تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1036 از 1635 اولاول ... 3653693698610261032103310341035103610371038103910401046108611361536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    شما حرفه ای میخواهید یا غیر حرفه ای
    غیرحرفه ای.بازم اگه پیشنهادی دارید بگید.سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر همگي
    دوستان لطفا دوربيني عكاسي معرفي كنيد با كيفيت فيلمبرداري full hd و رنج قيمت 500تا120000
    برند ان مهم نيست
    ماشا الله رنج قیمتت بالاست . رنجو کمتر کن و حرفه ای یا نیمه حرفه ای؟
    اگه کامپکت بخوای P500 نیکون رو پیشنهاد میکنم . اگه SLR بخوای مدل 600D کانن یا 5100 نیکون و اگه زیر 1تومن بخوای D3100 عالیه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا من بالاخره نفهمیدم جلوی IXUS 220 زیر Canon مینویسن IXUS 220 یا POWERSHOT ELPH 300 HS ؟؟؟؟
    چون میخوام برم ویترین ها رو نگاه کنم واسه همین پرسیدم .
    راستی اینجا کسی از ارومیه هست و میدونه کجا دوربین های canon رو مناسب تر میده ؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    اگه گارانتی برات مهمه که من پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی بگیری ، از نمایندگان آفومار بگیر.

نام : فتو آلمان

شهر : ارومیه
    آدرس : خیابان امام-روبروی خیابان سرداران
    تلفن : 2224302
    نام : فروشگاه و لابراتوار عکسباران

آدرس : خ دانشکده- خ استادان
    تلفن : 0441-3446625

ببینید گارانتی خیلی مهمه . شما نمیتونید خدمات شرکتا رو یکسان بدونید . آفومار شرکتیه که نماینده رسمی شرکت کانن هست . یعنی وقتی مدیر عامل شرکت کانن میاد ایران ، نمیاد پیش شرکتایی که خوب نیست اسم بیارم . پارسال بود که ما رفتیم سمینار کانن شرکت آفومار که مدیر عامل شرکت کانن اومده بود . البته قیمتاش یکم بالاتر هست ولیارزش داره . خدایی نکرده مشکلی واستون پیش بیاد متوجه فرق بین گارانتی ها میشید.

4. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

نظر دوستمون محترم ولی در صورت مطمئن شدن از عملکرد صحیح دوربین و خرید از جای معتبر ، اصلا به اسم گارانتی توجه نکنید یا حداقل از گارانتی های با قیمت مناسب خرید کنید .

متاسفانه همه تجربیات دریافت و پاسخگویی هیچ یک از شرکت های گارانتی کننده به این زیبایی که شما میفرمایید نیست .
    تبلیغات شرکت ها هم درست نیست .

6. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگه گارانتی برات مهمه که من پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی بگیری ، از نمایندگان آفومار بگیر.

نام : فتو آلمان

آدرس : خیابان امام-روبروی خیابان سرداران
    تلفن : 2224302
    نام : فروشگاه و لابراتوار عکسباران

آدرس : خ دانشکده- خ استادان
    تلفن : 0441-3446625

ببینید گارانتی خیلی مهمه . شما نمیتونید خدمات شرکتا رو یکسان بدونید . آفومار شرکتیه که نماینده رسمی شرکت کانن هست . یعنی وقتی مدیر عامل شرکت کانن میاد ایران ، نمیاد پیش شرکتایی که خوب نیست اسم بیارم . پارسال بود که ما رفتیم سمینار کانن شرکت آفومار که مدیر عامل شرکت کانن اومده بود . البته قیمتاش یکم بالاتر هست ولیارزش داره . خدایی نکرده مشکلی واستون پیش بیاد متوجه فرق بین گارانتی ها میشید.
    نظر دوستمون محترم ولی در صورت مطمئن شدن از عملکرد صحیح دوربین و خرید از جای معتبر ، اصلا به اسم گارانتی توجه نکنید یا حداقل از گارانتی های با قیمت مناسب خرید کنید .

متاسفانه همه تجربیات دریافت و پاسخگویی هیچ یک از شرکت های گارانتی کننده به این زیبایی که شما میفرمایید نیست .
    تشکر از هر دوتاتون ولی هیچ کدومتون جواب ندادین که جلوی دوربین زیر کلمه ی Canon چی مینویسه ؟ چون من وقتی عکس ها رو سرچ میکنم هردو رو میاره . یعنی توی بعضی عکس ها زیر Canon نوشته IXUS 220 و توی بعضی ها هم نوشته POWERSHOT ELPH 300 HS . حالا کدومه درستش ؟
    در ضمن قیمت گارانتی با بدون گارانتی چقدر فرق دارن ؟ (میانگین)
    Last edited by AC_POP; 22-08-2011 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تشکر از هر دوتاتون ولی هیچ کدومتون جواب ندادین که جلوی دوربین زیر کلمه ی Canon چی مینویسه ؟ چون من وقتی عکس ها رو سرچ میکنم هردو رو میاره . یعنی توی بعضی عکس ها زیر Canon نوشته IXUS 220 و توی بعضی ها هم نوشته POWERSHOT ELPH 300 HS . حالا کدومه درستش ؟
    در ضمن قیمت گارانتی با بدون گارانتی چقدر فرق دارن ؟ (میانگین)

هر دوی این اسمها مال یه دوربینه. فقط با اسامی مختلف برای بازارهای مختلف تولید میشه.
    Canon ELPH 300 HS / IXUS 220 HS ultra-compact

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تفاوت قیمت هم بستگی به گارانتی داره. حدودا 10 تا 50 تومن گرون تر میشه با گارانتی ...

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

===============================

کسی از قیمت های این دو مدل خبر داره ؟
    Nikon D3100

Nikon D5100

و با کدوم گارانتی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال داشتم می خواستم ببینم آیا دوربین HX9V سونی دوربین خوبی هست ؟ برای من کیفیت فیلمبرداری دوربین هم مهمه و آیا برای دوربین های سونی فقط باید کارت حافظه سونی استفاده کرد یا کارتهای حافظه متفرقه هم قابل استفاده هستند و تقریبا با یک کارت حافظه 32 gig چه مدت میشه فیلم گرفت؟ و سوال آخر آیا TX100V صفحه لمسی آن مشکل داره (بعضی میگن صفحه لمسی اون زود خراب میشه)

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال داشتم می خواستم ببینم آیا دوربین HX9V سونی دوربین خوبی هست ؟ برای من کیفیت فیلمبرداری دوربین هم مهمه و آیا برای دوربین های سونی فقط باید کارت حافظه سونی استفاده کرد یا کارتهای حافظه متفرقه هم قابل استفاده هستند و تقریبا با یک کارت حافظه 32 gig چه مدت میشه فیلم گرفت؟ و سوال آخر آیا TX100V صفحه لمسی آن مشکل داره (بعضی میگن صفحه لمسی اون زود خراب میشه)
    مموری کارت های دیگه هم میشه استفاده کرد.نمیشه گفت تاچ اسکرین زود خراب میشه ولی معمولا عمرش چندان زیاد نیست.برای بعضی ممکنه یکی دو ماهه خراب شه ولی شاید تا چند سال هم کار کنه.اینم توضیحات اضافی:

SX230 OR HX9V????????
    سلام به اساتید بنده قصد خرید sx230 رو داشتم ولی بادیدن نمونه فیلم hx9 سونی کمی دو دل شدم. از طرفی گویا nikons9100هم مشابه sx230 میباشد. از شما خواهشمندم بهم بگید کدوم مناسب تره با دلیل خواهشا.

من از فیلم برداری اسلو هم استفاده میکنم که فقط نیکون و کنون این مود رو دارند ولی انگار فیلمبرداری اصلی hx9 از اون دوتا بهتره/

راستی hx9 قیمتش چقدر هست؟
    در مقایسه این دو مدل فیلم برداری سونی خیلی بهتر از کنونه.فریم ریتش هم بالاست(۶۰) که دیگه مشکل تیک زدن تصویر و خستگی چشم نمیاره.ولی کنون ۲۴ فریمه(البته اونم حداکثر ۲۴) و موقع پخش فیلم مخصوصا روی تی وی های بزرگ کم بودن فریم ریتش محسوسه.

در مورد عکس هم هر دو خوبن ولی کاهش نویز سونی اونقدر زیاده که بعضی وقت ها این کاهش نویز منجر به کاهش جزئیات تصویر میشه.ولی کنون اینطوری نیست و کیفیت عکس هاش به مراتب از سونی بهتره.

لنز سونی وایدتره و مساحت بیشتری رو میتونه پوشش بده.

در آخر هم همون طور که دوستمون هم گفتن اختلاف قیمتشون مهمه که سونی بیش از ۱۲۰ تومن از کنون گرونتره در حالی که امکاناتشون تقریبا مشابه همه.

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منی که نمایندگی این شرکتا هستم اینو بهتر میدونم عزیز. تا حالا هر دوربینی که واسشون فرستادم کاملا به تعهداتشون عمل کردن . بوده IXUS210 که صفحش تاچ بوده از دست مشتر افتاده و کاملا خورد شد چون بیمه داشت بدون هیچ هزینه ای صفحه نمایشو عوض کردن. و خیلی از این موارد . حتی تعویض دوربین هم داشتیم .
    شرکتی که واقعا کارش درسته باید معرفی بشه به دوستان
    شما خدمات پس از فروش رو در نظر نمیگیرید ؟ به نظرتون شرکتی که خودش تعمییر میکنه و تخصصش اینه با شرکتی که دوربیناشو میده یه جایی براش تعمیر کنه یکسانه ؟

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

کسی از قیمت های این دو مدل خبر داره ؟
    Nikon D3100

Nikon D5100

و با کدوم گارانتی ؟
    Nikon D3100 گارانتی نیکو نگرش 880 تومن توی کارتشه
    D5100 رو برات سوال میکنم
    Last edited by farhad moradi; 22-08-2011 at 12:57.

13. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من یه دوربین واسه خانواده میخوام
    1.سنگین نباشه 2.شارژ خوبی داشته باشه 3.پیکسلش بالای 12 باشه 4.تا 500000 باشه 5. کار کردن باهاش راحت باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •