تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1035 از 1126 اولاول ... 35535935985102510311032103310341035103610371038103910451085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,341 به 10,350 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان و اساتید
    من امروز هاردم رو وصل کردم به لپ تاپ و دیدم بالا نمیاره( اما چراغش روشن میشه و انگار داره زور میزنه که بالا بیاره اما صدایی بدی نمیداد مثل صدای هد و اینا ) برای همین بردم تعمیرگاهی و وصل کرد و گفت هارد رو نمیشه تعمیر کرد و ارزش نداره اما اطلاعات رو میشه برگردوند روی هارد دیگه ای و به من نشون داد اطلاعات داخل هاردمو روی لپ تاپش و گفت 100 هزار تومان هزینشه ولی خیلی گرونه برا من این هزینه از طرفی هم اطلاعاتم مهمه برام
    اون شخص با یه برنامه ای نشون داد اطلاعاتمو میخواستم ببینم خودم میتونم با اون برنامه برگردونم اطلاعاتمو یا نه؟ با چه برنامه ای میشه اینکارو کرد؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد رو به سیستم زدید از disk managment سیستم عکس بدید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه وقتی لپ تابم را روشن میکنم لپ تاپ دو ثانیه تق تق صدا میده و این پیام میاد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دوتا سیستم عامل یکی 7 و یکی لینوکس رو لپ تاپ نصب کردم که بوت سیستم میومد و یکیشا انتخاب میکردم ولی حالا این پیامی که عکسشا فرستادم میاد. حالا چند بار باید لپ تاب را خاموش و روشن کنم تا درست بشه
    ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در بایوس بوت روی کدوم دیوایس هست ؟ ااین مشکل هم میتونه از تنظیمات بایوس باشه هم ممکنه یکی از سیستم عامل ها به مشکل خورده باشه اتصالات هارد رو حتما چک کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دو تا هارد دسکتاپی رو به سیستمم وصل میکنم ولی موقع safe remove بوسیله نرم افزار خود وسترن دیجیتال میگه تمام برنامه های در حال اجرا رو ببند ، من هم هیچ گزینه و هیچ برنامه ای پیدا نمیکنم که اون باعثش باشه.چندین بار سیستم رو ریست کردم همون بار اول هم که هیچ برنامه ای رو اجرا نکرده بودم هم برای safe remove میگفت برنامه های در حال اجرا رو ببند.حالا هم مینطور مقدار unsafe shutdown تو بخش اسمارت هارد داره میره بالا.اول 7 بود با 3 بار ریست شد10!
    یک مشکل دریگه که با این دو تا هارد دارم اینه که موقع install driver که بصورت خودکار توسط ویندوز انجام میشه یک مورد از هر کدوم از هاردها install نشد که تو تصویر زیر تو بخش دیوایس منیجر معلوم هست.وقتی هم برای update روش کلیک میکنم و سرچ میکنه میگه ویندوز اینرو اپدیت میبینه.
    حالا موندم اصلا مشکل از چیه ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دو تا هارد دسکتاپی رو به سیستمم وصل میکنم ولی موقع safe remove بوسیله نرم افزار خود وسترن دیجیتال میگه تمام برنامه های در حال اجرا رو ببند ، من هم هیچ گزینه و هیچ برنامه ای پیدا نمیکنم که اون باعثش باشه.چندین بار سیستم رو ریست کردم همون بار اول هم که هیچ برنامه ای رو اجرا نکرده بودم هم برای safe remove میگفت برنامه های در حال اجرا رو ببند.حالا هم مینطور مقدار unsafe shutdown تو بخش اسمارت هارد داره میره بالا.اول 7 بود با 3 بار ریست شد10!
    یک مشکل دریگه که با این دو تا هارد دارم اینه که موقع install driver که بصورت خودکار توسط ویندوز انجام میشه یک مورد از هر کدوم از هاردها install نشد که تو تصویر زیر تو بخش دیوایس منیجر معلوم هست.وقتی هم برای update روش کلیک میکنم و سرچ میکنه میگه ویندوز اینرو اپدیت میبینه.
    حالا موندم اصلا مشکل از چیه ؟

سلام .

از Disk management ویندوز هارد دیسک مورد نظر رو Offline کنید و ببینید بازهم مشکل Safely Remove دارید ؟ البته برای استفاده مجدد باید دوباره Online بشه .

در مورد مشکل SES Derive ، کلیه نرم افزارهایی که در هارد دیسک اکسترنال موجود هست (ترجیحاً نرم افزار مربوط به مدل جدید) رو نصب کنید که بطور اتوماتیک SES Driver هم بطور کامل نصب میشه .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

از Disk management ویندوز هارد دیسک مورد نظر رو Offline کنید و ببینید بازهم مشکل Safely Remove دارید ؟ البته برای استفاده مجدد باید دوباره Online بشه .

در مورد مشکل SES Derive ، کلیه نرم افزارهایی که در هارد دیسک اکسترنال موجود هست (ترجیحاً نرم افزار مربوط به مدل جدید) رو نصب کنید که بطور اتوماتیک SES Driver هم بطور کامل نصب میشه .
    اقا من تو disk management رفتم روی درایو هارد ولی گزینه offline پیدا نکردم (کلیک راست هم کردم نبود فقط گزینه properties بود و تغییر حرف درایو و یک چیز دیگه).
    من با نرم افزار usb saferomve میتونم هارد رو safe remove کنم ولی مساله اینه که چراغ داخل هارد هنوز روشن هست ، اگر به این صورت خاموش بشه اشکالی نداره ؟

اتفاقا من نرم افزار خود هارد رو نصب کردم ولی دیدم چون توی این بخش تسکبار ویندوز این بخشش نصب نشده رفتم دیوایس منیجر دیدم اونجا هم علامت زرد زده.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من تو disk management رفتم روی درایو هارد ولی گزینه offline پیدا نکردم (کلیک راست هم کردم نبود فقط گزینه properties بود و تغییر حرف درایو و یک چیز دیگه).
    یه بار هم قبلاً پرسیده بودید (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) که جواب داده بودم . طبق عکس زیر دقیقاً روی جائیکه نوشته Disk 8 راست کلیک کنید که گزینه offline وجود خواهد داشت .

من با نرم افزار usb saferomve میتونم هارد رو safe remove کنم ولی مساله اینه که چراغ داخل هارد هنوز روشن هست ، اگر به این صورت خاموش بشه اشکالی نداره ؟
    با این روش هارد دیسک روشن و موتور هم همچنان در حال کار خواهد ماند و اگر از برق هم جدا کنید Unsafe Shutdown Count بیشتر میشه . توصیه میکنم با همین برنامه وسترن دیجیتال Safely Remove کنید که هارد دیسک رو بطور کامل خاموش میکنه .

اتفاقا من نرم افزار خود هارد رو نصب کردم ولی دیدم چون توی این بخش تسکبار ویندوز این بخشش نصب نشده رفتم دیوایس منیجر دیدم اونجا هم علامت زرد زده.
    پیشنهاد میکنم SES Driver رو از سایت وسترن دیجیتال دانلود کنید و ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بار هم قبلاً پرسیده بودید (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) که جواب داده بودم . طبق عکس زیر دقیقاً روی جائیکه نوشته Disk 8 راست کلیک کنید که گزینه offline وجود خواهد داشت .

با این روش هارد دیسک روشن و موتور هم همچنان در حال کار خواهد ماند و اگر از برق هم جدا کنید Unsafe Shutdown Count بیشتر میشه . توصیه میکنم با همین برنامه وسترن دیجیتال Safely Remove کنید که هارد دیسک رو بطور کامل خاموش میکنه .

