تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1035 از 3195 اولاول ... 35535935985102510311032103310341035103610371038103910451085113515352035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,341 به 10,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا خیلی کارت درسته !!

پسر خوب خب میگفتی که LCD Monitor داری !! من همش فکر میکردم LCD TV داری. این تنظیم فکر نمیکنم تو مانیتور ها وجود داشته باشه .

نه اون مربوط به سازگاری یکسری از تنظیمات TV با چیپ گرافیکی هست.

Reference هم اگه رو Intermediat باشه یکم محیط بازی تو نور پردازی قشنگ تر میشه ولی چون شما الان این مشکل رو داری فکر میکنم یکم بیشتر اذیت کنه .
    شما بيشتر ;-)
    ديروز در حين بازي GTA VI تا رفتم تو جاهاي تاريك يهو دوباره صفحه تاريكتر شد . سريع رفتم تو تنظيمات ال سي دي (البته تو تنظيمات صفحه نرفتم) تو Setting خود ال سي دي . يه گزينه بود (RTC) و واردش كه ميشدي 3 تا گزينه بود 1. ODC 2. BDI 3. OFF خلاصه روي BDI كه ميذاشتي تصوير از تاريكي در ميومد ولي رو ODC كه ميذاشتي بصورت اوتوماتيك بعضي جاها نور صفحه كم ميشد و OFF هم تقريبا فرقي با ODC نداشت .
    منتها وقتي روي حالت BDI ميذاشتي درسته كه مشكل كم شدن نور صفحه حل ميشد ولي وقتي ميومدي تو داشبورد چشمت اذيت ميشد . نميدونم منظورم رو متوجه ميشي يا نه . يه جورايي درخشندگي ميره بالا كه چشم اذيت ميشه . خلاصه اين مشكلم حل شد ممنون

به جز Intermediate يه گزينه Ex..... هم هست . اون ميدوني چيه ؟ چه تغييري ايجاد ميكنه ؟

2. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

لوازمش تکمیله البرز جان
    در اصل بعد از اینکه الیت با برد جاسپر اومد یک سری از لوازم جانبی حذف شد مثل کابل HDMI
    کابل کامپوننت (6 فیش) هم تبدیل شد به کامپوزیت (3 فیش)
    امشب Gears Of War 2 رو ردیف کن البرز جان که توی جو شب خیلی می چسبه بازی کنی
    موفق باشی
    ممنون یحیی..
    این کابل سه فیشه کیفیت شیش فیشه رو داره؟قیمتش چقدره شیش فیشه؟
    یعنی کارت لایو نداره؟
    باتری دسته ها از همین معمولی ها هستن یا نوع دیگه ان؟
    جلو و پشت دسته چنتا فیش خور داره مال چی هستن پشتش سه داره که یکی مال هدسته.
    دوتای کنارش و اون جلویی مال چی هستن؟
    شانس ما امروز تعطیلی بود و بازی گیرم نیومد.فعلا گذاشتمش ور دلم ولی از فردا بیچارش می کنم.
    و سوال آخر این دیسک بازی ها چی باشه بهتره؟ این بازی فروش ما میده 5 تومن قیمتش خوبه؟
    ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ممنون یحیی..
    این کابل سه فیشه کیفیت شیش فیشه رو داره؟قیمتش چقدره شیش فیشه؟
    یعنی کارت لایو نداره؟
    باتری دسته ها از همین معمولی ها هستن یا نوع دیگه ان؟
    شانس ما امروز تعطیلی بود و بازی گیرم نیومد.فعلا گذاشتمش ور دلم ولی از فردا بیچارش می کنم.
    و سوال آخر این دیسک بازی ها چی باشه بهتره؟ این بازی فروش ما میده 5 تومن قیمتش خوبه؟
    ممنون.
    100 درصد 6 فیش بهتره
    من خودم زمانی که با TV های 21 اینچ بازی میکردم هر دو رو امتحان کردم.کیفیت رنگ و تصویری که 6 فیش بهت میده خیلی بهتره ولی به نظر من الان ارزش نداره کابل کامپوننت بخری
    ایشالله دیگه باید به فکر HD TV باشی
    در اصل هر کدوم از کنسول ها 1 ماه استفاده ی مجانی از لایو دارن (Gold) که البته این به صورت کارت نیست.بلکه با اولین اتصال به لایو می تونی ازش استفاده کنی
    باتری دسته ها هم EnegiZer هست که عمر بالایی داره.قابلیت شارژ هم داره تا یکی دو بار!
    اما دیسک بازی دیگه این روزا 5 تومن خیلی گرونه و قیمت نرمال 3-4 هزار تومنه

5. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اکانت گلد از کجا باید تهیه کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام
    اکانت گلد از کجا باید تهیه کنم؟
    از فروشگاه هایی مثل فتحی یا نکست دوست عزیز

8. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    خب عید رو بهتون تبریک می گم ولی این چند روز تعطیلی اخرش واسه من خیلی دردناک تموم شد.
    ولی اولش بگم یک جامعه با فرهنگ و اجتماعی از داخل یک خانواده با فرهنگ و اجتماعی اغاز میشه که این موضوع خیلی اسیب زده به جامعه ما...حالا میگم یعنی چی... من 3 تا دسته کنسول دارم 2تاش مشکی یکیش سفید.
    من عاشق اون سفیده هستم زندگیم منم و اون.
    یه 2 روزی با دوستان رفته بودیم گردش دیشب برگشتیم اومدم خونه از صرو صدا و کفشها معلوم بود که مهمون داریم زیاد همینکه در حال رو باز کردم دیدم بچه فامیلمون وسط حال هستش و یه طنابی نخی چیزی بسته به دسته سفیده کنسول داره تند تند می چرخوندش...همه هم بی خیال مشغول بودن اولین چیزی که قبل هر چی به فکرم رسید این بود که خودمو به اتاق برسونم تا وضعیت کنسول هارو ببینم. خب ملافه ای که روشون کشیده بودم کنار رفته بود خدا رو شکر همش سالم بود.
    تازه یادم افتاد که دسته رو هوا داره میچرخه...پریدم برم دنبالش بچه نفهم ...منو دید فرار کرد از پله رفت پایین دسته رو هوا خورد به ستون باطری رفت یه طرف جا باطری یه طرف دو سه تا تیکه هم رو هوا بود که محکم خورد زمین دکمه بالایی شکست.
    دیگه خودتون فکر کنید چه حالی شدم ...بی خیال فکو فامیل یه کشیده جانانه زدم بهش طوری که صدای گریش چند تا خونه اونورتر بود. دیگه هر چی ارمان فامیلی بود خراب کردم رفت ...تازه بهم می گفتند یدونه واست میخریم دیگه مگه چی شده...بچرو میزنی...گفتم شما برو بچتو ادب کن...الان دسته تشنج گرفته یه 2 ساعت خوب کار میکنه گهگداری هم قاط میزنه.
    ولی من گفتم دیگه کلا داغون شد ایول بهش عجیب دووم اورد.

10. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام
    خب عید رو بهتون تبریک می گم ولی این چند روز تعطیلی اخرش واسه من خیلی دردناک تموم شد.
    ولی اولش بگم یک جامعه با فرهنگ و اجتماعی از داخل یک خانواده با فرهنگ و اجتماعی اغاز میشه که این موضوع خیلی اسیب زده به جامعه ما...حالا میگم یعنی چی... من 3 تا دسته کنسول دارم 2تاش مشکی یکیش سفید.
    یه 2 روزی با دوستان رفته بودیم گردش دیشب برگشتیم اومدم خونه از صرو صدا و کفشها معلوم بود که مهمون داریم زیاد همینکه در حال رو باز کردم دیدم بچه فامیلمون وسط حال هستش و یه طنابی نخی چیزی بسته به دسته سفیده کنسول داره تند تند می چرخوندش...همه هم بی خیال مشغول بودن اولین چیزی که قبل هر چی به فکرم رسید این بود که خودمو به اتاق برسونم تا وضعیت کنسول هارو ببینم. خب ملافه ای که روشون کشیده بودم کنار رفته بود خدا رو شکر همش سالم بود.
    تازه یادم افتاد که دسته رو هوا داره میچرخه...پریدم برم دنبالش بچه نفهم ...منو دید فرار کرد از پله رفت پایین دسته رو هوا خورد به ستون باطری رفت یه طرف جا باطری یه طرف دو سه تا تیکه هم رو هوا بود که محکم خورد زمین دکمه بالایی شکست.
    دیگه خودتون فکر کنید چه حالی شدم ...بی خیال فکو فامیل یه کشیده جانانه زدم بهش طوری که صدای گریش چند تا خونه اونورتر بود. دیگه هر چی ارمان فامیلی بود خراب کردم رفت ...تازه بهم می گفتند یدونه واست میخریم دیگه مگه چی شده...بچرو میزنی...گفتم شما برو بچتو ادب کن...الان دسته تشنج گرفته یه 2 ساعت خوب کار میکنه گهگداری هم قاط میزنه.
    عجب ! من بودم همچين ميزدم دهنش پر خون شه تا حد و مرز خودشو بدونه ! البته همه ميدونن اين كنسول هاي من در حد ناموس برام با ارزشن و كسي نگاه هم نميكنه بهشون !
    داستان جالبي بود ! اين چند صفحه آخر زيادي بحث ها فني حرفه اي شده بود اين پست لازم بود

12. 8 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ناموس رو خوب اومدی...
    ولی چه کنم که فامیل بودن ....دندونامو طوری فشار می دادم که داشتن ترک بر میداشتند.
    یه بار هم انگشتشو کرده بود داخل اون پلاستیک باندم. ...هیچی نگفتم بهش..گفتم بچست نمی فهمه ولی این دفعه دیگه
    موضوع فرق فوکول داشت. باباش می گفت ...بیا پولشو بدم برو فردا واسه خودت بخر...(نمی دونید اخه چه جنجالی بود)
    گفتم ادرس میدم برید خودتون بخرید...هنوز خبری نشده ازش...فک می کنند اینم مثل دسته _سگا مگه ) هستش ..

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    حامد جون درکت میکنم
    این اتفاق اون زمانی که تازه PS خریده بودم از توپخونه و برگشته بودیم خونمون برای منم افتاد
    دوره کنسول از این ضربه گیر های سفید گذاشته بودن که پسر داییم که 6 سالش بود بی هوا اومد رو یکیشون و اون نصف شد منم چون تو جوه خرید کنسول و تعصب بودم جلوی زن داییم چنان مشتی به سینه پسر داییم زدم که چند متری پرت شد عقب روی زمین , همه مونده بودن !!
    دقیق این قضیه ماله 7 خرداد 1377 هست

اما راجع به Xbox 360 هفته قبل همسایه هامون اومدن خونمون کنسول منم تو حال هست کنار tv روی میز Tv از این 3 تیکه های جدا از هم که اتفاقا از قضا ( بد شانسی ) اون روز عمودی هم گذاشته بودمش که فاصلش با زمین در حد 120 سانتیمتر بود .
    خلاصه اینا اومدن و منم سلامی کردم و رفتم تو اتاق پای pc و رفتن تو فاز evanescence
    اخرش که داشتن میرفتن یک صدای بروم مانندی اومد که اون لحظه پیش خودم گفتم 100 درصد یک بلایی سر کنسول اورده بچشون .
    رفتم تو حال از دور دیدم کنسول که جاش همونه ولی وقتی خوب نگاه کردم دیدم بله !
    کنسول به صورت عمودی هست اما برعکس !
    یعنی از هارد گذاشته بودن رو میز tv

نمیدونم چقدر گذشت 4 یا 5 دقیقه که با صدای داداشم حواسم برگشت سرجاش
    مطمن بودم الان یا فن هاش ضربه دیده یا heatsink های داخلش یا drive
    god knows که چطوری رفتم سمت کنسول و روشنش کردم و گذاشتم چک بشه
    تا اون لحظه ای که چراغ های سبزش چک کنن من فقط نگام به زمین بود

خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشت !

دنیاییست زیبا !
    Last edited by pedram_sad; 07-12-2009 at 01:13.

15. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعا دنیایست زیبا ...
    ولی بیشترین جذابیتش واسه من اینه چرا مثلا دسته ps2 که نزدیکتر بود رو برنداشت یا اون همه عروسک و وسایل جورواجور
    رفته درست سر وقت اون دسته سفیده... من بعضی مواقع که تو بعضی از بازی ها دستم عرق میکنه ...واسه اینکه
    برای دسته مشکل پیش نیاد یه دستمالی چیزی میزارم زیر دستم و فقط نوک انگشتام لمسش میکنه.

17. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •