من که با کلی درد سر بالاخره تونستم خطمو از pcm در بیارم ....
از فردا هم میرم واسه اشتراک adcl ثبت نام کنم...
اهواز چند ماه که ساعات رایگانو به عمد قفل میکنن... من که چشمم آب نمیخوره درست شه! تازه قطعی هم زیاد داره
من که با کلی درد سر بالاخره تونستم خطمو از pcm در بیارم ....
از فردا هم میرم واسه اشتراک adcl ثبت نام کنم...
اهواز چند ماه که ساعات رایگانو به عمد قفل میکنن... من که چشمم آب نمیخوره درست شه! تازه قطعی هم زیاد داره
از داخل سایت مبین نت نزدیک ترین نمایندگی رو پیدا کن بهشون بگو برات 1 هفته تست بیارن، اینقدر نمایندگی زیاد هست برای بازاریابی هم شده این کارو میکنن.
اي بابا عجب شانسيه من دارم , دو روز ديگه طرح ام عوض ميشه . حالا همين طرحي كه دارم سرعت شبانه داره ثابت 120 ميده !
سلام
من شاتل 128 دارم و روزها 300 تا 350 کیلوبایت دانلود دارم. خوبه
اما الان میخوام یک وایمکس بگیرم که هم توی مغازم و هم توی خونه هر دو در یک زمان استفاده بشه. (خانواده در منزل استفاده کنند بنده در مغازه)
میشه 2 نفر هم زمان متصل بشن ؟
و اینکه اگر 1 مگ بگیرم. چند دانلود میده ؟
و آیا باید 2 مودم بگیرم ؟
به طور عادی که فقط یک مودم می تونه به یک اکانت وصل باشه و در صورت اتصال دیگری قبلی قطع میشه و خود شرکت هم برای هر مودم طرح جدا میده یعنی نمی تونید دوتا مودم با یک طرح بگیرید.
1 مگ تا 130 هم میده ولی به موقعیت و آنتن دهی هم هست و شلوغی.
خسته نباشید به همه دوستان
یه سئوال داشتم
من تا پایان امروز یعنی 6/8 طرحم تموم میشه میتونم اینترنتی همین طرح یک ماهمو تمدید کنم؟؟؟؟؟
باید اندازم پوله یه ماهو تو حسابم بریزم بعد چطوری بگم همین طرحو یک ماه دیگه تمدید کنم؟؟؟؟
چقدر طول میکشه تمدید کنند؟؟؟
لطفاراهنماییم کنید چون همین امروز طرحم تموم میشه
مر30000000000000
1.یکی توضیحی که درمورد سرویسهای مگابیت اعمال شده رو لینک میده یا دوباره توضیح میدید؟
2.پوشش دهی چابکسر چجوریه؟
------------
یکی یه جواب بده
سلام
من باگوشی همراه کار میکنم
خودش میزان داده های مصرفی رو محاسبه میکنه
همیشه 15 تا20 درصد کمتر مقدارتو سایت هست
چند بار هم رست کردم و دوباره محاسبه کردم
چطور این کار رو کردی؟
کدوم منطقه اهواز هستی؟
همه شرکت ها همینه ماله منم که از وایرلس استفاده می کنم یه مقداری با چیزی که تو سایت می زنه فرق داره اما نه اینقدر
اون برنامه جمع کل مطرفی رو نشون می ده؟ یعنی اپ+دون
کسی نیست منو راهنمایی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)