پیشنهاد میکنم SES Driver رو از سایت وسترن دیجیتال دانلود کنید و ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر .
    درود دوباره
    اقا عطا ما هارد رو با روش افلاین خواستیم safe remove کنیم ولی باز این هم مثل برنامه usb saferremove کار میکرد.
    خلاصه دوباره ویندوز نصب کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه.باز هم همون ارور ses drive ظاهر شد.خواستم درایور رو از دیوایس منیجر با فولدر WD SES Device Driver که در هارد اکسترنال موجود بود (که به درایو c منتقل کردم) اپدیت کنم که ارور تصویر شماره یک رو داد.
    بعد دیدم اصلا تو بخش smart status که کنار تسکبار هست هیچ کدوم از دو درایو وصل شده نشون داده نمیشه (تو usb safe remove و مای کامپیوتر نشون میداد و فعال بود).
    هر مشکلی هست قطعا به این اینستا نشدن درایو ses برمیگرده.
    حالا من برنامه WD Smartware رو باز کردم دیدم این دو درایو اونجا نشون داده میشه و از اونجا میشه safe remove کرد (تصویر قبل و بعدsafe remove رو ضمیمه کردم تصویر 2 , 3) ولی مساله ای که هست پس از safe remove با این روش چراغ هارد خاموش نمیشه.پس یعنی این هم عملا safe remove نیست.
    با usb saferemove که ریمو کردم دیدم صدای هارد مثل خاموش شدن بود (این صدا رو کاملا یادم هست چون با smartware status که سیو ریمو میکردم و هارد کاملا خاموش میشد این صدا رو میداد) ولی چراغ هارد چشمک زن بود.(توی تنظیمات usb safe remove بخش خاموش کردن رو فعال کردم).الان چندین بار با usb safe remove ریمو کردم تعداد unsafe shutdown تو بخش smart هارد بالا نرفته.با این وضعیت که unsafe shutdown بالا نرفته باز هم اینطور خاموش کردن ایمن نیست ؟
    اون ses drive رو هم قبلا از نصب ویندوز رفتم از سایت وسترن دانلود کنم دیدم سایت میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید
    (شرمنده خیلی طولانی شد)

- - - Updated - - -

درود دوباره
    اقا عطا ما هارد رو با روش افلاین خواستیم safe remove کنیم ولی باز این هم مثل برنامه usb saferremove کار میکرد.
    خلاصه دوباره ویندوز نصب کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه.باز هم همون ارور ses drive ظاهر شد.خواستم درایور رو از دیوایس منیجر با فولدر WD SES Device Driver که در هارد اکسترنال موجود بود (که به درایو c منتقل کردم) اپدیت کنم که ارور تصویر شماره یک رو داد.
    بعد دیدم اصلا تو بخش smart status که کنار تسکبار هست هیچ کدوم از دو درایو وصل شده نشون داده نمیشه (تو usb safe remove و مای کامپیوتر نشون میداد و فعال بود).
    هر مشکلی هست قطعا به این اینستا نشدن درایو ses برمیگرده.
    حالا من برنامه WD Smartware رو باز کردم دیدم این دو درایو اونجا نشون داده میشه و از اونجا میشه safe remove کرد (تصویر قبل و بعدsafe remove رو ضمیمه کردم تصویر 2 , 3) ولی مساله ای که هست پس از safe remove با این روش چراغ هارد خاموش نمیشه.پس یعنی این هم عملا safe remove نیست.
    با usb saferemove که ریمو کردم دیدم صدای هارد مثل خاموش شدن بود (این صدا رو کاملا یادم هست چون با smartware status که سیو ریمو میکردم و هارد کاملا خاموش میشد این صدا رو میداد) ولی چراغ هارد چشمک زن بود.(توی تنظیمات usb safe remove بخش خاموش کردن رو فعال کردم).الان چندین بار با usb safe remove ریمو کردم تعداد unsafe shutdown تو بخش smart هارد بالا نرفته.با این وضعیت که unsafe shutdown بالا نرفته باز هم اینطور خاموش کردن ایمن نیست ؟
    اون ses drive رو هم قبلا از نصب ویندوز رفتم از سایت وسترن دانلود کنم دیدم سایت میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید
    (شرمنده خیلی طولانی شد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام اقا عطا من با این نرم افزار EaseUS Data Recoveryنصف اطلاعاتمو ریکاوری کردم ممنون بابت راهنمایتون ولی برنامه هامو چند تاشون که هجمشون زیاد بوده رو نیاورده چیکار کنم الان اونا رو میخوام ممنون میشم راهنمایی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •