زنونه
عطر تابستون با زمستون فرق میکنه ؟ اگر اینجوریه برای زمستون.
اگرم چیزی باشه همه زمانها استفاده بشه و بوی عطر مثل امضای اون فرد مخصوص خودش و خاص باشه بهتره.
زنونه
عطر تابستون با زمستون فرق میکنه ؟ اگر اینجوریه برای زمستون.
اگرم چیزی باشه همه زمانها استفاده بشه و بوی عطر مثل امضای اون فرد مخصوص خودش و خاص باشه بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NUIT از هوگو باس
مونت بلنک لجند
د بیت از بربری(باربری)
چندتا از بهترین عطرهای زنونه از لخاظ پخش بو رو پیشنهاد میدین؟
واسه کادو برای خانومم میخوام
نظرتون در مورد اکسیژن چیه؟
بوشو دوست دارم
کسی اطلاعی نداره؟
سلام
اکسیژن لانوین بسیار عطر مقرون به صرفه ای هست یعنی هم رایحه هم پخش و ماندگاری با توجه به قیمت بسیار عالیه از دید من. نظر شخصیم در موردش مثبته بنظرم فوق العاده نیست اما عطر خوبیه
در مورد عطرهای زنانه با پخش بالا در ابتدا یک نکته رو من بگم که صرفا بر حسب تجربه عطرهای برند تری ماگلر هم خاص هستند هم ماندگاری و پخش عالی دارند!
از نظر من در لیست برترین عطرهای زنانه از نظر پخش بو بدون شک آلین و ومنیتی از تری ماگلر قرار داره
الین عطری گرم و ومنیتی عطری سرد و خاص و برترین عطر خنک زنانه از نظر ماندگاری و پخش بو هستمنتهی ومنیتی جالبه بدونید که خوشایند همه نیست دقیقا واژه خاص رو میشه براش بکار برد . وقتی که ازش استفاده میکنید تا ساعتها عطرتون هم برای خودتون هم برای اطرافیان قابل لمسه هر محیطی وارد بشید به خوبی حس میشه...
عطرهای ادیکت از دیور و کوکومادمازل از شنل هم عطرهایی با خط بوی قوی محسوب میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما در رده قیمتی پایینتر من به شما دو تا عطر معرفی میکنم که واقعا عالی هستند دراین زمینه
اتیمو از سالواتوره فرگامو و جان ریچموند زنانه
اتیمو عطری گل بو هست و لطیف به خوبی میمونه و پخش بالایی دارهجان ریچموند هم به اندازه ی ماندگاری عالیش پخشش هم عالیه برای مثال میتونم به جرات بگم (برروی لباس) بیش از 5ساعت پخش بو داره!!
اما در نهایت توصیه میکنم حتما قبل از خرید هریک از این عطرها تستی بر اونها داشته باشید چون عطر کاملا سلیقه ای هست..
Last edited by Atghia; 01-12-2014 at 20:58. دليل: افزودن توصیه
عطر بيك بهترين و سنگين ترين رايحه مردونه اش رو بگيد لطفا.
بين عطر هاي ارزون عطر بيك واقعا بهتره.بقيشون بوي روغن و الكل ميدن!!![]()
نمیدونم عطراش با تولیدات چندسال پیش منطبق هست یا خیر
ولی
عطر شماره 1 ((رنگ مشکی)) واقعا عطر خوبی بود بنظرم![]()
فكر كنم عوض شده
آره واقعن خوب بود
شما عطر زير 50 تومن كه تو همون مايه ها باشه بوش چي پيشنهاد ميكني؟![]()
تا جایی که بخاطرم هست رایحه گرم و تلخ یا ملایم و تلخ داشت
متاسفانه عطری در رنج قیمتی 50 سراغ ندارم فقط عطرهای ریو هستند که با توجه به صحبت خودتون مایل به استفاده از عطرهای بی کیفیت نیستید![]()
دوستان نظرتون در مورد ادکلن های Miss Teen Oriental و Milond Woody چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)