نیست . شما اگه IDM دارید میتونید دانلود ها را تو صف دانلود قرار بدید و تنظیم کنید اگر اینترنت قطع شد بلافاصله بعد از وصل شدن دانلود نیز ادامه پیدا کند.

ببخشید پر حرفی کردم ولی سعی کردم چیزی از قلم نیفته

8. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان ميشه لطف كنيد جواب من رو بديد؟
    اشتباه شد !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    نیاز به عکس اول نبود همون دومی کافی بود . شما تیک گزینه Dial On Demand را نزنید که کار خوبی هم کردید و نباید تیک داشته باشه .

ولی برای اینکه اگه مودم قطع شد دوباره وصل بشه گزینه Keep AliveTime را که فعال است باید بهش مقدار بدید مثلاً 1 که بر حسب دقیقه است . گزینه Max Fail هم که بر حسب دفعه است برای این است که اگر اینترنت به هر دلیل قطع شد مودم با توجه به مقدار اون هر چند که همون قدر کانکت میشه مثلاً شما Max Fail را روی 10 ست کردید بعد اینترنت قطع میشه مودم 10 بار تلاش میکنه که به اینترنت وصل بشه و اگر وصل نشد دیگه برای کانکت کردن اقدام نمیکنه .

ولی اگه با این تنظیمات باز هم موقع دانلود اینترنت قطع شد و دانلود ادامه پیدا نکرد واسه اینه که نرم افزار دانلود شما تنظیم نیست . شما اگه IDM دارید میتونید دانلود ها را تو صف دانلود قرار بدید و تنظیم کنید اگر اینترنت قطع شد بلافاصله بعد از وصل شدن دانلود نیز ادامه پیدا کند.

ببخشید پر حرفی کردم ولی سعی کردم چیزی از قلم نیفته
    پویا جان ممنون سنگ تموم گذاشتی فقط الان یه مشکلی پیدا کردم اینکه لپ تاپ رو دیروز تست کردم درست بود الان هر چی میزنم کانکت هست به مودم ولی هیچ سایتی رو نمیاره ولی با کامپیتور خودم وصل هستم. عکسهاش رو میزارم. راستی کامپیوتر من کارت شبکه داره ولی وایرلس نیست چطوری میتونم بین لپ تاپ و کامپیوتر شبکه درست کنم فایل رد و بدل کنم؟!!!!
    این عکس تنظیم مودم یه مرحله جلوتر اینجا رو هم ببین درسته؟؟؟
    اینم عکسهای لپ تاپ که وایرلس وصل هست ولی اینترنت رو نمیاره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته الان مودم رو تنظیم کردم برای وصل شدن بعد ریست کردم لپ تاپ هم درست شده الان ولی تو عکس نگاه کن وقتی وصل هست یه عکس اخطار زرد مانند روی آنتن وایرلس هستش ولی اون موقع نبود موقعی که وصل هستالانم که داره کار میکنه این علامت نیستش در صورتی که تو عکس معلومه کانکت هست ولی اینترنت قطع بود.
    ممنونم از راهنمایی های خوب و مفیدت

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من يه مودم zyxel 9660 RU t1 V2 دارم و لي يه مشكل خيلي بزرگ دارم كه الان يه ماهه نميتونم حلش كنم
    از شركت پارس آنلاين هم اينترنت ميگيرم و سرعتم هم 512 مي باشد
    من نياز دارم كه MTU مودمم رو به بالاي 1400 ببرم اما هر كاري مكنم همچين تنظيماتي نداره و نتونم اين عمل را انجام دهم
    و همچنين شديدا هم به اين تنظيمات نياز دارم
    لطفا كمكم كنيد
    ممنونتون ميشم
    سلام
    شما باید ببینید سرویسی که دارید تا چه MTU ای رو ساپورت میکنه. این کارها رو انجام بدین تا ببینیم تا چه حد میتونید MTU رو بالا ببرید؟

1- تو صفحه ی Dos عبارت ping yahoo.com -f -l 1400 رو تایپ کنید و اینتر کنید ( اون دومی حرف L کوچیکه)
    اگه بعد از اینتر کردن مثل عکس زیر مقادیر TTL رو داد

به 1400 حدود 10 تا اضافه کن و دوباره اجرا کن ، تا به عکس زیر برسی:

حالا اعداد رو کمتر و بیشتر اضافه و کم کن تا به عددی واقعی برای MTU برسی. مثلا همونطور که تو عکس بالا میبینی ، برای 1472 دیگه Time Out داده ولی برای 1470 مقادیر درست TTL رو میده و اسن نشون میده که مقدار واقعی این سرویس همون 1470 هستش. یکی از دوستانم 1410 بود که دیگه بیخیال افزایشش شد.
    Last edited by a6l3i; 07-11-2010 at 01:30.

12. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یه مودم وایرلس ارزان میخواستم که اینترنتی بشه تهیه کرد...برای شهرستان....ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •