تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1036 از 1081 اولاول ... 3653693698610261032103310341035103610371038103910401046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    من internet security 2012 kaspersky در laptop dell 5110 که ویندوز اورجینال 64 بیتی داره نصب کردم

ولی در مسیرprogram failes x86 نصب شد مگه نباید بر حسب نوع میندوزم در مسیر فایلهای 64بیتی نصب بشه مثل نود64

یا اینکه این انتی ویروس نسخه 64 بیتی نداره و در هر دو نوع ویندوزهای 64 و 32 در مسیر فایل های 32 بیتی نصب میشه (x86 در ویندوز های 64بیتی
    بر خلاف نود که هم 32بیتی دا ره و 64 بیتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من internet security 2012 kaspersky در laptop dell 5110 که ویندوز اورجینال 64 بیتی داره نصب کردم

ولی در مسیرprogram failes x86 نصب شد مگه نباید بر حسب نوع میندوزم در مسیر فایلهای 64بیتی نصب بشه مثل نود64

یا اینکه این انتی ویروس نسخه 64 بیتی نداره و در هر دو نوع ویندوزهای 64 و 32 در مسیر فایل های 32 بیتی نصب میشه (x86 در ویندوز های 64بیتی
    بر خلاف نود که هم 32بیتی دا ره و 64 بیتی
    برا منم اینطوریه.مشکلی نداره.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا ممنون........
    نخوردش.........
    جایی نیستش افلاین اپدیتش کنم
    فکر کنم سایت کاسپر آپدیت های 7 رو هم چنان قرار میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا در این ورژن های اخیر، برای آپدیت آفلاین هم نیاز به کلید فعالسازی دارید. نمیدونم برا 7 هم به همین ترتیب هست یا نه.
    من پیشنهاد میکنم ورژن آخر رو دانلود کنید تا هم 4 ورژن عقب نباشید هم این درد سر ها رو نداشته باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش... چون که یک مکمل برای کاسپر هست یه نوع آپدیت یا پچ که باید در کنار کاسپراسکای باشه، برای تعمیر فایل های ویروسی مثل سالیتی نیاز هست و شرکت کاسپر اسکای این رو به عنوان یک مکمل داد برای محصولش...که بدون این خود آنتی ویروس اون قدرت خاص خودش رو نخواهد داشت پس حتما بگیرینش
    این به نظر من ابزار پاکسازی سیستم های آلوده هست که کاسپر ارایه کرده، همین. یعنی در مواقعی که آلودگی سیستم، کاسپر رو احیانا از کار انداخته و یا از ابتدا قابل نصب نیست،از این ابزار که نیاز به نصب نداره و رایگان هم هست برای اسکن و پاکسازی سیستم استفاده میشه.
    ضمنا قابل آپدیت هم نیست، به نوعی یک بار مصرف هست.

آپدیتی هم که داره همون آپدیت کاسپر اینترنت سکیوریتی هست و چیز مکمل و اضافه ای نیست. همینطور قدرتش در پاکسازی.

و یا در این مورد که بدون این خود آنتی ویروس اون قدرت خاص خودش رو نخواهد داشت، این رو هم تا حالا اصلا همچین چیزی درباره اون در سایت و فروم کاسپر و هیچ جای دیگه نشنیدم.

محصول اصلی این شرکت، همون کاسپراسکای اینرتنت سکیوریتی هست که در صورت نصب و کارکردن بدون مشکل در سیستم، خودش به طور کامل کار پاکسازی سیستم رو انجام میده، اما اگر همون طور که گفتم به دلیل آلودگی یا هر دلیل نرم افزاری و سخت افزاری دیگه، امکان نصب یا کارکرد صحیحش فراهم نباشه، و سیستم هم آلوده باشه، در این حالت میشه در کنار دیسک نجات کاسپر، از این ابزار هم برای پاکسازی سیستم استفاده کرد.

همینطور هم که در صفحه مربوط بهش در فروم کاسپر گفتند، یک ابزار برای پاکسازی سیستم های آلوده هست و حتی گفتند بعد از کار پاکسازی، باید از سیستم پاک بشه و از محصولات اصلی شرکت استفاده بشه :

کد:
    اگر اشتباه میکنم بفرمایید.
    Last edited by omid-p30; 06-12-2011 at 19:55.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امیدجان دقیقا اینطوری که شما میگین هست ، البته من توضیحاتم رو باز نکردم اونجا چون نمیشد!
    ولی این دیتابیس میتونه ویروسهایی رو تعمیر کنه که اصل محصول بدون آپدیت نمیتونه:
    کد:
    لیست مختصری از ویروسها و تروجان ها و یا کرم های قابل حذف یا تعمیر توسط این کامپوننت :
    کد:
    الان داشتم میخوندم خود کاسپر هم توصیه کرده که این درکنارش نصب باشه همیشه
    همونطور که گفتی یکبار مصرف هست و بعد از استفاده و آمدن ورژن جدید ، قبلی باید توسط Remover خود محصول پاک بشه و ورژن جدید نصب بشه.

