سلام
دوست عزیز با هر برنامه ای که تبدیل کردم این بازی تو psp اجرا نشد و psp هنگ میکرد اما بقیه بازی ها رو که تبدیل می کردم راحت اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت فقط این بازی هست که این مشکل رو داره و نمیدونم هم مشکل از کجاست؟؟
سلام
دوست عزیز با هر برنامه ای که تبدیل کردم این بازی تو psp اجرا نشد و psp هنگ میکرد اما بقیه بازی ها رو که تبدیل می کردم راحت اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت فقط این بازی هست که این مشکل رو داره و نمیدونم هم مشکل از کجاست؟؟
البته جاش انیجا نیست ولی جواب میدم
اگر پینگ سرویس بالا باشه شما مثلا در یک بازی سبک شوتر و بقیه سیک ها دشمن را چند میلی ثانیه دیر میبینید.و وقتی شلیک میکنید گلوله به هدف اصابت نمیکنه چون تا دستور شلیک شما فرستاده شود طرف جاش عوض شده.يک شيوه بسيار موثر برای پيدا کردن سرعت و کيفيت يک ISP استفاده از دستور Ping است. نحوه عملکرد اين دستور به اين صورت است که يک بسته ۳۲ بايتی را به آدرس مورد نظر شما ميفرستد و منتظر پاسخ ميماند. براساس زمان بدست آمده از اين رفت و برگشت ميتوان به سرعت واقعی ISP پی برد.
اقای m. behnam دو حالت داره یا بازیه خرابه یا بازم بازیه خرابه از یه جای دیگه دانلود کن
خیلی ممنون از روحیه دادنتون
آخه یک جا لیست بازی هایی که نمیشه تبدیل کرد رو دیدم که این بازی هم جزوش بود حالا میخواستم بدونم هیچ جوری نمیشه اجراش کرد.
اگه میشه شما برنامه ای که به نظرتون خوبه برای تبدیل رو بذارید تا دانلود کنم.
Last edited by m.behnam; 15-09-2009 at 23:18.
سلام ....
آقایون این FW 5.5 هک میشه به امید خدا ؟
من تو کف assassins creed دم
البته میدونم هنز نیومده ولی بالاخره پیداش میشه .
من 2000 "m33-6 5.00" دارم .
Last edited by Paradise_human; 16-09-2009 at 00:07.
سلام
فریمور 5.50 که خیلی وقت هست گروه gen و mhu هک کردن.آموزش هک گروه gen هم در انجمن موجوده
اما اگه منظور شما فریمور 5.55 هست که هک شدنش منتفی شد چون سونی فریمور 6.00 را منتشر کرد.و هکر ها روی این فریمور دارن کار میکنند.که البته تا یک جاهایی پیش رفتن اما هنوز هیچ چیزی قطعی معلوم نیست.
باید صبر کرد.گذر زمان همه چیز را مشخص میکند.
من هم خودم تو کف LBP هستم
------------------
چه خبر از چوقا؟
دیگه زلزله نیومده اونجا؟
Last edited by choory; 16-09-2009 at 00:08.
اول اینکه شما باید ببینی دستگاهت پاله یا ان تی اس سی بعدش بری ورژن مربوط به اون رو دانلود کنی ، بعدش یک پلاگینی برای این کار هست که فردا پس فردا آپ میکنم چون حجمش زیاده که برای این کار تولید شده .
خوشبختانه فرمور ها خیلی سریع هک میشن چونکه نرم افزار محض هستند و دیگه این وسط سخت افزار آدم رو انگولی نمیکنه و همون طور که همگی مستظهر هستید برای هک کردن نرم افزار هیچ محدودیتی وجود ندارد خوشبختانه .
به نظر شما ارزش داره یه PSP fat کپی خور دست دوم (مال خودم) +90000 تومن رو با یه PSP 3004 نو که اونم از همین کپی خوراس که نباید خاموش بشن عوض کنم ؟
چرا میخوای همچین کاری بکنی ؟ مگه اسلیم چی داره که فت نداره ؟ یعنی فقط به خاطر یه قابلیت به تلویزیون وصل شدن ؟
به نظر من که ارزش نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)