تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 1298 اولاول ... 345349349841024103010311032103310341035103610371038104410841134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...

آقا یه سوال، من ماهانه سرویس گرفتم، کسی از بچه ها این تجربه ی انتقال حجم مازاد خریداری شده به ماه بعد رو داره؟

منظورم از اون 4 گیگ خود سرویس نیست، اون که هیچی اون حجم اضافه ای که خریداری میکنیم، به ماه بعد منتقل میشه؟ توی پارس که میشد، میخوام ببینم مخابرات (مخابرات اصفهان ) هم طبیعتا اینچنین هستش یا نه؟
    منتقل میشه، محدودیت زمانی هم نداره.

2. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز هیچا از قوانین ننوشته من اینجا نمیتونم پست بدم
    راهنماییش کردم شما خودت با سرعت 10 مگ 40 کیلو سرعت بگیری چکار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخابرات که مسلمن جوابت نمیده میگه مشکل از خودتونه.وخوب تنها راه شکایت هست کرمانو اصفهان هم نداره.

شما دفعه ی اولت نیست که برای افزایش پست به جای نقل قول چند گانه از پشت سر هم استفاده میکنی و همینطور توی تاپیک هایی که نمیتونی و نمیدونی در مورد سرویسش، پست میزنی.

هیچ کجای قوانین ننوشته که کی کجا میتونه پست بزنه و این درسته، ولی باید این رو هم بدونی (چون فقط سابقه ات توی همین تاپیک اصفهان نشون میده) :

وقتی شما از اکانتینگ مخابرات یک شهر دیگه، وضعیت فیبر نوری اون شهر و فیبر ها رو روی 2 مگ میبندند، وضعیت سرویس ها و طرح های اون شهر، الان خوبند یا بد، قطع هست یا وصل هست اینترنت مخابرات اصفهان، مرکز مخابراتی یا شهر های اطراف وضعیتش چطوره، مشکلاتش چیه و ... میای و همینطوری پست میزنی، این کارت درست نیست.

این نکته رو قبلا هم بهت گفته بودم عزیز و الان بار آخری هست که میگم، وقتی هیچ چیزی از وضعیت نت یک شهر نمیدونی، لطفا با هدف افزایش پست، بی جهت اسپم نفرست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما دفعه ی اولت نیست که برای افزایش پست به جای نقل قول چند گانه از پشت سر هم استفاده میکنی و همینطور توی تاپیک هایی که نمیتونی و نمیدونی در مورد سرویسش، پست میزنی.

هیچ کجای قوانین ننوشته که کی کجا میتونه پست بزنه و این درسته، ولی باید این رو هم بدونی (چون فقط سابقه ات توی همین تاپیک اصفهان نشون میده) :

وقتی شما از اکانتینگ مخابرات یک شهر دیگه، وضعیت فیبر نوری اون شهر و فیبر ها رو روی 2 مگ میبندند، وضعیت سرویس ها و طرح های اون شهر، الان خوبند یا بد، قطع هست یا وصل هست اینترنت مخابرات اصفهان، مرکز مخابراتی یا شهر های اطراف وضعیتش چطوره، مشکلاتش چیه و ... میای و همینطوری پست میزنی، این کارت درست نیست.

این نکته رو قبلا هم بهت گفته بودم عزیز و الان بار آخری هست که میگم، وقتی هیچ چیزی از وضعیت نت یک شهر نمیدونی، لطفا با هدف افزایش پست، بی جهت اسپم نفرست.
    ایشان بار اولش نیست که اینکار را می کند ، بار آخرش هم نخواهد بود ، کلاً در اظهار نظر در مواردی که اطلاعی درباره اش ندارند استاد هستند ، دفعه قبل هم که بنده بهشان تذکر دادم اهمیتی ندادند

فقط و فقط جهت اطلاع شما استاد بزرگوار ، از 24 ساعت پیش کاربرانی که از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 استفاده میکردند دچار مشکل کندی یا قطعی سرعت بودند
    هنوز هم این مشکل در بعضی مناطق وجود دارد و در دست بررسی است

عزیز هیچا از قوانین ننوشته من اینجا نمیتونم پست بدم
    راهنماییش کردم شما خودت با سرعت 10 مگ 40 کیلو سرعت بگیری چکار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخابرات که مسلمن جوابت نمیده میگه مشکل از خودتونه.وخوب تنها راه شکایت هست کرمانو اصفهان هم نداره.

5. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایشان بار اولش نیست که اینکار را می کند ، بار آخرش هم نخواهد بود ، کلاً در اظهار نظر در مواردی که اطلاعی درباره اش ندارند استاد هستند ، دفعه قبل هم که بنده بهشان تذکر دادم اهمیتی ندادند

فقط و فقط جهت اطلاع شما استاد بزرگوار ، از 24 ساعت پیش کاربرانی که از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 استفاده میکردند دچار مشکل کندی یا قطعی سرعت بودند
    هنوز هم این مشکل در بعضی مناطق وجود دارد و در دست بررسی است

من آخرین تذکرم رو به عنوان یه دوست و کاربر بهشون دادم، سری بعد باهاشون برخورد میشه.

============

اوکی دادا. ممنون، من هنوزم روی 37.254 هستم و مشکل افت سرعت دانلود نداشتم (پینگ و ... چرا ولی سرعت دانلود، نه).

یه پرسش ضمنا، خبری از اون طرح 20 مگ (که گفته بودین اردیبهشت) دارین؟ همچین چیزی توی برنامه هستش کلا یا که متوقف شده؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من آخرین تذکرم رو به عنوان یه دوست و کاربر بهشون دادم، سری بعد باهاشون برخورد میشه.

============

اوکی دادا. ممنون، من هنوزم روی 37.254 هستم و مشکل افت سرعت دانلود نداشتم (پینگ و ... چرا ولی سرعت دانلود، نه).

یه پرسش ضمنا، خبری از اون طرح 20 مگ (که گفته بودین اردیبهشت) دارین؟ همچین چیزی توی برنامه هستش کلا یا که متوقف شده؟
    عزیز امیدو.رم پستم حذف نشه.
    اولن بنده برای افزایش پست هیچوقت پست الکی ندادم چون هیچ سودی برام نداره چه 4000 تا پست بدم چه 400 تا.
    دومن من معذرت میخوام اگه باعث ناراحتی دو دست عزیزمون شدم
    سومن دیگه قول میدم تو تاپیکتون پست نزنم
    چهارمن هرچی گفتم با توجه به تجربم تو اینترنت بوده و هر کی مشکلی مثل من داشته رو سعی کردم راهنماییش کنم.
    و دراخر در مورد اقای اصفهان وب هم .........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

طرح 20 مگ قطعاًً اجرا می شود چون طرح شرکت مخابرات ایران است و شرکتهای مخابرات استانی ملزم به اجرایش هستند زمان شروع طرح هم حدود 27 اردیبهشت خواهد بود ، البته احتمال زیاد این سرویس شبانه رایگان به صورت فعلی نخواهد داشت.

خبر بسیار خوبی هم که الان میتوانم اعلام کنم این است که انشاءالله از اواسط خردادماه شرکت مخابرات استان اصفهان ارائه سرویس اینترنت بصورت Wi-Fi (وایرلس) را آغاز خواهد کرد و مشترکین ADSL شرکت مخابرات استان با همان اکانت ADSL می توانند در محود مراکز منتخب بصورت Wi-Fi از اینترنت استفاده بفرمایند

============

9. 4 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

طرح 20 مگ قطعاًً اجرا می شود چون طرح شرکت مخابرات ایران است و شرکتهای مخابرات استانی ملزم به اجرایش هستند زمان شروع طرح هم حدود 27 اردیبهشت خواهد بود ، البته احتمال زیاد این سرویس شبانه رایگان به صورت فعلی نخواهد داشت.

خبر بسیار خوبی هم که الان میتوانم اعلام کنم این است که انشاءالله از اواسط خردادماه شرکت مخابرات استان اصفهان ارائه سرویس اینترنت بصورت Wi-Fi (وایرلس) را آغاز خواهد کرد و مشترکین ADSL شرکت مخابرات استان با همان اکانت ADSL می توانند در محود مراکز منتخب بصورت Wi-Fi از اینترنت استفاده بفرمایند
    سلام
    در مسکن مهر فولادشهر مخابرات اصفهان داره wifi ارائه میکنه.

11. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دیگه، با توجه به اینکه سرویس 20 مگ، شبانه ای مثل حرفه ای نخواهد داشت (قابل حدس و منطقی هم هستش)، اگر اون سرویس ارائه بشه، برنامه ای برای حذف یا تغییر سرویس حرفه ای هست؟ من الان تازه اومدم مخابرات و ماه به ماه سرویس رو میگیرم، گفتم صبر کنم برای 20 مگ ببینم چطوریه طرحش ولی اگر بنا هست برای حذف مثلا سرویس حرفه ای، حداقل بریم و همین حرفه ای رو چند ماهه سفارش بدیم.

خبر خیلی خیلی خوبیه، ان شاء الله همیشه خوش خبر باشی .

13. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ابتدا قرار بود اونجا سرویس FTTx (فیبرنوری تا خانه) اجرا بشود ، بعد تبدیل شد به Wi-Fi
    از آنجور اتفاقاتی که فقط در مخابرات اصفهان می افتد
    سلام
    در مسکن مهر فولادشهر مخابرات اصفهان داره wifi ارائه میکنه.

شما یا هر مشترک دیگر هر سرویسی که از مخابرات بخرید تا روز آخری که سرویس شما زمان دارد مشخصاتش تغییر نخواهد کرد ، اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد تا هر زمانی که سرویس شما زمان داشته باشد شبانه رایگان فعال خواهد بود
    در مورد اینکه سرویس حرفه ای هم به اشخاص و هم به شرکتها فروخته بشود تا الان تصمیمی گرفته نشده است ولی برای مقابله با PAP ها احتمال زیاد محدودیتی برای خرید توسط اشخاص(مشترکین حقیقی) نخواهد بود
    من خودم سرویس حرفه ای ام را بصورت 6 ماه خریداری کردم چون آن زمان (زمستان 93) ممکن بود فروش این سرویس را بخاطر عدم افزایش پهنای باند اینترنت استان از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت متوقف کنند و فقط به کاربران فعلی سرویس بدهند.

یه سوال دیگه، با توجه به اینکه سرویس 20 مگ، شبانه ای مثل حرفه ای نخواهد داشت (قابل حدس و منطقی هم هستش)، اگر اون سرویس ارائه بشه، برنامه ای برای حذف یا تغییر سرویس حرفه ای هست؟ من الان تازه اومدم مخابرات و ماه به ماه سرویس رو میگیرم، گفتم صبر کنم برای 20 مگ ببینم چطوریه طرحش ولی اگر بنا هست برای حذف مثلا سرویس حرفه ای، حداقل بریم و همین حرفه ای رو چند ماهه سفارش بدیم.

خبر خیلی خیلی خوبیه، ان شاء الله همیشه خوش خبر باشی .

15. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما یا هر مشترک دیگر هر سرویسی که از مخابرات بخرید تا روز آخری که سرویس شما زمان دارد مشخصاتش تغییر نخواهد کرد ، اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد تا هر زمانی که سرویس شما زمان داشته باشد شبانه رایگان فعال خواهد بود
    در مورد اینکه سرویس حرفه ای هم به اشخاص و هم به شرکتها فروخته بشود تا الان تصمیمی گرفته نشده است ولی برای مقابله با PAP ها احتمال زیاد محدودیتی برای خرید توسط اشخاص(مشترکین حقیقی) نخواهد بود
    من خودم سرویس حرفه ای ام را بصورت 6 ماه خریداری کردم چون آن زمان (زمستان 93) ممکن بود فروش این سرویس را بخاطر عدم افزایش پهنای باند اینترنت استان از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت متوقف کنند و فقط به کاربران فعلی سرویس بدهند.

پس احتمالش هست وقتی سرویس 20 مگ راه بیافته، بگند مشترک جدید برای حرفه ای نباشه و قدیمی ها فقط که خب چون طبیعتا وقتی من ماه به ماه سرویس میگیرم، اینطوری به مشکل بر بخورم. یه جورایی میخواستم تا این طرح 20 مگ رو ندیدم، چند ماهه نگیرم ولی میترسم اون طوری طرح حرفه ای کلا حذف بشه و از اینجا رونده و از اونجا مونده بشیم .

هزینه ی 6 تا 1 ماه، حدود 40 تومن گرون تر از یه 6 ماهه میشه ولی حجمش اونطوری میشه 24 گیگ و 6 ماهه 14 گیگ حجم داره، برای همین نهایتا تقریبا یکی هست و مشکلی با 60 تومنش هم نیست و الان هم رفتم توی پنل، تمدید اشتراک الان فقط 1 ماهه هست، ولی گویا خدا رو شکر میشه اینترنتی هم خرید، توی سفارش جدید که میزنم، همین طرح حرفه ای بی مودم رو فقط برام میاره ولی چند ماهه هم هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •