شما مدیر کجایید دقیقا؟؟
شما مدیر کجایید دقیقا؟؟
وقتی من بخوام فقط از پیام رسانم که حداقل سرعت نت رو احتیاج داره استفاده کنم چرا باید بیشترین سرعت رو واسش اختصاص بدم ؟؟ که حتی روی حالت 3G باطری گوشیم ثانیه ای خالی میشه !!
البته این نظر منه
ولی در کل کسی از سرعت بالا بدش نمیاد. بستگی داره در چه شرایطی بخواین ازش استفاده کنید !
کجاشه که من نمیبینم؟
البته اینم بگم در بعضی دکل ها دیدم همراه اول جدیدا دوتایی هم کار گذاشته.
+
نمایشگاه تلکام امسال که رفتم دقیقا یه دکل اینطوری دیدم که یه نفر داشت با لب تاپ یه سری تنظیمات روش انجام میداد..ازش که پرسیدم گفت برا همراه اوله.
خبر مهم
کد های دستوری و سیستم های اینترنتی ایرانسل در حال به روز رسانی هستندبنابر اطلاعات واصله، سیستم های خرید آنلاین شارژ، خرید آنلاین سیمکارت، کنترل حساب اینترنتی، برنامه ایرانسل من و محتوای کد دستوری #555* تا آخر وقت جمعه 8 اسفند در حال تغییر و به روز رسانی می باشد.
کلا 3g ایرانسل امروز قطعه.
درحالی که همراه اول با سرعت بسیار بالا کار میکنه.
این 4g گند زد به 3g.
کل پهنای باند 3g رو مشترکان 4g گرفتن.
آخه شما که امکاناتلازم رو ندارید .... میکنید میاید LTE راهاندازی میکنید
اونایی که توی شهرهای دارای 4g هستند دارند با سرعت 20 مگ حال میکنند و کل پهنای باند رو مصرف میکنند اونوقت ما 3g دارا صفحه هم نمیتونیم باز کنیم.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 13:31.
بحث باتری جداست اما سرعت و کنترل ترافیک چیز دیگری است بالاخره وقتی شما یک پیج یا پیام رسان رو باز می کنید یک حجم خاصی مصرف می کنه حالا 2 جی باشه یا 4 جی
بله کسانی که اپلیکیشنهای زیادی دارن و نمی تونن مصرف اینترنت توسط برنامه ها رو کنترل کنن باید بزارن نسل پایین تر تا حجمشون بدون اختیارشون استفاده نشه. مثل اینکه طرف توی گوگل پلی اتوآپدیت رو آف نکرده باشه اما برای شما که مدیری این حرفها یه خورده بعیده
خداکنه هرچی زودتر از حالت آزمایشی خارج بشه و مثل رایتل محدودیت سرعت برقرار کنه تا پهنای باند به صورت درست و عادلانه بین همه تقسیم بشه. هرکی سرعت فضایی هم بخواد باید پول فضایی بده.
اینطوری اینترنت همه همیشه وصله و هر کس متناسب با نیازش سرعت و بستهی مورد نظرش رو خریداری میکنه.
آخه سرعت 20 مگ به چه کار میاد؟!
استفاده علمی هم که از این سرعت نمیشه یا ملت میشینن انواع فیلمهای درپیت و چرت هالیوودی و ایرانی رو دانلود میکنن یا ویدئو کلیپ های مزخرف خوانندههای مزخرف اونور آبی رو با کیفیت 4k دانلود میکنن. (توی همشون هم یه نفره که داره میرقصه!)
اگه قصد استفاده علمی داشته باشند، سرعت ۲ مگ بیشتر از حد نیاز هم هست.
اینجوری هرکی هم به سرعت ۲۰ مگ نیاز داشته باشه باید درحد سرعتش پول بده.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 13:53.
اولا ايرانسل دوران ازمايشي اش تموم شد و بطور رسمي شروع به كار كرده مراسم افتتاحيه اش هم مشهد بود
درثاني چرا صورت مساله رو پاك مي كنيد؟
بجای اینکه به ایرانسل و زیرساخت فشار بیارید که کارشون رو درست انجام بدن میاید روش دزدی و کم کاری رو توصیه میکنید فکر کردید این پایداری نصفه و نیمه رایتل بخاطر محدود کردن سرعت هست؟ اگه رایتل یک دهم کاربرای دو اپراتور دیگه رو داشت الان پهنای باندش دیالوپ بود
کی تضمین می کنه فدای کردن کمیت باعث بهتر شدن کیفیت میشه؟ چرا حالا که کمیت یمقدار خوب شده ملت فشار نیارن که کیفیت هم باهاش افزایش پیدا کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 27-02-2015 at 14:00.
شاید به نظر شما این حرف من یکم بعید باشه ولی من واسه استفاده از اینترنت به چیزهای دیگه هم فکر میکنم
یکی از مهمترینش همین باطری هست
باطری که نباشه 3G و 4G هم نیست.
پس وقتی من استفاده زیادی از نت ندارم ٬ مصرف باطری مبایلم رو تا حدی ممکن پایین میارم و هروقت استفاده از اینترنت با پهنای باند بیشتری رو احتیاج داشتم دیتا رو میذارم رو 3G
شاید این خیلی مسئله کوچکی باشه ولی وقتی باطری مبایلتون بعد از مقداری استفاده از اینترنت به صورت 3G در بیرون از منزل ۱۰٪ شد اون موقع متوجه میشید که 3G و E چقدر با هم متفاوت هستن.!!!
تا اونجایی که من میدونم اینا اصلا طبق قانون اجازهی ارائهی همچنین سرعتی رو ندارند. قراربودبه صورت آزمایشی تست کنند بعد مثل رایتل سرعتها رو محدود کنند.
وضعیت با فشار حل نمیشه. اتفاقا هر روز بدتر هم میشه. به ازای هر دکل جدیدی که بزنند، سرعت بقیه پایین و پایین تر میاد چون به تبع تعداد مشترکین زیاد میشه.
شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.
الان این همه به ADSL فشار آوردیم مشکل حل شد؟! که حالا اینترنت اوپراتورها که تازه دارن یکساله میشن رو با فشار درست کنیم؟!
این سرعتها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.
اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپهای درپیت میدونند.
محدودسازی سرعت بهترین راه حل این مشکله. اینطوری هرکسی بر اساس نیازش پول میده و خدمات میگیره و اینترنت همه فعاله.
منظورم از سیستم رایتل، ثباتش نبود. منظورم اینه سیستم محدودسازی و خرید بستهی رایتل خیلی خوبه.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 14:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)