تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1035 از 2403 اولاول ... 35535935985102510311032103310341035103610371038103910451085113515352035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,341 به 10,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان توجه همتونو به این شات جلب میکنم:

این سروری هست که دیشب پینگم با همین ip ای که الان دارم و مودمو خاموش نکردم زیر 50 بود ،الان چرا اینطوری شده؟درضمن پینگ 4.2.2.2 هم بین 500-600 میچرخه یعنی مشکل از سرور مورد نظر من نیست
    حالا از دوستان خواهشمندم منطقی توضیح بدن که این چه شرکتیه که نمیتونه خطشو بیش از یک روز تو یه خط پایدار نگه داره
    آبگوشت نیست که یه روز در میون مشکل پیش بیاد و...
    لطفا از گفتن جملاتی مثل قزوین آذربایجان،اوباما(!) خودداری کنید و بگید چرا خط 4 دیشب خوب بود و امشب اینطوریه(یه سیکل معیوب) ؛الان بچه های شاتل و پارس دارن تو سرور بازی میکنن با پینگ مناسب!
    یعنی کار ما شده همین یکبار دو روز خوبه بعد فرداش همه چی خرابه
    ما شبا 2-3 ساعت میمام بریم آنلاین بازی کنیم یهو ضد حال میخوریم
    یعنی این خراب شده که باعث مشکل تو پینگ اندیشه میشه برطرف نمیشه (من تو این مدتی که ا اندیشه گرفتم محال بوده که یک هفته پشت سر هم پینگم میزن باشه)
    واسه سرور های خارجی اگه پینگ 400 باشه میشه با کارای پینگو تا 200 آورد پایین ولی تو سرور ایرانی نمیشه

اندیشه خط4

دقیقا مشکل از اندیشه بود(از نظر من) !چرا پارس و شاتل مشکل ندارن(چون از تهران میگیرن؟)!واسه ما خار داره؟
    دوست عزیز شما چند تا غلط داری که با این حساب نمرت می شه زیر 10 و رفوزه میشی.
    اول از همه که شما اگه بدونی روت چیه پس می دونی تغییر روت یعنی چی. و اگر بدونی تغییر روت یعنی چی اون وقت می فهمین که وقتی روت عوض می شه ترافیک و لتنسی هم تغییر می کنه. وقتی که مثلا مسیر از قزوین می شه تبریز یا برعکس در نتیجه خروجی های گیت ویهای بین الملل هم عوض می شه و لتنسی تغییر می کنه. حالا اگر رو اون روت ترافیک داشته باشه که دیگه لتنسی متناسب با اون ترافیک تغییر می کنه. می شه یه کم تو اینترنت این چیزا یی که گفتم رو سرچ کنین تا اطلاعاتتون زیاد بشه و بتونم فنی تر و بیشتر به شما بگم؟

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

راستش من از يکی از استادامون همين سؤال رو پرسيدم اينجوری جواب داد:
    الکی به دلتون صابون نزنين اينترنت ملی قراره جايگزين dial اپ بشه و سرعتش حتی از dial اپ هم پايين تره!! هر چيزی که مفت باشه همينه! پول بده اش بخور و اصلا ربطی به adsl نداره.!

يعنی چی چون از تهران ميگيرن؟! خوب انديشه هم ازشرکت لاسر تهران ميگيره!! laser.ir
    عجب اطلاعاتی!
    اینترنت ملی چیه؟ بابا نگین ترو خدا دوستان ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تایید میشه. اینکه اندیشه از لایزر سرویس میگیره توهم فانتزیه
    این دیگه جوک ساله ؟
    اندیشه از کجا می گیره؟ لایسر
    ای خدا الان دیگه به تنها دیتا سنتر گیلان با 700 مگابیت می گن از کس دیگه سرویس می گیره (((((((((:

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

من باید از سد محکمی مثل پینگ اندیشه بگزرم بعد بیام بازی

واسه خودش دنیایی داره ! یه شب درسته بعدش نمیدونم کی پاشو میزاره رو سیم خراب میشه!بعد چون راه دوره شرکت حق داره نمیتونه بره به طرف بگه پاتو بردار لامصب ،یه لشگر سرباز منتظر foa هستن بیاد اونا رو باهنر ناب آشنا کنه
    امشب با کلی ذوق اومدم تو سرور یهو کیک شدم نگه کردم دیدم پینگ 450 شده ،پینگ واولت هم 800 شده با چیز هم میاد رو 500 و باز فایده نداشت
    تف به این روزگار
    شاتل از اسمش پیداست خطوطش از شاتل آتلانتیس تامین میشه واسه همین مشکل نداره،اگه تخفیف نداشتم فردا جم میکردم

شرمنده بچه ها هم شدیم ،نتونستم خبر بدم
    باز هم صحبت های غیر منطقی و غیر کارشناسی" شاتل از اسمش پیداست خطوطش از شاتل آتلانتیس تامین میشه واسه همین مشکل نداره،اگه تخفیف نداشتم فردا جم میکردم"
    دوست عزیز بلاخره باید همه ی شرکت ها از ترافیک استان عبور کنن یا نه؟ حالا بعد از LCT شاید روتشون عوض بشه اما دیگه این از اون حرفها بودا

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

مگه هیچ کدوم از بچه های دیگه اندیشه ای نیستن تو سرور؟ به جز 2 3 نفر که 250 اینتورا بود پینگشون بقیه همه زیر 100 بودیم. خلاصه خیلی جات خالی بود سردار
    شما حالش و ببرین، مگه نمی گین پینگ اندیشه خرابه؟ بزنین اون بازیکن های اندیشه رو بترکونید دیگه D:

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

بابا چه خبره اینجااااااااا
    اساتید محترم میتونن این تصاویر رو یه تفسیر کوتاهی کنند؟

البته امروز یکم خوب شده انگار adsl اندیشه و چه بسا بهتر از اون دارم .دیروز اینطوری نبود پینگشم 3500 بود!!!
    الان کدوم قسمت برای شما عجیب و خارف العادست؟؟! بگین که توضیح بدم براتون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا چه خبره اینجااااااااا
    اساتید محترم میتونن این تصاویر رو یه تفسیر کوتاهی کنند؟

البته امروز یکم خوب شده انگار adsl اندیشه و چه بسا بهتر از اون دارم .دیروز اینطوری نبود پینگشم 3500 بود!!!
    دوست عزیز، کجای این تصویر خارق العاده و یا عجیبه؟!! هر جا سوال دارین بگین من توضیح بدم براتون ...

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز، گوگل از روتی رد می شه که به دلایل مختلف Request شما به مقصدی که قرار هست اطلاعات از اون Resolve بشه نمی رسه و این دست ISP ها نیست.
    شما در چنین مواقعی می تونین آدرس گوگل رو با دستور Tracert -d google.com تست کنین و ببینین از کدوم IP بلوکه می شه و همون جا متوجه می شین که از شرکت سرویس دهندتون هست یا بعد از اونه

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

ای بابا چی بگم مردم رشت هم که در شایعه پراکنی 20 هستن. آخه مگه یه شرکت دیوونست اعتبارش رو ببره زیر سوال برای چنین کاری، اگه اینجوری باشه من از اندیشه جمع می کنم.

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

شما در اشتباهی

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

دوست من، می دونی مشکل ما ایرانیا چیه؟
    اول دهن رو بازی می کنیم و بعدش فکر می کنیم که چی گفتیم.
    بگو آخه دوست من، شما که یه whois بگیری می بینی جریان چیه. من موندم که این دوست ما آی پی استاتیک رو واسه چه کاری گرفتن. خدااااااا

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

دوست عزیز رنچ IP های اندیشه 109
    46
    89 هست و این چیزی که شما می گین من نمی دونم کجا دیدین، اما احتمالا رو ------ چیزی لاگین بودی
    حاج آقا جسارتا یک سوال داشتم البته شرعی نیست من /ای پی 176 دیدم تو اندیشه ولی یادم نیست کاملشو ولی میدونم 176 بود آیا اینم ماله اندیشه هست؟ یعنی تورنج اندیشه هست؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بله امروز صبح.
    دقت کن ایرانسله هاااااااااااااا
    الان دوباره خراب شد
    بزور صفحه باز میکنه
    ولی صبحش مث adsl اندیشه بود

6. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حاج آقا جسارتا یک سوال داشتم البته شرعی نیست من /ای پی 176 دیدم تو اندیشه ولی یادم نیست کاملشو ولی میدونم 176 بود آیا اینم ماله اندیشه هست؟ یعنی تورنج اندیشه هست؟
    باید اولش شما بگین مسئلتون تا بپرسین، اما بهله، فکر می کنم این رو هم اندیشه تازه خریده باشن.

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله امروز صبح.
    دقت کن ایرانسله هاااااااااااااا
    الان دوباره خراب شد
    بزور صفحه باز میکنه
    ولی صبحش مث adsl اندیشه بود

مردم از خنده خیلی باحال بود دمت گرم نه منم نتونستم البته با یه خورده گیر میشه ولی با تاخیر داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته عزیز برای منم الان 176 شروع میشه عکسشو گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما چند تا غلط داری که با این حساب نمرت می شه زیر 10 و رفوزه میشی.
    اول از همه که شما اگه بدونی روت چیه پس می دونی تغییر روت یعنی چی. و اگر بدونی تغییر روت یعنی چی اون وقت می فهمین
    [خودتی] که وقتی روت عوض می شه ترافیک و لتنسی هم تغییر می کنه. وقتی که مثلا مسیر از قزوین می شه تبریز یا برعکس در نتیجه خروجی های گیت ویهای بین الملل هم عوض می شه و لتنسی تغییر می کنه. حالا اگر رو اون روت ترافیک داشته باشه که دیگه لتنسی متناسب با اون ترافیک تغییر می کنه. می شه یه کم تو اینترنت این چیزا یی که گفتم رو سرچ کنین تا اطلاعاتتون زیاد بشه و بتونم فنی تر و بیشتر به شما بگم؟

باز هم صحبت های غیر منطقی و غیر کارشناسی" شاتل از اسمش پیداست خطوطش از شاتل آتلانتیس تامین میشه واسه همین مشکل نداره،اگه تخفیف نداشتم فردا جم میکردم"
    دوست عزیز بلاخره باید همه ی شرکت ها از ترافیک استان عبور کنن یا نه؟ حالا بعد از LCT شاید روتشون عوض بشه اما دیگه این از اون حرفها بودا

شما حالش و ببرین، مگه نمی گین پینگ اندیشه خرابه؟ بزنین اون بازیکن های اندیشه رو بترکونید دیگه
    دوسط عذیز اولا که از طوهین به دیگران خودداری کنید چون بعدا نسبت بهتون فکرایی میشه
    اون تکه ای که شما قرمز کردی رو من من باب ایهام گزاشتم ،شما که اینقدر فنی کاری و همه رو با نظراتت محکوم میکنی متوجه نشدی؟
    برای بار پنجم تو این چند صفحه تکرار میکنم ،مشکل روت و ... 100% به شرکت سرویس دهنده هم مربوطه و باید مسئولیت برطرف کردن مشکل رو عهده بگیره نه از سرش وا کنه ،اگه این تغییر روت باعث خرابی خط میشه چرا پی گیری نمیشه تا مثل دیگر شرکت ها کمتر خط دچار ناپایداری بشه؟ این تغییر روت که باعث خرابی میشه دائما باید اتفقا بیوفته اونم واسه اندیشه ؟
    ببین واسه اینکه منظورم رو یکبار هم که شده متوجه بشید به صورت لقمه جوییده شده و آماده میزارم امیدورام کارگر بیوفته:
    چرا این مشکلات روت قزوین و تبریز و1000 تا بهونه (چه راست چه دروغ)فته ای 2-3بار واسه خطهای اندیشه اتفاق میوفته در صورتی که شرکت های دیگه کمتر مشکل دارن؟(الان دوباره میاد میگه زیرساخت...)
    نکته مهم تر اینکه تو همین ساعات مشکل تو ما هستن خطوط دیگه اندیشه که بدون مشکل هستن(خوب همه رو درست کنید )

شاتل از زیرساخت نمیگریه؟چرا اونا ماهی یکی دوبار مشکل پینگ دارن ما هفته ای 3-4 بار(فقط مشکل پینگ نه سرعت چون مشکل سرعت تاحالا من نداشتم)
    اونا از هر خراب شده ای بدون مشکل دارن جواب میگرین چرا اندیشه نمیگیره ؟
    من دوباره همه دوستان رو از جواب های فرافکنانه برحزر میدارم و اونا رو دعوت به گفتگوی بدون توهین به دیگران می کنم

پ ن : الان که پینگ گرفتم مشکل رفع شده! انتظار یه خط پایدار انتظار زیادیه؟
    Last edited by foa.neh; 20-08-2011 at 13:52.

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوست عزیز، کجای این تصویر خارق العاده و یا عجیبه؟!! هر جا سوال دارین بگین من توضیح بدم براتون ...
    من که نگفتم خارق العاده و عجیبه!!!!
    یه توضیح از تصویر دومی میخواستم
    و اینکه دیروز اون اعداد بالای 2000 بودند ولی امروز اینی که میبینید
    پینگ 500 هم واسه ایرانسل بدک نیست تو این وضعیت
    ولی الان دوباره خراب شد

مردم از خنده خیلی باحال بود دمت گرم نه منم نتونستم البته با یه خورده گیر میشه ولی با تاخیر داره
    بابا اون تو امضامه،پست نیس که!!!
    آره جون خودت میشه!!! از عهده پسرا خارجه !!!!
    ببینم تشکر زدی یا نه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •