من هی به برادر احسان میگم دستی کم میکنین هی تکذیب میکنه
بفرما شاهد از غیب رسید![]()
من هی به برادر احسان میگم دستی کم میکنین هی تکذیب میکنه
بفرما شاهد از غیب رسید![]()
سرعتت طبیعی نیست. با سرور های اروپایی تست بزن.
اگر وضعیتت همینطوریه با پشتیبانی تماس بگیر. اگر نتیجه نگرفتید لطفا منطقه مخابراتیت رو بگو.
تبصره- اگر اکانتت 128 است عوضش کن.
امیدواریم اینقدر که از دست پارس عصبانی هستی، بعد از سوئیچ کردن روی سرویس دهنده دیگه مشکلاتت 10 برابر نشه.![]()
به هر حال همه آزادن تو انتخاب سرویس مخصوصا اونایی که تو مرکز آزادی هستند.
راستی یک چیزی از توی مودمت سرعت Sync شدن مودمت را مینویسی برام؟
واقعا دم پارس آنلاین گرم از وقتی اشتراک گرفتم به غیراز روزهای اول واقعا سرعتم تک بوده این هم دانلود من
البته تورنت هم با 12 میزد
پارس آنلاین دوست دارم......
![]()
من جواب سوال آخر را میدم.
فرق دارند ولی الان تمام تجهیزات شرکتها هم ADSL و هم ADSL2+ را ساپورت میکنند. فرق هایی از نظر فنی دارند ولی برای کاربران ایرانی که سرعتشون به 2 مگ هم بزور میرسه شما هیچ مزیتی نمی بینید. ضمن اینکه بدلیل نویز های محیطی زیاد و کیفیت بد خطوط مسی در ایران (شامل مخابرات و کابل کشی داخلی ساختمان) عملا ADSL با قطعی کمتری نسبت ADSL2+ مواجه است. در کل اکثر سرویس دهنده ها این را به صورت اتوماتیک می گذارند و مودم شما با هر کدام که بتواند Sync میشود. (اول 2+ و یعد 2 و بعد عادی)
میشه اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی![]()
کارگزینی آخه چه ربطه به شبکه داره. بعدشم یک شعبه بانک مگه چقدر میرزه.
کل کشور همه پهنای باند مملکت واسه این دانلود رایگان اشغال میشه. یک شرکت سرویس دهنده رو نشون بده که شبا مشکل نداشته باشه![]()
نوشته شده توسطmajidOs
شوهرخالم مسئول کارگزینی پارس آنلاینه. ازش پرسیدم چرا شبا سرعت میاد پایین یه دفه، گفت حجوم کاربرا برای دانلود زیاد میشه، ما مجبور میشیم سرعت رو کم کنیم چون ما با بانک ها ارتباط داریم و بانک ها تحت پوشش شبکه های ما هستند اگر به اونها فشار بیاد کل سیستمشون مختل میشه و به هر شعبه برای هر روز باید حدود 2 میلیارد خسارت بدیم
میشه اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی![]()
کل کشور همه پهنای باند مملکت واسه این دانلود رایگان اشغال میشه. یک شرکت سرویس دهنده رو نشون بده که شبا مشکل نداشته باشه![]()
میشه این دوستمون اول اسم و فامیل این مقام مسئول را بنویسی![]()
فکر میکنم سر کارشون گذاشتن.
خسته نباشی. ماده واحدهاکانت اولم 256 بود که هیچ تفاوتی با 128 نداشت الا پولش.مشکلاتم 10 برابر بشه؟ اوا ترسیدم اوا لرزیدم پس با این حساب بهتر بمونم همین پارس آفلاین لعنتی با سرعت دان 7کیلو بایت نه عزیز پارس آفلاین؟شما نگران من نباشنگران خودتون شرکت درپیتتون باشید که دارید همینجور مشتریاهاتون از دست میدید برید مشکلات پارس آفلاین لعنتیو حل کنید نه اینکه بیایید اینجا و نظرات مزخرفی که همیشه همکاران با شرف پشتیبانیتون بخونید بی میگن را دوباره تکرار کنید.
![]()
دوست من اگر دانشجویی یا کسی از فامیلها شرکت یا مغازه داره بهترین کاری که می تونی انجام بدی ارتقای سرویس به 256 یا 512 هه!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)