تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 4428 اولاول ... 34534934984102410301031103210331034103510361037103810441084113415342034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شوهرخالم مسئول کارگزینی پارس آنلاینه. ازش پرسیدم چرا شبا سرعت میاد پایین یه دفه، گفت حجوم کاربرا برای دانلود زیاد میشه، ما مجبور میشیم سرعت رو کم کنیم چون ما با بانک ها ارتباط داریم و بانک ها تحت پوشش شبکه های ما هستند اگر به اونها فشار بیاد کل سیستمشون مختل میشه و به هر شعبه برای هر روز باید حدود 2 میلیارد خسارت بدیم
    من هی به برادر احسان میگم دستی کم میکنین هی تکذیب میکنه
    بفرما شاهد از غیب رسید

2. 4 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

128
    تهران
    این سرعت روزانمه ! شبانه که اصلا نابوده ! سرعت میره رو 6 الی 9 !
    چیکار کنم ؟؟
    سرعتت طبیعی نیست. با سرور های اروپایی تست بزن.
    اگر وضعیتت همینطوریه با پشتیبانی تماس بگیر. اگر نتیجه نگرفتید لطفا منطقه مخابراتیت رو بگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببین خط من فیبر نوریه فقط هم پارس آنلاین روی فیبر خدمات میده پس از شرکتای دیگه نمیتونم خدمات بگیرم منطقه ما رو نه وایرلس پوشش میده نه وایمکس . من قبل از اینکه بخوام از پارس آفلاین لعنتی خدمات بگیرم دنبال وایمکس بودم که گفتن منطقه ما را پوشش نمیده.مطمین باش اگه خطم مسی بود از این شرکت لعنتی خدمات نمیگرفتم الانم منتظرم که مخابرات روی فیبر خدمات بده تا از این شرکت درپیت برم.اینجور که ریس منطقه آزادی اهواز میگفت خیلیها منتظرن که مخابرات خدمات روی فیبر بده تا از پارس آفلاین لعنتی برن.
    تبصره- اگر اکانتت 128 است عوضش کن.

امیدواریم اینقدر که از دست پارس عصبانی هستی، بعد از سوئیچ کردن روی سرویس دهنده دیگه مشکلاتت 10 برابر نشه.

به هر حال همه آزادن تو انتخاب سرویس مخصوصا اونایی که تو مرکز آزادی هستند.
    راستی یک چیزی از توی مودمت سرعت Sync شدن مودمت را مینویسی برام؟

5. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واقعا دم پارس آنلاین گرم از وقتی اشتراک گرفتم به غیراز روزهای اول واقعا سرعتم تک بوده این هم دانلود من
    البته تورنت هم با 12 میزد
    پارس آنلاین دوست دارم......

7. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان این پارس آنلاین برای بچه هایی که از مرکز مخابرات باهنر سرویس میگیرن خوبه؟راضی هستین؟

من الان خودم مخابرات دارم ولی یه چند وقتیه خیلی داره اذیت می کنه.پینگشم بالا رفته.

بعد یه سوال دیگه اینکه این adsl2+ با adsl چه فرقی داره هم تو کیفیت هم هزینه و اینا.

من جواب سوال آخر را میدم.
    فرق دارند ولی الان تمام تجهیزات شرکتها هم ADSL و هم ADSL2+ را ساپورت میکنند. فرق هایی از نظر فنی دارند ولی برای کاربران ایرانی که سرعتشون به 2 مگ هم بزور میرسه شما هیچ مزیتی نمی بینید. ضمن اینکه بدلیل نویز های محیطی زیاد و کیفیت بد خطوط مسی در ایران (شامل مخابرات و کابل کشی داخلی ساختمان) عملا ADSL با قطعی کمتری نسبت ADSL2+ مواجه است. در کل اکثر سرویس دهنده ها این را به صورت اتوماتیک می گذارند و مودم شما با هر کدام که بتواند Sync میشود. (اول 2+ و یعد 2 و بعد عادی)

9. این کاربر از Ehsan1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شوهرخالم مسئول کارگزینی پارس آنلاینه. ازش پرسیدم چرا شبا سرعت میاد پایین یه دفه، گفت حجوم کاربرا برای دانلود زیاد میشه، ما مجبور میشیم سرعت رو کم کنیم چون ما با بانک ها ارتباط داریم و بانک ها تحت پوشش شبکه های ما هستند اگر به اونها فشار بیاد کل سیستمشون مختل میشه و به هر شعبه برای هر روز باید حدود 2 میلیارد خسارت بدیم
    میشه اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی
    کارگزینی آخه چه ربطه به شبکه داره. بعدشم یک شعبه بانک مگه چقدر میرزه.
    کل کشور همه پهنای باند مملکت واسه این دانلود رایگان اشغال میشه. یک شرکت سرویس دهنده رو نشون بده که شبا مشکل نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نوشته شده توسطmajidOs

میشه اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی
    کل کشور همه پهنای باند مملکت واسه این دانلود رایگان اشغال میشه. یک شرکت سرویس دهنده رو نشون بده که شبا مشکل نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من هی به برادر احسان میگم دستی کم میکنین هی تکذیب میکنه
    بفرما شاهد از غیب رسید
    میشه این دوستمون اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی
    فکر میکنم سر کارشون گذاشتن.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

تبصره- اگر اکانتت 128 است عوضش کن.

امیدواریم اینقدر که از دست پارس عصبانی هستی، بعد از سوئیچ کردن روی سرویس دهنده دیگه مشکلاتت 10 برابر نشه.

به هر حال همه آزادن تو انتخاب سرویس مخصوصا اونایی که تو مرکز آزادی هستند.
    راستی یک چیزی از توی مودمت سرعت Sync شدن مودمت را مینویسی برام؟
    خسته نباشی. ماده واحدهاکانت اولم 256 بود که هیچ تفاوتی با 128 نداشت الا پولش.مشکلاتم 10 برابر بشه؟ اوا ترسیدم اوا لرزیدم پس با این حساب بهتر بمونم همین پارس آفلاین لعنتی با سرعت دان 7کیلو بایت نه عزیز پارس آفلاین؟شما نگران من نباشنگران خودتون شرکت درپیتتون باشید که دارید همینجور مشتریاهاتون از دست میدید برید مشکلات پارس آفلاین لعنتیو حل کنید نه اینکه بیایید اینجا و نظرات مزخرفی که همیشه همکاران با شرف پشتیبانیتون بخونید بی میگن را دوباره تکرار کنید.

14. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

128
    تهران
    این سرعت روزانمه ! شبانه که اصلا نابوده ! سرعت میره رو 6 الی 9 !
    چیکار کنم ؟؟

دوست من اگر دانشجویی یا کسی از فامیلها شرکت یا مغازه داره بهترین کاری که می تونی انجام بدی ارتقای سرویس به 256 یا 512 هه!

16. این کاربر از kamlo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •