غیرحرفه ای.بازم اگه پیشنهادی دارید بگید.سپاس
غیرحرفه ای.بازم اگه پیشنهادی دارید بگید.سپاس
ماشا الله رنج قیمتت بالاست . رنجو کمتر کن و حرفه ای یا نیمه حرفه ای؟
اگه کامپکت بخوای P500 نیکون رو پیشنهاد میکنم . اگه SLR بخوای مدل 600D کانن یا 5100 نیکون و اگه زیر 1تومن بخوای D3100 عالیه
سلام دوست عزیز
اگه گارانتی برات مهمه که من پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی بگیری ، از نمایندگان آفومار بگیر.
نام : فتو آلمان
شهر : ارومیه
آدرس : خیابان امام-روبروی خیابان سرداران
تلفن : 2224302
نام : فروشگاه و لابراتوار عکسباران
شهر : ارومیه
آدرس : خ دانشکده- خ استادان
تلفن : 0441-3446625
ببینید گارانتی خیلی مهمه . شما نمیتونید خدمات شرکتا رو یکسان بدونید . آفومار شرکتیه که نماینده رسمی شرکت کانن هست . یعنی وقتی مدیر عامل شرکت کانن میاد ایران ، نمیاد پیش شرکتایی که خوب نیست اسم بیارم . پارسال بود که ما رفتیم سمینار کانن شرکت آفومار که مدیر عامل شرکت کانن اومده بود . البته قیمتاش یکم بالاتر هست ولیارزش داره . خدایی نکرده مشکلی واستون پیش بیاد متوجه فرق بین گارانتی ها میشید.
نظر دوستمون محترم ولی در صورت مطمئن شدن از عملکرد صحیح دوربین و خرید از جای معتبر ، اصلا به اسم گارانتی توجه نکنید یا حداقل از گارانتی های با قیمت مناسب خرید کنید .
متاسفانه همه تجربیات دریافت و پاسخگویی هیچ یک از شرکت های گارانتی کننده به این زیبایی که شما میفرمایید نیست .
تبلیغات شرکت ها هم درست نیست .
تشکر از هر دوتاتون ولی هیچ کدومتون جواب ندادین که جلوی دوربین زیر کلمه ی Canon چی مینویسه ؟ چون من وقتی عکس ها رو سرچ میکنم هردو رو میاره . یعنی توی بعضی عکس ها زیر Canon نوشته IXUS 220 و توی بعضی ها هم نوشته POWERSHOT ELPH 300 HS . حالا کدومه درستش ؟
در ضمن قیمت گارانتی با بدون گارانتی چقدر فرق دارن ؟ (میانگین)
Last edited by AC_POP; 22-08-2011 at 00:03.
هر دوی این اسمها مال یه دوربینه. فقط با اسامی مختلف برای بازارهای مختلف تولید میشه.
Canon ELPH 300 HS / IXUS 220 HS ultra-compact
تفاوت قیمت هم بستگی به گارانتی داره. حدودا 10 تا 50 تومن گرون تر میشه با گارانتی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
===============================
کسی از قیمت های این دو مدل خبر داره ؟
Nikon D3100
Nikon D5100
و با کدوم گارانتی ؟
با سلام
من یک سوال داشتم می خواستم ببینم آیا دوربین HX9V سونی دوربین خوبی هست ؟ برای من کیفیت فیلمبرداری دوربین هم مهمه و آیا برای دوربین های سونی فقط باید کارت حافظه سونی استفاده کرد یا کارتهای حافظه متفرقه هم قابل استفاده هستند و تقریبا با یک کارت حافظه 32 gig چه مدت میشه فیلم گرفت؟ و سوال آخر آیا TX100V صفحه لمسی آن مشکل داره (بعضی میگن صفحه لمسی اون زود خراب میشه)
مموری کارت های دیگه هم میشه استفاده کرد.نمیشه گفت تاچ اسکرین زود خراب میشه ولی معمولا عمرش چندان زیاد نیست.برای بعضی ممکنه یکی دو ماهه خراب شه ولی شاید تا چند سال هم کار کنه.اینم توضیحات اضافی:
منی که نمایندگی این شرکتا هستم اینو بهتر میدونم عزیز. تا حالا هر دوربینی که واسشون فرستادم کاملا به تعهداتشون عمل کردن . بوده IXUS210 که صفحش تاچ بوده از دست مشتر افتاده و کاملا خورد شد چون بیمه داشت بدون هیچ هزینه ای صفحه نمایشو عوض کردن. و خیلی از این موارد . حتی تعویض دوربین هم داشتیم .
شرکتی که واقعا کارش درسته باید معرفی بشه به دوستان
شما خدمات پس از فروش رو در نظر نمیگیرید ؟ به نظرتون شرکتی که خودش تعمییر میکنه و تخصصش اینه با شرکتی که دوربیناشو میده یه جایی براش تعمیر کنه یکسانه ؟
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
Nikon D3100 گارانتی نیکو نگرش 880 تومن توی کارتشه
D5100 رو برات سوال میکنم
Last edited by farhad moradi; 22-08-2011 at 12:57.
سلام بر دوستان
من یه دوربین واسه خانواده میخوام
1.سنگین نباشه 2.شارژ خوبی داشته باشه 3.پیکسلش بالای 12 باشه 4.تا 500000 باشه 5. کار کردن باهاش راحت باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)