واس خاطر اون -- سیم کارتاس
واس خاطر اون -- سیم کارتاس
سابقه نشون میده هر چیزی با فشار و درست میشه و مجبور میشن سیاست شون رو عوض کنند یه نگاه دوروبرتون بندازید هزاران نمونه رو خواهید دید حتی اگه قانون رو عوض نکنند بارها شده و مجبور شدن به خواسته مردم تن بدن
اخرین و کوچکترین نمونه اش تغییر تعرفه هاست
طرز فکر و خواسته شما همون جوری هست که دزدهایی مثل ایرانسل خیلی دوست دارند و میپسندند
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما گویا تحت پوشس 4g هستی و داری حال میکنی.
ما با آنتن پر صفحه هم نمیتونیم باز کنیم.
این سرعتها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.
اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپهای درپیت میدونند.
شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.
این طرح اصلا ربطی به دزدی نداره اتفاقا خیلی خوبه.
شما سرعت ۲۰ مگ دوست داری به اندازهی ۲۰ مگ پول میدی
من سرعت ۲ مگ دوست دارم به اندازهی ۲ مگ پول میدم.
اینطوری از هزینههای من کم میشه. و اونی که سرعت بیشتر میخواد به تبع باید پول بیشتری پرداخت کنه.
اینطوری شما سرعت ثابت ۲۰ مگ داری منم سرعت ثابت ۲ مگ.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 14:36.
دوست عزیز 3G و 4G زمانی باتری بیشتری مصرف میکنه که شما 10Mb سند و رسیو داشته باشی اون وایبری و واتساپی که شما میفرمایید روی EDGE باتری بیشتری مصرف خواهد کرد، بماند که بحث شما روی مصرف ترافیک بود...
اون سیم کارتها؟!![]()
من سرعت ندیده نیستم عزیز
هنوز تاپیک فروش دیتای من تو انجمن همسایه هست که تو ۸ ساعت دانلود شبانه ۳۰ ـ۴۰ گیگ دانلود داشتم.
این صحبت ها رو هم از روی چشم سیری نمیزنم درسته الان اینجا سرعت نسل چهار خوبه ولی سرعت های افتضاحش رو هم دیدم
الان هم ۲ گیگ ماهیانه رو بزور تمام می کنم اصلا دیگه حس و حال دانلود هم نیست
شما اگه اینطور دوست داری فکر کنی که با محدود کردن سرعت وضعیت خوب میشه نظرتون محترم ولی من میگم اگه درست نمیشه
پس الان adsl چرا وضعش خرابه؟ این رو ببین و اینده صحبت خودت رو تصور کم
Last edited by arash59b; 27-02-2015 at 15:25.
عزیز جان بحث چی میکنی شما؟! میخ آهنی رو میخوای بکوبی تو سنگ؟!... پهنای باند کشور که کلا از نظر این دست افراد مهم نیست موتور جستجوملی مهمه که 200میلیارد هزینش کنند هیچ امکاناتی هم نداره کلی هم باگ داره...والاااااا
ولش کن...![]()
درود
عزیز آخه مگه اینترنت هم فرهنگ میخواد؟
من اصلاً میخوام روزی 1 ترابایت دانلود کنم به کسی ربطی داره،یا کار غیرقانونی کردم؟
الان تو آمریکا هرنفر روزی بیش از 3.5 ساعت یوتیوب نگاه میکنه،اونوقت الان اونا بی فرهنگند.
از تابستان 92 سایت 4K VIDEO UNLIMITED SONY فیلمها و سریالها و کلیپهای با کیفیت 4K (هر فیلم سینمایی متوسط بصورت سوپر زیپ شده 38 گیگابایت هست) رو اجاره و فروش گذاشته. از تابستان امسال هم NETFLIX داره بصورت استریم فیلم و سریال 4K میده.(حتماً یکی داره اون وسط میرقصه و حتماً هم از دید شما مضخرفه)همه اینا رو آمریکایی ها میبینند و فرهنگ هم ندارن.
شما تو یه کشور زپرتی زندگی میکنی،هیچ خدماتی هم نداره،بعد تو رویا داری سیر میکنی. فکر میکنی کل اینترنت جهان رو داریم میخوریم.(نه عزیز توهم زدی،مصرف این کشور از لحاظ مواد از جهان پیش افتاده. از اینترنت از افغانستان هم کمتره).
شما یه 4K شنیدی، همینجوری میفرمایی.4K
کو، کجا داره فیلم و کلیپ 4K برای دانلود میده؟
فقط از یوتیوپ میتونی قطعات کم دانلود کنی. اونم باید 4K TV داشته باشی،لپتاپ 4K داشته باشی.که ميخوايى چند تا کلیپ منظره 4K ببینی.
این فرمایشات شما رو خوندم یاد اون حرف وزیر زپرتی افتادم که فرمود اینترنت 128 کیلوبیت کافیه برای همه.
برای من یکی 100 مگابیت هم کمه.آدما با هم فرق میکنند،حتماً که نباید هر کسی یه اندازه مصرف کنه.
من موندم شما با این طرز تفکر چرا اصلا از اینترنت استفاده میکنی؟
من موندم ملت این خودباوری کاذب رو کی میخوان بزارن کنار و یکمی واقع بین بشن؟
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 27-02-2015 at 15:46.
سرعت نسل چهار ايرانسل در ورامين خيابان مسجد جامع
بی زحمت تست سرور خارجی هم بذارید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)