اتفاقا دستی نیستمی گفت کلی سیستم اونجا هست که ثانیه به ثانیه شبکه رو کنترل می کنه و به طور اتوماتیک اگر مشکلی پیش بیاد از سرعت کاربرا کم می کنه و برای بانک ها رو ثابت نگه می داره
![]()
اتفاقا دستی نیستمی گفت کلی سیستم اونجا هست که ثانیه به ثانیه شبکه رو کنترل می کنه و به طور اتوماتیک اگر مشکلی پیش بیاد از سرعت کاربرا کم می کنه و برای بانک ها رو ثابت نگه می داره
![]()
حتما رو 3 مگ که آخرین سرعت ADSL هست . سرعت دانلودش هم 300 به بالاس (البته شاید)![]()
دوستان کسی از این انترنت موقت پارس آنلاین اطلاعاتی داره؟ من 500 مگابایت حجم داشتم 1 گیگ اضافه شد 5 روز وقت دادن.... سرویس من 1mbps بود که همونطور که گفتن نصف حجم یک ماهه رو بهمون میدن که شد همون 1 گیگ اما جالشه که من وقتی میرم تو کنترل پنل خودم 128-128 هست سرعت ارسال و دریافت... میرم تو کانفیگ مودم میزنه ارسال 512 دریافت 2014 حالا کدومش راسته؟
در ضمن یه فایل ام پی 3 هم دانلود کردم واسه تست که سرعت رو 160 کیلوبایت بر ثانه بود که این یعنی رو 1 مگابیت بسته شده تقریبا...حالا کدوم واقعیته؟ این اگیگ که بهم دادن اگه شارژ کنم ماه بعد ا گیگ رو بر میدارن ازش؟
خوب دوست من سرعت معمول 128 برای خیلی از شرکت ها روی 16 هه ( البته روزانه) خوب مال شما که روی 30 هست
سرعت شبانه هم برای همه سرویس ها میاد پایین پس اینم طبیعیه.
بستگی داره از کدوم شرکت بخوای خدمان بگیری اگه از پارس بخوای جوابت مثبته. با ارائه کپی کارت دانشجویی سرعت 512 یا 1 مگ رو بهت می ده.
مسلما سرعتش فرق می کنه ، خیلی هم فرق میکنه.
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
دوستان من یه 2-3 هفته ای نیستم . اگر پیغامی چیزی گذاشتید و جواب ندادم همین الان ازتون پوزش می خوام.![]()
می بینی امین جون ، آخرش هم این قضیه که محل ما اکثرا" شرکته و اداریه به ضررمون تموم شد
باز خدا کنه میانگین روی همین 40 بمونه و نره زیر 10 !!!!!!
معمولا واسه همه رو 2 مگ بسته شده. مگر در مواقع خاص . واسه من رو 512 بود.
بشنو و باور نکنآخه شب بانک کجا بود. اونم واسه یک شعبه که کلش 10 میلیون پول توش نیست میان 2 میلیارد خسارت بگیرن؟!!!
خوب اين تنظيمات توسط كارشناس هاي پارس اعمال شده ديگه
از آسمون كه وحي نشده
چه كنيم ديگه سرنوشت ماهم اين چنين بود.
گرچه من به اون وضعيت دل نبستم و اين چيزارو پيش بيني ميكردم.
ديشب ماله من تاقبل ساعت يك 180 بود و بعدش رفت روي 40 كه بازم قابل قبوله.
حالا اين چيزارو ولش كن برادر.
بگو ببينم چرا حجم سرويس هارو به دوره ي بعد انتقال نميدين..؟؟؟
مگه بابتش پول نميديم..؟؟؟
به نظرت اين كار دزدي نيست..؟؟؟
من حدود 3 ماه داتك حجمي داشتم اينجوري نبود.
البته ميدونم اين سياست كثيفه پارس هستش و شايد تو حيطه ي اختيارات شما نباشه ولي حداقل صداي مارو به بالاسري برسون شايد فرجي شد.
چه خبرا از پارس آفلاین ؟
دی سی شدن هاش تو حلقم
دهن صاف میکنه
ولی بدترین قسمتی که داره اینه اندازه ترافیک شبا دی سی میکنه
این دیگه واقعا آخرشه!
من با پشتیبانی تماس گرفتم میگم افت سرعت دارم نمیشه با بیشتر از 50-60 دانلود کرد . یهو همه شون قانون مدار شدن و سخن راستین به زبان میارن و گفتن که ما باید قانونی به شما سرویس بدیم و همین الانش هم 2 برابر بسته شده و فلان و بیسار ! منم حوصله چونه زدن نداشتم گفتم باشه بای بای![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)