درکل همون نظر خودم رو گفتی چیزی عوض نمیشه ، اختلافی هم بین علما نیفتاد الان
    Take Care

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

امیدجان دقیقا اینطوری که شما میگین هست ، البته من توضیحاتم رو باز نکردم اونجا چون نمیشد!
    کد:
    لیست مختصری از ویروسها و تروجان ها و یا کرم های قابل حذف یا تعمیر توسط این کامپوننت :
    کد:
    همونطور که گفتی یکبار مصرف هست و بعد از استفاده و آمدن ورژن جدید ، قبلی باید توسط Remover خود محصول پاک بشه و ورژن جدید نصب بشه.

Take Care
    اگه کسی KIS رو داشته باشه اینم باید داشته باشه یعنی بهتره که Kaspersky Virus Removal Tool رو در کنارش داشته باشه!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اگه کسی KIS رو داشته باشه اینم باید داشته باشه یعنی بهتره که Kaspersky Virus Removal Tool رو در کنارش داشته باشه!؟
    بایدی در کار نیست آرش جان

ولی خود کاسپر هم توصیه کرده داشته باشینش در کنار اینترنت سکوریتی... یا خدای نکرده اگه ورژن Premium داریم ازش!

ولی همین به تنهایی همون طور که امید هم گفت ، میشه روی یک سیستم آلوده نصب کرد و سریعا مشکل رو برطرف کرد

Take Care

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کد:
    کد:

Take Care
    چرا دیگه، محل اختلاف همین چیزیه که الان یه کاربر هم سوال کرد.

اون دو تا لینک که گذاشتی هم خوندم.

اول اینکه دقیقا کجا توصیه کردند که همیشه این کنار کاسپر نصب باشه ؟

و دوم تمام اون لیست مخرب های قابل تعمیر توسط این کامپوننت، خب قابل تعمیر توسط خود کاسپراسکای هم هستند.

مرسی.

12. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چرا دیگه، محل اختلاف همین چیزیه که الان یه کاربر هم سوال کرد.

اون دو تا لینک که گذاشتی هم خوندم.

اول اینکه دقیقا کجا توصیه کردند که همیشه این کنار کاسپر نصب باشه ؟

و دوم تمام اون لیست مخرب های قابل تعمیر توسط این کامپوننت، خب قابل تعمیر توسط خود کاسپراسکای هم هستند.

مرسی.
    باز هم تغییری نکرد
    فقط یک نکته رو بگم ، این که محصول بدون آپدیت رو گفتم که نمیتونه مث AVP Tool کلین انجام بده
    چون اگه آپدیت محصول رو بخوای بگیری تقریبا اندازه ی این حجم داره
    داخل اونجا هم یک خط نوشته که :
    Kaspersky Virus Removal Tool 2011 can be used both with Kaspersky Lab and third-party anti-virus programs

حالا چه گیری دادی
    من اینهمه روی سیستم داشتم تجربش رو دارم که بودنش چقدر مفید بوده.

Take Care

14. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باز هم تغییری نکرد
    فقط یک نکته رو بگم ، این که محصول بدون آپدیت رو گفتم که نمیتونه مث AVP Tool کلین انجام بده
    چون اگه آپدیت محصول رو بخوای بگیری تقریبا اندازه ی این حجم داره
    داخل اونجا هم یک خط نوشته که :
    Kaspersky Virus Removal Tool 2011 can be used both with Kaspersky Lab and third-party anti-virus programs

حالا چه گیری دادی
    من اینهمه روی سیستم داشتم تجربش رو دارم که بودنش چقدر مفید بوده.

Take Care

مرسی، نه گیری ندادم.

آخه دیدم شما به کاربرا توصیه اکید میکنی که در کنار کاسپری که نصب دارند این رو هم استفاده کنند، در صورتی که فتوای من این هست که نه، اگر کاسپر در سیستم نصب، آپدیت و دارای کارکرد بدون مشکل هست، دانلود و استفاده از این ابزار، صورت بی فایده ای رو داره. همون اسکنی که قرار هست با این برنامه انجام بدند رو با خود کاسپر میتونند انجام بدند.

برداشتم از اون جمله هم اینه که گفتند این ابزار میتونه در کنار کاسپر ( در حالتی که به مشکل برخورده) و یا کنار آنتی ویروس دیگه ای استفاده بشه، یعنی نیاز به پاک کردن اونها نیست، نه اینکه توصیه ای به استفادش در کنار کاسپر باشه.

بازم مرسی در هر حال.

ویرایش : این رو هم اضافه کنم که دلیل اصرارم بر قضیه، همون مربوط به کاربرای معمولی هست که اون هم با شرایط اینترنت ایران، الکی وقتی چیزی نیازی بهش نیست دانلود نکنند و گر نه در مفید بودن اون ابزار در مواقعی که نیاز بهش هست که شکی نیست.
    Last edited by omid-p30; 06-12-2011 at 21:46.

16. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •