تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 3347 اولاول ... 34534934984102410301031103210331034103510361037103810441084113415342034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظر من با توجه به بسته های ارائه شده سرعت بالا فقط ضرر هست.
    چون ترافیک به سرعت برق (‌دقیقا برق‌)‌ تموم میشه !
    من خودم اگر کارم دائمی باشه (‌مثلا میخوام فقط پیام رسان هام فعال باشن ) سرویس رو روی E میذارم.
    شما مدیر کجایید دقیقا؟؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از یک مدیر انجمن چنین حرفی بعیده
    وقتی من بخوام فقط از پیام رسانم که حداقل سرعت نت رو احتیاج داره استفاده کنم چرا باید بیشترین سرعت رو واسش اختصاص بدم ؟؟ که حتی روی حالت 3G باطری گوشیم ثانیه ای خالی میشه !!

البته این نظر منه
    ولی در کل کسی از سرعت بالا بدش نمیاد. بستگی داره در چه شرایطی بخواین ازش استفاده کنید !

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تک نیست زیر سکتور بالایی هم هست . ایرانسل هم همینطوره rru هاش . به نظر من این مال ایرانسله
    کجاشه که من نمیبینم؟
    البته اینم بگم در بعضی دکل ها دیدم همراه اول جدیدا دوتایی هم کار گذاشته.
    +
    نمایشگاه تلکام امسال که رفتم دقیقا یه دکل اینطوری دیدم که یه نفر داشت با لب تاپ یه سری تنظیمات روش انجام میداد..ازش که پرسیدم گفت برا همراه اوله.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر مهم

کد های دستوری و سیستم های اینترنتی ایرانسل در حال به روز رسانی هستند

بنابر اطلاعات واصله، سیستم های خرید آنلاین شارژ، خرید آنلاین سیمکارت، کنترل حساب اینترنتی، برنامه ایرانسل من و محتوای کد دستوری #555* تا آخر وقت جمعه 8 اسفند در حال تغییر و به روز رسانی می باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کلا 3g ایرانسل امروز قطعه.
    درحالی که همراه اول با سرعت بسیار بالا کار میکنه.
    این 4g گند زد به 3g.
    کل پهنای باند 3g رو مشترکان 4g گرفتن.
    آخه شما که امکانات‌لازم رو ندارید .... می‌کنید میاید LTE راه‌اندازی می‌کنید
    اونایی که توی شهرهای دارای 4g هستند دارند با سرعت 20 مگ حال میکنند و کل پهنای باند رو مصرف می‌کنند اونوقت ما 3g دارا صفحه هم نمی‌تونیم باز کنیم.
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 13:31.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وقتی من بخوام فقط از پیام رسانم که حداقل سرعت نت رو احتیاج داره استفاده کنم چرا باید بیشترین سرعت رو واسش اختصاص بدم ؟؟ که حتی روی حالت 3G باطری گوشیم ثانیه ای خالی میشه !!

البته این نظر منه
    ولی در کل کسی از سرعت بالا بدش نمیاد. بستگی داره در چه شرایطی بخواین ازش استفاده کنید !
    بحث باتری جداست اما سرعت و کنترل ترافیک چیز دیگری است بالاخره وقتی شما یک پیج یا پیام رسان رو باز می کنید یک حجم خاصی مصرف می کنه حالا 2 جی باشه یا 4 جی
    بله کسانی که اپلیکیشنهای زیادی دارن و نمی تونن مصرف اینترنت توسط برنامه ها رو کنترل کنن باید بزارن نسل پایین تر تا حجمشون بدون اختیارشون استفاده نشه. مثل اینکه طرف توی گوگل پلی اتوآپدیت رو آف نکرده باشه اما برای شما که مدیری این حرفها یه خورده بعیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خداکنه هرچی زودتر از حالت آزمایشی خارج بشه و مثل رایتل محدودیت سرعت برقرار کنه تا پهنای باند به صورت درست و عادلانه بین همه تقسیم بشه. هرکی سرعت فضایی هم بخواد باید پول فضایی بده.
    اینطوری اینترنت همه همیشه وصله و هر کس متناسب با نیازش سرعت و بسته‌ی مورد نظرش رو خریداری می‌کنه.

آخه سرعت 20 مگ به چه کار میاد؟!
    استفاده علمی هم که از این سرعت نمیشه یا ملت میشینن انواع فیلم‌های درپیت و چرت هالیوودی و ایرانی رو دانلود میکنن یا ویدئو کلیپ های مزخرف خواننده‌های مزخرف اونور آبی‌ رو با کیفیت 4k دانلود‌ میکنن. (توی همشون هم یه نفره که داره میرقصه!)
    اگه قصد استفاده علمی داشته باشند، سرعت ۲ مگ بیش‌تر از حد نیاز هم هست.

اینجوری هرکی هم به سرعت ۲۰ مگ نیاز داشته باشه باید درحد سرعتش پول بده.
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 13:53.

8. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

خداکنه هرچی زودتر از حالت آزمایشی خارج بشه و مثل رایتل محدودیت سرعت برقرار کنه تا پهنای باند به صورت درست و عادلانه بین همه تقسیم بشه. هرکی سرعت فضایی هم بخواد باید پول فضایی بده.
    اینطوری اینترنت همه همیشه وصله و هر کس متناسب با نیازش سرعت و بسته‌ی مورد نظرش رو خریداری می‌کنه.

آخه سرعت 20 نگ به چه کار میاد؟!
    استفاده علمی هم که از این سرعت نمیشه یا ملت میشینن انواع فیلم‌های درپیت و چرت هالیوودی و ایرانی رو دانلود میکنن یا ویدئو کلیپ های مزخرف خواننده‌های مزخرف اونور آبی‌رو دانلود‌ میکنن.
    اگه قصد استفاده علمی داشته باشند، سرعت ۲ مگ بیش‌تر از حد نیاز هم هست.
    اولا ايرانسل دوران ازمايشي اش تموم شد و بطور رسمي شروع به كار كرده مراسم افتتاحيه اش هم مشهد بود
    درثاني چرا صورت مساله رو پاك مي كنيد؟
    بجای اینکه به ایرانسل و زیرساخت فشار بیارید که کارشون رو درست انجام بدن میاید روش دزدی و کم کاری رو توصیه میکنید فکر کردید این پایداری نصفه و نیمه رایتل بخاطر محدود کردن سرعت هست؟ اگه رایتل یک دهم کاربرای دو اپراتور دیگه رو داشت الان پهنای باندش دیالوپ بود

کی تضمین می کنه فدای کردن کمیت باعث بهتر شدن کیفیت میشه؟ چرا حالا که کمیت یمقدار خوب شده ملت فشار نیارن که کیفیت هم باهاش افزایش پیدا کنه
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 27-02-2015 at 14:00.

10. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بحث باتری جداست اما سرعت و کنترل ترافیک چیز دیگری است بالاخره وقتی شما یک پیج یا پیام رسان رو باز می کنید یک حجم خاصی مصرف می کنه حالا 2 جی باشه یا 4 جی
    بله کسانی که اپلیکیشنهای زیادی دارن و نمی تونن مصرف اینترنت توسط برنامه ها رو کنترل کنن باید بزارن نسل پایین تر تا حجمشون بدون اختیارشون استفاده نشه. مثل اینکه طرف توی گوگل پلی اتوآپدیت رو آف نکرده باشه اما برای شما که مدیری این حرفها یه خورده بعیده
    شاید به نظر شما این حرف من یکم بعید باشه ولی من واسه استفاده از اینترنت به چیزهای دیگه هم فکر میکنم
    یکی از مهمترینش همین باطری هست
    باطری که نباشه 3G و 4G هم نیست.
    پس وقتی من استفاده زیادی از نت ندارم ٬ مصرف باطری مبایلم رو تا حدی ممکن پایین میارم و هروقت استفاده از اینترنت با پهنای باند بیشتری رو احتیاج داشتم دیتا رو میذارم رو 3G
    شاید این خیلی مسئله کوچکی باشه ولی وقتی باطری مبایلتون بعد از مقداری استفاده از اینترنت به صورت 3G در بیرون از منزل ۱۰٪ شد اون موقع متوجه میشید که 3G و E چقدر با هم متفاوت هستن.!!!

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اولا ايرانسل دوران ازمايشي اش تموم شد و بطور رسمي شروع به كار كرده مراسم افتتاحيه اش هم مشهد بود
    درثاني چرا صورت مساله رو پاك مي كنيد؟
    بجای اینکه به ایرانسل و زیرساخت فشار بیارید که کارشون رو درست انجام بدن میاید روش دزدی و کم کاری رو توصیه میکنید فکر کردید این پایداری نصفه و نیمه رایتل بخاطر محدود کردن سرعت هست؟ اگه رایتل یک دهم کاربرای دو اپراتور دیگه رو داشت الان پهنای باندش دیالوپ بود

Sent from my iPhone using Tapatalk
    تا اونجایی که من میدونم اینا اصلا طبق قانون اجازه‌ی ارائه‌ی همچنین سرعتی رو ندارند. قرار‌بود‌به صورت آزمایشی تست کنند بعد مثل رایتل سرعت‌ها رو محدود کنند.
    وضعیت با فشار حل نمیشه. اتفاقا هر روز بدتر هم میشه. به ازای هر دکل جدیدی که بزنند، سرعت بقیه پایین و پایین تر میاد چون به تبع تعداد مشترکین زیاد میشه.

شما تحت پوشش 4g ها هم زیاد امیدوار نباشید. صبر کنید توی ۵ شهر دیگه 4g احداث کنند، ببینید سرعتتون چه قدر کم میشه.

الان این همه به ADSL فشار آوردیم مشکل حل شد؟! که حالا اینترنت اوپراتورها که تازه دارن یکساله میشن رو با فشار درست کنیم؟!

این سرعت‌ها هم برای مردم کشورهاییه که فرهنگ استفاده از اینترنت رو دارند و از طرفی قانون کپی رایت توی اون کشورا رعایت میشه.

اینجا هرچه به پهنای باند اضافه بشه باز کمه چون همه اینترنت رو دانلود کردن فیلم های مضخرف و کلیپ‌های درپیت میدونند.

محدودسازی سرعت بهترین راه حل این مشکله. اینطوری هرکسی بر اساس نیازش پول میده و خدمات میگیره و اینترنت همه فعاله.

منظورم از سیستم رایتل، ثباتش نبود. منظورم اینه سیستم محدودسازی و خرید بسته‌ی رایتل خیلی خوبه.
    Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 14:29.

14. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •