تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1035 از 1547 اولاول ... 3553593598510251031103210331034103510361037103810391045108511351535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,341 به 10,350 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رفقا این دوسه روزه چرا انقد کیفیت خط بد شده دوروز پیش اینترنت ما قطع شد از اون به بعد در طول روز کلا یکی دوبار وصل میشه اونم با snr 9 و سرعت 10 کیلوبایت با تعویض اسپلیتر و مودم و سر خط هم حل نشد
    با شاتل هم تماس گرفتم همین چیزایی که انجام دادمو گفتن
    مشکل از کجاست باید درخواست تعویض پورت بدم؟ اگر بله باید از چه طریقی اقدام کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رفقا این دوسه روزه چرا انقد کیفیت خط بد شده دوروز پیش اینترنت ما قطع شد از اون به بعد در طول روز کلا یکی دوبار وصل میشه اونم با snr 9 و سرعت 10 کیلوبایت با تعویض اسپلیتر و مودم و سر خط هم حل نشد
    با شاتل هم تماس گرفتم همین چیزایی که انجام دادمو گفتن
    مشکل از کجاست باید درخواست تعویض پورت بدم؟ اگر بله باید از چه طریقی اقدام کنم؟
    یه عکس از وضعیت snr و ریت خطتت بزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه عکس از وضعیت snr و ریت خطتت بزار
    این عکس برا دیروزه از دیروز تاحالا وصل نشده چراغ DSL چشمک میزنه اما ثاتبت نمیشه بعد 4.5 ثانیه خاموش میشه

Last edited by امیرحسین11; 01-06-2018 at 09:45.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

این عکس برا دیروزه از دیروز تاحالا وصل نشده چراغ DSL چشمک میزنه اما ثاتبت نمیشه بعد 4.5 ثانیه خاموش میشه

خطت اصلا کشش نداره
    بعد از پیگیری از سیمکشی با شاتل و خرابی مخابرات در تماس باش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خطتت خرابه! فاصله ات از مرکز مخابراتی منطقه تون چقدره؟ موقع صحبت با تلفن صدای خش خش داری ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان برای انتقال لینک به آپلود سنتر شاتل لند علتش چیه که بعضی سایتها اینقدر کند منتقل میشن مثل top2download آیا راهی نداره که بشه اینو تغییر داد. بعد لینکها رو حتما باید یکی یکی انتقال داد نمیشه چندتا باهم وارد کنی؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خطت اصلا کشش نداره
    بعد از پیگیری از سیمکشی با شاتل و خرابی مخابرات در تماس باش
    شاتل هرچی تماس میگیرم میگه سر خط در صورتی که سر خط تست میکنم میگه دیتا نداره خطتتون مودم خاموشه نمیدونم چجوری دیگه پیگیری کنم بیخود و بی جهت اینترنت قطع شد و اینجوری شد
    بخشی از سایتش هس که درخواست بدیم برای پیگیری و ارسال کارشناس به مرکز مخابراتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خطتت خرابه! فاصله ات از مرکز مخابراتی منطقه تون چقدره؟ موقع صحبت با تلفن صدای خش خش داری ؟
    حدود دوسه کیلومتره فاصله
    موقع تماسم خیر بالا گفتم هیچ تغییری در مودم اسپلیتر سیم و تلفن انجام ندادم خود به خود قطع شد و اینجوری شد

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شاتل هرچی تماس میگیرم میگه سر خط در صورتی که سر خط تست میکنم میگه دیتا نداره خطتتون مودم خاموشه نمیدونم چجوری دیگه پیگیری کنم بیخود و بی جهت اینترنت قطع شد و اینجوری شد
    بخشی از سایتش هس که درخواست بدیم برای پیگیری و ارسال کارشناس به مرکز مخابراتی؟
    سلام خیر ولی باید 195 شکایت بزن ازشون بگو من از سر خط هم اینطوریه وضع ام داخل خونه هیچ موردی ندارم
    انشالله پیگیری میشه و اینکه یه سر به مرکز مخابراتی بزن بگو اینترنتمون قطع شده و تلفنمون خش خش زیاد داره الکی تا بیان یه پیگیری هم بکنن

دوستان برای انتقال لینک به آپلود سنتر شاتل لند علتش چیه که بعضی سایتها اینقدر کند منتقل میشن مثل top2download آیا راهی نداره که بشه اینو تغییر داد. بعد لینکها رو حتما باید یکی یکی انتقال داد نمیشه چندتا باهم وارد کنی؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    سلام رفیق خب بستگی به سرور مقصد هم داره هم سرور شاتل وضع شلوغیش ادرسی که دادید لینک های دانلود از داخل هستش و روی اسیاتک میزبانی میشه باید پر سرعت باشه امکان داره سرور شاتل شلوغ باشه
    و اینکه اسکریپ مگه نصب ندارید؟ بتونید سرور رو تغیر بدید و لینک هارو دسته جمعی برای انتقال وارد کنید؟

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

امروز snr خیلی نوسان داشت از 9 مگابیت خطم شد 2 مگابیت حالا مقصر شاتل یا مخابرات هست خدا میدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •