تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 4105 اولاول ... 34534934984102410301031103210331034103510361037103810441084113415342034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من پدرم از بیمارستان ارتش از کار افتاده معرفی شد ولی شورای پزشکی نظام وظیفه گفتند نیاز به مراقبت نیست چرا؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 1/4 هستم الان هم رفتم توی ماه 4ام. واقعا این خدمت چیزی جز وقت تلف کردن و الافی دودره بازی زیرآب زنی و ... یادم آدم نمیده! با توجه به تجربه خودم و دوستام ارتش سخت ترین ارگان برای خدمت هست. اگه آشنا داشته باشید اول سپاه و بعد ناجا بهترین یگان ها برای خدمت هستن.یه سوال داشتم برای عمل چشم چقدر استعلاجی میدن؟ نمره چشمم هم مجموع 6 هست.
    Last edited by Ghasem.M; 29-09-2012 at 19:28.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 1/4 هستم الان هم رفتم توی ماه 4ام. واقعا این خدمت چیزی جز وقت تلف کردن و الافی دودره بازی زیرآب زنی و ... یادم آدم نمیده! با توجه به تجربه خودم و دوستام ارتش سخت ترین ارگان برای خدمت هست. اگه آشنا داشته باشید اول سپاه و بعد ناجا بهترین یگان ها برای خدمت هستن.یه سوال داشتم برای عمل چشم چقدر استعلاجی میدن؟ نمره چشمم هم مجموع 6 هست.
    کدوم یگان ارتش هستی ؟

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نزاجا!

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من پدرم از بیمارستان ارتش از کار افتاده معرفی شد ولی شورای پزشکی نظام وظیفه گفتند نیاز به مراقبت نیست

چرا؟

Last edited by p30better; 30-09-2012 at 00:48.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

داداش 4-4 میدونی یعنی چی ؟؟؟ فوق لیسانس ما اینجور پست میداد 4-4به صورت دیزل یعنی هر روز 4-4 بدون اف یا شیقت یا مرخصی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظورم این نبود که کدوم نیرو هستی ، کدوم یگان
    تیپ ، لشکر ، کدوم ارگان ؟ پادگان ؟

ارتش خیلی جاهای خوبی هم داره که اونایی که سپاه یا وزارت دفاع هم هستن خوابشو میبینن

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

فکر نکنم مشکلی باشه بازهم از نظام وظیفه سوال کنید

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

دوست من اگه امریه مربوط به شرکتهای نظامی باشه مثل ساصد، قرارگاه خاتم الوصیا یا از این قبیل باشه چه خودت درخواست داده باشی چه اونا بفرستنت، خدمتت هرچقدر باشه همون مقدار خواهد بود و اضافه یا 24 ماه نمیشه.ولی اگه شرکتهای غیر نظامی مثل ایران خودرو، شرکت نفت یا از این قبیل باشه انگاه 24 ماه حساب میشه.موفق باشین.

9. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان سلام

یه اتفاق عجیبی برای رفیقم افتاده ، که عمرا هیشکی تو ایران اون رو پیش بینی میکرد .
    اول مهر دفترچه رو فرستاده ، دیروز ( مصادف با 8 مهر ماه ) رفته پلیس +10 گفته میخوام المثنی رو بگیرم ، طرف هم برگه سبز و هم سفید رو داده بهش ، تاریخ اعزامش هم 1 آبان خورده ، و تو ارتش هم افتاده !!!!

تا قبل ارسال دفترچه از هر کی که یه مقداری هم از سربازی بارش بود میپرسیدیم ، میگفت ، چون لیسانسه ، مطمئنا تو دی ماه اعزام میشه و .....

بنده خدا میخواست برای سپاه پذیرش بگیره !!!

الان نمیشه هیچ رقمه تغییرش داد ؟

راستی افتاده آموزشگاه جوادالائمه (علیه السلام ) تو خ پاسداران !!!

سوال دیگه اینکه 6 صبح 1 آبان باید بره میدون سپاه یا بره همین آموزشگاه ؟

دمتون گرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام به همه
    خوب من از قبل اینکه وارد خدمت بشم اینجا مطلب نوشتم و سوال پرسیدم و خاطره تعریف کردم تا الان که سه ماه از پایان خدمتم گذشته. یعنی من اعزامی 1/10/89 بودم تا الان نزدیک 21 ماه گذشته.... از دوران خدمت که زیاد نوشتم و توی هسیتوری این تاپیک هست . الان می خوام از مزایای بعد از خدمت براتون بنویسم.
    خوب من نزدیک به 4 سال غایب بودم و مدام برای یه کارت معافی یا بخشش خدمت حسرت میخوردم.... الان که بعد از 18 ماه خدمت پایان خدمت دارم تا حالا هم پاسپورت گرفتم و هم اینکه توی دانشگاه ثبت نام کردم و دارم مهندسی میخورنم.پس یه جورایی از کارتم استفاده کردم.چند بار هم به این و اون نشون دادم و پزش رو دادم !هر چند که حس گذراییه و تهش یه غم بزرگ از دست دادن عمر بهت دست میده.

هر چند که پول خارج رفتن ندارم یا برنامه ای برای مهاجرت ندارم ولی همین که پاسپورت داشته باشم و حس یه شهروند آزاد بودن رو داشته باشم برای مخصوصا منی که چند سال منتظر بودم خیلی هم شیرین و دلچسبه. همین اینکه دستت توی هر کاری بازه و برای رانندگی و کار و تحصیل و وام و ازدواج مشکلی نداری ، هر چند که هیچکدومشون رو انجام ندی یه حس آزادی خوشایندی داره. همه اش میگم ای کاش زودتر میرفتم. ولی باز هم به قسمت معتقدم....

ولی خوب متاسفانه تا حالا نتونستم برای کار ازش استفاده کنم. یه جورایی برگشتم به همون کار قبل از خدمت که نیازی به کارت نداشت. (کاسبی) کار که اصلا نیست و هرچی هم که هست یا پارتی میخواد یا سابقه کار های زیاد و رزومه های سنگین که اصلا معلوم نیست اگر کسی چنین سابقه و رزومه ای داشته باشه خوب دیگه بیکار نیست! یا اینکه منی که سابقه ای ندارم خوب از یه جایی بالاخره باید شروع کنم یا نه؟ پارتی هم که خدا رو شکر ندارم. سابقه 18 ماه خدمتم توی ارتش هم از نظر شرکت ها و سازمان ها یه پشیزی نمی ارزه و متاسفانه شمایی که 18 ماه یا 21 ماه جون میکنی هر روز صبح سر خدمت ، حرف بشنوی ، حمالی کنی ، اضاف بخوری، دوری از خانواده تحمل کنی ، عمرت رو تلف کنی ، حرف زور بشنوی و دم برنیاری با کسی که همین الان کارت معافی اش رو گرفته فرقی نداری و انگار نه انگار که سختی خدمت تو رو پخته کرده و از این مزخرفات. (حالا گیرم معافی کفالت هر چند که معافی پزشکی هم خیلی فرقی نداره با کفالت توی این بازار کار)

پارتی نداشته باشی هر چقدر هم که خوب باشی کلاهت پس معرکه است و اگر پارتی داشته باشی ، اگر خنگ و گیج و بی سواد و بی تربیت و بی شعور باشی همیشه بردی و باز هم میبری. چیزی که با پوست و گوشت و استخونم در این چند سال خدمت و بعد از خدمت بهش رسیدم....
    خسته نباشی برادر. این حرف رو باید کسانی گوش بدن که اومدن و میگفتن سربازی الافیه و من بمیرم و نمیرم سربازی. کوچیکترین تفاوت من و شما با اونا اینه که شما هر آن میتونی از کشور خارج بشی واست تفریح وکار و تحصیل .
    هیچ مانعی رو جلوی خودت احساس نمیکنی...
    -
    من البته یک ماه بعد از تو رفتم خدمت و دو سه ماهی هست خدمتم تموم شده.
    مزیت هایی که از گرفتن کارتم بدست آوردم مشغول به کار شدن تو شرکتی که بخاطر حقوق کمش بعد از پایان درسم رفتم اونجا و بعد رفتم خدمت. هم استخدام شدم درست حسابی و حقوقم درست حسابی هست و میشه روش حساب کنم.
    و اینکه پاسپورتم رو گرفتم و بهمن امسال یه سفر میرم دیدن یکی از دوستام که ترکیه دانشجوعه.
    و اینکه واسه دانشگاه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودم میخوام ثبت نام کنم واسه سال دیگه که حین کار بخونم و سال دیگه کنکور بدم .
    -
    این همه مزیت بخاطر همین کارت بی ارزشه. باید ارزشش رو با اون یک سال نیمی که بی ارزش بوده مقایسه کنیم. بهرحال زمان از دست رفته قابل احساس هست ولی مهم امتیازاتی هست که واسه دریافت این کارت به ما میرسه.
    کاریش هم نمیشه کرد...
    شرمنده
    قصد جسارت به هیچکدوم از شما دو دوست و سرور گرامی رو ندارم
    ولی متاسفانه این حرفهایی که شما میزنید همون توجیهاتی هست که اکثر مت بالاها تو اواخر خدمت ازش دم میزنن
    و در وافع خودشون رو متقاعد میکنن که این کار بیهوده نبوده
    البته تا حدودی هم گرفتن این کارت برای کسانی که با مدرک تحصیلی بالا و اطمینان از جذب شدن به شغل آینده (بواسطه داشتن پایان خدمت) رو دارن منطقی و حتی عالیه
    همینطور کسانی که شرایط اقامت و تحصیل و کار در خارج رو دارن
    ولی غیر از این موارد متاسفانه کاربرد خاص و منطقی دیگه ای نمیشه ازین کارت داشت
    البته دوستان فکر نکنن که این حرفای من برای نامید کردنشونه
    فقط توصیه اکید دارم که قبل از اقدام برای هر کاری خوب فکر کنید

12. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •