دایم قطع و وصل میشه. اینا رسما مشکل روانی دارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دایم قطع و وصل میشه. اینا رسما مشکل روانی دارن.
سرویس های وی پی N شما نیز قطعه ؟
کریو من کانکت میشه , منتها هیچ سایتی باز نمیشه بعدش ...
این مشکل برای منم هست....منتها با ISP مخابرات....چند روز دیگه با هایوب هم تست میکنم خبر میدم...
اما بقیه ی سرویس های v*****p*****n نسبتا کار میکنن .... بهترینشون هم همون کری*و بود الان open V***p*n رو دارم از کری*و بهتر جواب میده...
زنگ زدم میگم 5 روزه خون من رو کردین تو شیشه پس کی اینترنت رو درست میکنید میگه مشکل از طرف مرکز محابرات شماست و از ما نست ما هم نامه نگاری کردیم بعد میگم خوب تا کی درست میشه میگه به ما نگفتن که کی فقط میدونیم که درست میشه یعنی میخواستم برم اونطرف خط کاری کنم که ........
موقع پول گرفتن که میشه پدر ادم رو در میارن وقت خدمات دهی میشه برعکس میشن
زنگ زدم میگم 5 روزه خون من رو کردین تو شیشه پس کی اینترنت رو درست میکنید میگه مشکل از طرف مرکز محابرات شماست و از ما نست ما هم نامه نگاری کردیم بعد میگم خوب تا کی درست میشه میگه به ما نگفتن که کی فقط میدونیم که درست میشه یعنی میخواستم برم اونطرف خط کاری کنم که ........
موقع پول گرفتن که میشه پدر ادم رو در میارن وقت خدمات دهی میشه برعکس میشن
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستین؟
چون چند نفر دیگه هم مشکل دارن مثل خودم پس مشکل از مرکز مخابراتی نیست از مرکز مغز کسی هست که داره کاربرا اذیت میکنه. جالبه نت گوشی اینقدر قطع نمیشه که ای دی اس ال میشه! یکی نیست بگه سرمایتو مگه مجبوری بیاری تو این کار برو تو کاره دیگه استعداد داری! بر فرض هم مشکل از مرکز مخابرات باشه ما که نباید پیگیر باشیم توی مفت خور باید از طرف شرکت پیگیری کنی!!!
شبانه رایگان سرویس های 128 داره؟ سرعتش چنده؟![]()
من از استان لرستان هستم لطفا یک tracert 8.8.8.8 بزار اینجا تا ببینم چطوره مال شما
دیشب اوضاع من
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)