ok.....الان دوباره باهاش دوئل کردم 500 تا به داده...خدا پدرشو بیامرزه...چه یوزر خوبیه![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ok.....الان دوباره باهاش دوئل کردم 500 تا به داده...خدا پدرشو بیامرزه...چه یوزر خوبیه![]()
یک عکس از دوئل دومت بزار ( می خواهم یک چیزی را بررسی کنم)
ضمنا تا گرون آخرش را بگیرضمنا در شهرش بخواب اون 1 ساعت فاصله را 10 دلار بده بخواب
![]()
ضمنا بیا یاهو
---------
از دوستان کسی هست که چارلاتان را باز کرده باشه ؟؟ اگر کرده یکی دو تا عکس از کارش بزاره ببینم ارزش داره ستش را بخرم یانه ؟
من آمدم
اینم عکس دوئل دوم:
![]()
Last edited by dracula_killer; 07-07-2009 at 18:39.
شوتينگ چون aim هم يدونه ميگيري. البته اكانتتو پاك ميكردي سرباز شوتينگ ميشدي بهتر بود. من 7-10 روزه شدم لول 13.
ماجراجو بدرد trading ميخوره مثلا 80 تا trade بقيه hide روي mobil هم كار كني هم كوئست ماجراجو را انجام ميدي هم كارهاي توپي داري.
ستش كلا ارزش داره پول داري بخر. در كارهاي ديگه كمك ميكنه.
اگر بتوني چارلاتانم باز كني كه كلي تو دوئل حال ميده مخصوصا به شوتينگا.
من با كارگرم خريدم. البته چارلاتان رو نميتونم باز كنم چون ساختمان ساز خفنم و فقط رو همون كار كردم.
آره پول دارم الان بانکم 11320 دلار پول دارم
ضمنا در مورد اینکه شوتینگ را زیاد می کنه بگم که ست دوئل من 29 تا شوتینگ را اضافه می کنهدر حالیکه ست چارلاتان 18
آخیش....بالاخره طرف رو پس اوت کردم
150 تا هم پول گرفتم...حیف که لول آپ شدم وگرنه یه حالی بهش میدادم
یه چیزی...من دیروز خواستم اسکیلام رو جابجا کنم به ازای یه اسکیل 80 تا میگرفت...البته من عوض نکردم...حالا که میرم میبینم شده 90 تا!....من که چیزی تغییر ندادم که قیمتش بخواد بره بالا!
سلام بچه ها
هيچكي تو شهر كوروش نيست؟ ايراني رو ميگم.
ميخوام خريد كنم ديدم هيچ جا بهتر اونجا نيست.
ممنون.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)