تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1036 از 3195 اولاول ... 36536936986102610321033103410351036103710381039104010461086113615362036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,351 به 10,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض Small Xbox 360 Motherboard Revision: GPU-revision, RF-Module

سلام
    مادربورد جديد 360(هنوز جاسپره!!!)
    gpu اون اسمش Kronos1 ؛ (new revision of GPU (Kronos1، تاريخ ساخته اش Date 2009-09-20،
    new RF-module
    The DVD drive is a Lite-On DG-16D2S 93450C-2
    Small Xbox 360 Motherboard Revision: GPU-revision, RF-Module
    >> MODFREAKz posted pictures of an Xbox 360 (MFR Date 2009-09-20) with a somewhat updated motherboard revision. No huge changes, so it's probably still a Jasper.

It seems to have a new GPU-revision (Kronos1), new RF-module and some small layout changes. CPU, HANA, southbridge, 16mb NAND, RAM are same. No heatsink changes either, MS stopped using the 2nd GPU heatsink/pipe a while ago already.
    The DVD drive is a Lite-On DG-16D2S 93450C-2.
    The CB/CD are of course JTAG-fixed as with any 360 made since ~mid-June.
    اينم عكس هايي از مادربورد(به خاطر سنگين نشدن تايپك عكس ها رو آپلود نكردم.)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    چند سوال داشتم اگه میشه زحمتش رو بکشین:
    1 میخوام xbox بگیرم به نظرتون چه مدلی بگیرم؟
    2 قیمتها چنده؟
    3 این مدلهایی که دارای هارد هست میشه روش بازی نصب کرد؟ و ایا میشه روش فیلم و ... ریخت؟ و چه فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه؟
    4 ایا مشکل 3 چراغه شدن هنوز هست؟
    (درضمن برام پولش مهم نیست فقط میخوام خوب باشه)
    پیشاپیش از اینکه تو زحمت انداختمتون عذرخواهی میکنم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مادربورد جديد 360(هنوز جاسپره!!!)
    gpu اون اسمش Kronos1 ؛ (new revision of GPU (Kronos1، تاريخ ساخته اش Date 2009-09-20،
    new RF-module
    The DVD drive is a Lite-On DG-16D2S 93450C-2
    Small Xbox 360 Motherboard Revision: GPU-revision, RF-Module
    >> MODFREAKz posted pictures of an Xbox 360 (MFR Date 2009-09-20) with a somewhat updated motherboard revision. No huge changes, so it's probably still a Jasper.

It seems to have a new GPU-revision (Kronos1), new RF-module and some small layout changes. CPU, HANA, southbridge, 16mb NAND, RAM are same. No heatsink changes either, MS stopped using the 2nd GPU heatsink/pipe a while ago already.
    The DVD drive is a Lite-On DG-16D2S 93450C-2.
    The CB/CD are of course JTAG-fixed as with any 360 made since ~mid-June.
    اينم عكس هايي از مادربورد(به خاطر سنگين نشدن تايپك عكس ها رو آپلود نكردم.)

کد:
    بچه ها ،
    اگر قصد خريد 360 داريد . كنسول برج 9 / 2009 نخريد . من ميخواستم بخرم از يكي از گنده هاي پشت شهرداري (پاساژ لباف) . 50 تا اورده بود . منم چون كنسول خام ميخواستم زنگ زدم بهش گفتم يكي بذاره كنار . خلاصه رفتم سراغش كه بگيرم ازش . يكي ديگه از رفقا زنگ زد بهم گفت برج 9 نگير چون كپي خور نميشه . خلاصه مام قضيه رو جويا شديم و ديديم بله اين برج 9 از اون حركتاي مايكروسافته كه كپي مپي تو كارش نيست و آخر سر رفتم برج 7 ي گرفتم و بردم خودم كپي خورش كردم و اپديت كردم و همه بازيهارم راحت اجرا ميكنه (بدون Activate ) . اليت گرفتم .
    خلاصه اگر ميخوايد كنسول خام بكيريد و يه روزي كپي خور كنيد برج 9ي رو بيخيال شيد كه اگرم يه روز بخوايد كپي خور كنيد زد حال نخوريد چون نميشه . يعني تا 2 هفته پيش كه اين جريان واسه من پيش اومد نميشد حالا بعد از اونو خدا ميدونه كي هك شه اين كنسول برج 9 . اگرم گرفتيد كپي خور شده بگيريد . يكي از حرفه اي هاي پشت شهرداري كه كارش كپي خور كردن بود گفت اينام كپي ميشه ولي شانسيه . مثلا از هر 20 تا 2 تاش نميشه شايدم بيشتر . به همين دليل كنسول خام برج 9 نگيريد
    Last edited by boy_teh; 07-12-2009 at 13:57.

5. 3 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    چند سوال داشتم اگه میشه زحمتش رو بکشین:
    1 میخوام xbox بگیرم به نظرتون چه مدلی بگیرم؟
    2 قیمتها چنده؟
    3 این مدلهایی که دارای هارد هست میشه روش بازی نصب کرد؟ و ایا میشه روش فیلم و ... ریخت؟ و چه فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه؟
    4 ایا مشکل 3 چراغه شدن هنوز هست؟
    (درضمن برام پولش مهم نیست فقط میخوام خوب باشه)
    پیشاپیش از اینکه تو زحمت انداختمتون عذرخواهی میکنم
    ممنون
    سلام دسوت عزیز
    1.من مدل الیت رو پیشنهاد میکنم به خاطر لوازم جانبی بیشتر و هارد 120 گیگابایتی
    2.الان مدل الیت از 360 شروع میشه قیمتش و ممکنه تا 400 هم ادامه پیدا کنه
    3.بله.تقریبا مهم ترین و کاربردی ترین استفاده ی هارد نصب بازی هست.فیلم نمیشه روش ریخت و لی میشه با هاش فیلم دید.
    فرمت هایی که ساپورت می کنه

صوتی:
    MP3.AUDIO.WMA

تصویری:
    + avi.Divx.VCD.MPEG-2.MPEG-4.WMV بعضی از فرمت های HD
    در ضمن برای فعال کردن بعضی از فرمت ها مثل Divix باید به لایو وصل بشید

4.مشکل 3 چراغه بسیار کم شده و تقریبا حل شده و با رعایت یک سری نکات ساده خیالتون از سالم بودن Xbox 360 می تونه راحت باشه

موفق باشید

7. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    بالاخره گرفتم.
    (الیت)
    سلام ،
    خيلي مباركه . حالشو ببر من كه رفتم فضا زندگي بدون كنسول حرومه اصلا (فتوي جديد) بعد از PS2 خدا بيامرزم (4سال پيش) PC باز شده بودم تا دو هفته پيش كه 360 اليت گرفتم ولي باز دوباره با 360 به دوران بازي خوري خودم برگشتم . با PS3 حال نكردم . عاشق دسته 360 ام
    احسان بدون XBOX360 : . احسان بعد از خريد XBOX360 :
    1 سوال : تو هارد كنسولت چه بازيهايي هست ؟ بازي كامل چي هست توش ؟ دمو چي هست توش ؟

9. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saladii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بچه ها ،
    اگر قصد خريد 360 داريد . كنسول برج 9 / 2009 نخريد . من ميخواستم بخرم از يكي از گنده هاي پشت شهرداري (پاساژ لباف) . 50 تا اورده بود . منم چون كنسول خام ميخواستم زنگ زدم بهش گفتم يكي بذاره كنار . خلاصه رفتم سراغش كه بگيرم ازش . يكي ديگه از رفقا زنگ زد بهم گفت برج 9 نگير چون كپي خور نميشه . خلاصه مام قضيه رو جويا شديم و ديديم بله اين برج 9 از اون حركتاي مايكروسافته كه كپي مپي تو كارش نيست و آخر سر رفتم برج 7 ي گرفتم و بردم خودم كپي خورش كردم و اپديت كردم و همه بازيهارم راحت اجرا ميكنه (بدون Activate ) . اليت گرفتم .
    خلاصه اگر ميخوايد كنسول خام بكيريد و يه روزي كپي خور كنيد برج 9ي رو بيخيال شيد كه اگرم يه روز بخوايد كپي خور كنيد زد حال نخوريد چون نميشه . يعني تا 2 هفته پيش كه اين جريان واسه من پيش اومد نميشد حالا بعد از اونو خدا ميدونه كي هك شه اين كنسول برج 9 . اگرم گرفتيد كپي خور شده بگيريد . يكي از حرفه اي هاي پشت شهرداري كه كارش كپي خور كردن بود گفت اينام كپي ميشه ولي شانسيه . مثلا از هر 20 تا 2 تاش نميشه شايدم بيشتر . به همين دليل كنسول خام برج 9 نگيريد
    مطمئنی؟مگه درایواش چیه که کپی خور نشه؟

11. این کاربر از saladii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

بچه ها ،
    سلام
    درايو هاي لايتون جديد هم هك شدند. در اينجا مي تونيد اطلاعاتي در باره ي نحوه ي كپي كردنشان كسب كنيد.(در ضمن برايشان ixterm 1.6 اومده كه مي توان بازي هاي جديد را با ديسك اكتيو كننده اجرا كرد.)

کد:

13. 3 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

من یک XBOX 360 ARCADE و یک تلوزیون SAMSUNG LCD FULL HD 40 INCH 1080 دارم. اما کابلی که داخل جعبه ی XBOX بود به نظر کابل HD نیست. و به همین دلیل از کیفیت تصویر راضی نیستم و می خواهم کابل HD بخرم. لطفا راهنمایی کنید و در ضمن دلیل این که مایکروسافت کابل HD را در XBOX قرار نداده چیه؟آیا مدل های دیگه هم همینجوری هست؟ قیمت این کابل در حال حاضر چنده و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من یک XBOX 360 ARCADE و یک تلوزیون SAMSUNG LCD FULL HD 40 INCH 1080 دارم. اما کابلی که داخل جعبه ی XBOX بود به نظر کابل HD نیست. و به همین دلیل از کیفیت تصویر راضی نیستم و می خواهم کابل HD بخرم. لطفا راهنمایی کنید و در ضمن دلیل این که مایکروسافت کابل HD را در XBOX قرار نداده چیه؟آیا مدل های دیگه هم همینجوری هست؟ قیمت این کابل در حال حاضر چنده و ...
    Xbox 360 Elite با برد فالکون لوازم کاملی داشت از جمله کابل HDMI که با اومن Xbox 360 Elite با برد جاسپر این کابل و یک سری از لوازم دیگه حذف شدن.
    شما در حال حاضر به راحتی می تونی کابل HDMI بخری.یه کابل 10-20 هزار تومنی مناسبه

16. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنی؟مگه درایواش چیه که کپی خور نشه؟
    تا دو هفته پيش كه مطمئن مطمئن كپي خور نميشد . درايو Philips Lite-On . چون هر كدوم از كاسباي پشت شهرداري كه اورده بودن 30 تا 50 تا خام رو دستشون مونده بود . اين يعني اينكه كپي نميشد چون در غير اينصورت كپي خور ميكردن و ميفروختن به جاي اينكه رو دستشون بمونه . ولي 1987msb ميگه كه جديدا درايوهاي جديد هم هك شدند .
    يعني كسي اينجا كنسول ساخت برج 9/2009 كپي خور شده داره ؟

18. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •