با سلام .
دوستان سرویس 256 طلایی نامحدود با 18 گیگ سرعت دانلود دقیق چند میده ؟ ضمنا یک سوالی دارم ایا پینگ بین سرویس ها هم فرق داره ؟ با سپاس .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با سلام .
دوستان سرویس 256 طلایی نامحدود با 18 گیگ سرعت دانلود دقیق چند میده ؟ ضمنا یک سوالی دارم ایا پینگ بین سرویس ها هم فرق داره ؟ با سپاس .
سلام سرویس 1مگ مخابرات با 1مگ برنزی آسیاتک تفاوتی داره؟کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان برای اشتراک گرفتن از آسیاتک آیا هزینه راه اندازی میخواد یا نه اگر میخواد هزینش چقدره ممنون
منطقه ما که نامحدود مخابرات کلا جمع شد !! ولی اگه باشه قطعا از 1 مگ نامحدود آسیاتک بهتره .![]()
مخابرات 1 به 8 شیر میکنه ولی آسیاتک 1 به 10![]()
به نظر من پشتیبانی آسیاتک در حد 0 چون من خودمم چند روزه لینک اینترنت مودم میره بعد از ده دقیقه میاد تو روز هم چند بار این مشکل پیش میاد ...البته 20 روزی هست که ایم مشکل پیش اومده ..من خودم چند بار به آساتک مرکزی واسه مشکلم زنگ زدم ولی تا حالا که درست نشده... و الان اگه شما چند صفحه برگردی عقب نظرات رو بخونی بعد از عید مشکل پیدا کرده آسیاتک.....به نظر من چند روز صبر کن اگه مشکل ما درست مشکل شما هم ایشالا درست میشه...کل سرویس های آسیاتک الان مشکل دارن یکی میگه سرعتم بالاس یکی میگه پایینه یکی میگه پینگم بالاس یکی میگه گوگل بالا نمیاد یکی هم مثل خودم لینک اینترنم میره و میاد پس نتیجه میگیریم که عوض کردن سرویس هم بی فایدس البته فعلا
صد در صد میگیره من از نمایندگی تو کرج گرفتم 7 تومن بابت یوزرنم و پسورد تلفنی 10 تومن هم بابت رانژه مخابرات و + هزینه سرویس تو ایران بابت نفس کشیدن هم باید پول بدی رفیق![]()
پس چرا آسیاتک ۳،۴ تومن گرونتر از مخابرات میده؟
داداش مخابرات و زیر ساخت در ارتباط هستن یا هر سازمان دیگه هر چی بخوان میدن (برای جذب مشتری)
آسیاتک خصوصیه.
یعنی این دوتا فرق نمیکنن؟![]()
دوستان کسی آنتی ویروس از آسیاتک خریده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)