سلام من پدرم از بیمارستان ارتش از کار افتاده معرفی شد ولی شورای پزشکی نظام وظیفه گفتند نیاز به مراقبت نیست چرا؟
سلام من پدرم از بیمارستان ارتش از کار افتاده معرفی شد ولی شورای پزشکی نظام وظیفه گفتند نیاز به مراقبت نیست چرا؟
سلام
من اعزامی 1/4 هستم الان هم رفتم توی ماه 4ام. واقعا این خدمت چیزی جز وقت تلف کردن و الافی دودره بازی زیرآب زنی و ... یادم آدم نمیده! با توجه به تجربه خودم و دوستام ارتش سخت ترین ارگان برای خدمت هست. اگه آشنا داشته باشید اول سپاه و بعد ناجا بهترین یگان ها برای خدمت هستن.یه سوال داشتم برای عمل چشم چقدر استعلاجی میدن؟ نمره چشمم هم مجموع 6 هست.
Last edited by Ghasem.M; 29-09-2012 at 19:28.
کدوم یگان ارتش هستی ؟
سلام من پدرم از بیمارستان ارتش از کار افتاده معرفی شد ولی شورای پزشکی نظام وظیفه گفتند نیاز به مراقبت نیست
چرا؟
![]()
Last edited by p30better; 30-09-2012 at 00:48.
داداش 4-4 میدونی یعنی چی ؟؟؟ فوق لیسانس ما اینجور پست میداد 4-4به صورت دیزل یعنی هر روز 4-4 بدون اف یا شیقت یا مرخصی
منظورم این نبود که کدوم نیرو هستی ، کدوم یگان
تیپ ، لشکر ، کدوم ارگان ؟ پادگان ؟
ارتش خیلی جاهای خوبی هم داره که اونایی که سپاه یا وزارت دفاع هم هستن خوابشو میبینن
دوست من اگه امریه مربوط به شرکتهای نظامی باشه مثل ساصد، قرارگاه خاتم الوصیا یا از این قبیل باشه چه خودت درخواست داده باشی چه اونا بفرستنت، خدمتت هرچقدر باشه همون مقدار خواهد بود و اضافه یا 24 ماه نمیشه.ولی اگه شرکتهای غیر نظامی مثل ایران خودرو، شرکت نفت یا از این قبیل باشه انگاه 24 ماه حساب میشه.موفق باشین.
دوستان سلام
یه اتفاق عجیبی برای رفیقم افتاده ، که عمرا هیشکی تو ایران اون رو پیش بینی میکرد .
اول مهر دفترچه رو فرستاده ، دیروز ( مصادف با 8 مهر ماه ) رفته پلیس +10 گفته میخوام المثنی رو بگیرم ، طرف هم برگه سبز و هم سفید رو داده بهش ، تاریخ اعزامش هم 1 آبان خورده ، و تو ارتش هم افتاده !!!!
تا قبل ارسال دفترچه از هر کی که یه مقداری هم از سربازی بارش بود میپرسیدیم ، میگفت ، چون لیسانسه ، مطمئنا تو دی ماه اعزام میشه و .....
بنده خدا میخواست برای سپاه پذیرش بگیره !!!
الان نمیشه هیچ رقمه تغییرش داد ؟
راستی افتاده آموزشگاه جوادالائمه (علیه السلام ) تو خ پاسداران !!!
سوال دیگه اینکه 6 صبح 1 آبان باید بره میدون سپاه یا بره همین آموزشگاه ؟
دمتون گرم .
شرمنده
قصد جسارت به هیچکدوم از شما دو دوست و سرور گرامی رو ندارم
ولی متاسفانه این حرفهایی که شما میزنید همون توجیهاتی هست که اکثر مت بالاها تو اواخر خدمت ازش دم میزنن
و در وافع خودشون رو متقاعد میکنن که این کار بیهوده نبوده
البته تا حدودی هم گرفتن این کارت برای کسانی که با مدرک تحصیلی بالا و اطمینان از جذب شدن به شغل آینده (بواسطه داشتن پایان خدمت) رو دارن منطقی و حتی عالیه
همینطور کسانی که شرایط اقامت و تحصیل و کار در خارج رو دارن
ولی غیر از این موارد متاسفانه کاربرد خاص و منطقی دیگه ای نمیشه ازین کارت داشت
البته دوستان فکر نکنن که این حرفای من برای نامید کردنشونه
فقط توصیه اکید دارم که قبل از اقدام برای هر کاری خوب فکر کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)