شبا برا من اصلا سایت خارجی باز نمیکنه نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jitter م هم 300ه
من دیشب 600 مگ فقط دان کردم ولی پریشب 5 گیگ دانلود شد
jitter م هم 300ه
jitter م هم 300ه
من که دیگه دارم تخلیه میکنم از صبا نت میرم یا پارس انلاین یا فن آوا گرچه 3 سال فن آوا بودم دو سال هم پارس انلاین دیگه شبا بالای یک گیگ دانلود ندارم با این افزایش تعرفه برق و غیره برم اون فایل یا فیلم رو بخرم به صرفه تره تا دانلود کنم با صبا نت
مشکلی نداره مقدار دانلود شده توی حافظه محفوظه وقتی وصل شی به اینترنت ادامه اش رو دانلود می کنه ...
من 2 مگابایت دارم چرا شبانه بین 15 تا 30 هست ؟
قبل عید من 1 مگ داشتم سرعت شبانه 200 تا 300 بود الان 2 مگابایت دارم سرعت شبانه 15 تا 30 شده
دوستان کمک کنید مشکلم کجاست ساعت 10 صبح این وضع اینترنت 2 مگابایتمه ..................
![]()
منم درخواست تخلیه دادم بخاطر سرعت روزانه 2 مگابایت :::::::::::::::::::::
![]()
دوستان اینو نگاه کنید من رفتم با این شرکت سرعت 6 مگابایت و 200 گیگ دانلود و مودم رایگان سالی 200 هزار
• متوسط ضریب تسهیم خط سرویسها یک به سه (1/3) می باشد و این ضریب از میزان یک به هشت (1/8)تجاوز نمی نماید.
• مطابق با بند 3 مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات به ازای خرید هر گیگ ترافیک 25% حجم ترافیک بیشتر ارائه می شود.
• برای مصارف کسری از گیکا بایت ، تعرفه به صورت خطی محاسبه می شود.
• هزينه نصب و راه اندازي براي تمامي سرويس ها 9.500 تومان مي باشد.
مبلغ 5000 تومان به عنوان هزینۀ دایری و تخلیه
به کليه قيمت هاي فوق %6 ماليات ارزش افروده (%3.6 ماليات بر ارزش افزوده و %2.4 عوارض شهرداري افزوده مي شود.
تعرفه های معقولی ارایه میدن نسبت به ISP های دیگه و درصد دزدی شرکتهای بزرگ رو مشخص میکنه
کدوم شرکت رفتی شما؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)