تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 1211 اولاول ... 345349349841024103010311032103310341035103610371038104410841134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی جای حسین خیلی خالیه امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
    حسین به خاطر تاپیک مسابقات pes2010 اینجا کم میاد. خیلی برای اون تاپیک حسین زحمت کشید. بعضی ها فکر می کنن اون مسابقات به صورت آنلاین هستش در صورتی که اصلا به این صورت نیست ولی واقعا مسابقات خیلی زیبا و پر هیجانی هستش.
    کرنر گل بشه...؟؟؟
    مگه میشه توپو مستقیم از تو کرنر گل کرد...
    اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!
    فکر کنم اسپم نمیدونی چیه. الان همین پست دقیقا اسپم هستش.اون دوستمون نگفتش که چه جوری یه راست کرنر گل بشه. اگه جواب یه سوال رو نمیدونی مجبور نیستی جواب بدی

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

من یه بار سعی کردم این کار رو بکنم نشد البته علت اینه که حجم صورت توی 2010 و 2009 فرق داره شما باید قبل استفاده یکمی انداره فیس رو تغییر بدی یا یا انکه با برنامه های فیس ساز فیس های 2009 رو کمی تغییر اندازه بدی

maasen جان دیدی گفتم شما حرفای منو گوش نمی کنی؟ عزیز جان من می گم برو به صفحه 900 تاپیک و پست 9000 رو بخون شما چرا این کار رو نمی کنی و اگه این کار رو کردی چرا خوب مطاعه نمی کنی شما پچ 1.03 رو باید نصب کنی پچ 1.03 توی پست 9000 هست اونی که شما میگی و از تو بازی میشه دانلود کرد dlc هست 1.05 آخرین آپدیت دیتا بیس پچ 1.03 لینکش رو گذاشتم بعد دانلود باید اجرا کنی تا نصب بشه... ورژن شما 1.00 هست ولی از کرک 1.03 داری استفاده می کنی

سلام من هم دقیقا مشکل maasen رو دارم پچ 1.03رو نصب کردم همه مراحل maasenرو هم رفتم
    ولی کیت ها درست نمی شه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی

می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :

1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.

2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.

خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت.

متن بالا رو به پست 9000 اضافه کردم بعدا اگه کسی مشکلی در نصب پچ پیدا کرد می تونه از دستور العمل بالا استفاده کنه

5. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

قبلا هم گفتم نصب اورجینال!
    شما نمی تونید پچ رسمی نصب کنید به خاطر اینکه مراحل نصب بازی شما رو شرکتی که ازش خریدید دستکاری کرده. مثلا شما موقع نصب سریال نامبر وارد نمی کنید یا مسیر تعیین نمی کنید همیشه گفتم سعی کنید بازی که توسط شرکت های ایرانی انگولک میشه رو نخرید این مشکلات براش پیش میاد.

توی پست 9000 تاپیک من لینک یک پکیج رو گذاشتم (حسین عزیز اون رو آپلود کرده بود برای من... دستش طلا) شما اون رو دانلود می کنید و میریزید روی فایل های نصبی مسلم هست که شما باید محتویات DVD بازی رو کپی کنید توی یک فولدر و بعد اینکه فایل های Install Orignal رو دانلود کردید توی اون پوشه کپی کنید تا جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده بشن بعد بازی رو با اون فایل های اورجینال نصب کنید. حالا می تونید پچ های رسمی کونامی رو بدون مشکل نصب کنید
    مرسی از توضیحاتتون.
    البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته بدون نصب پچ 1.03 ، مراحل نصب ultimate licenser رو انجام دادم ، و همه تغییرات (اضافه شدن بوندسلیگا ، لایسنس شدن تمام بازیکنا ، تیم ملی ایران و ...) اعمال شد به جز بازیکن های دو تیم استقلال و پرسپولیس که کلا یه سری بازیکن دیگن که حتی سیاهپوست هم توشون هست. آیا با نصب پچ 1.03 این مشکل حل میشه یا اشکال از جای دیگست ؟؟؟
    سلام.
    آرمین جان به بازیکنهای این دو تیم دست نزده یعنی همون بازیکنهای اولیه ی اون تیم هستن.من خودم الان استقلال رو اسماشون رو درست کردم اینم لیست اسم بازیکنهای استقلال:

Esteghlal:
    V.Taleblo
    A.H.Sadeghi
    P.Montazeri
    S.Heydari
    H.Shakori
    H.Kazemi
    F.Janvario
    P.Rinaldo
    S.Akbarpor
    A.Borhani
    F.Majidi
    ---
    M.Mohammadi
    H.Omranzade
    M.Amirabadi
    H.Beykzade
    B.Koshki
    M.Jabari
    M.Yousefi
    K.Rahmati
    O.Ravankhah
    S.M.S.Salehi
    Last edited by vampyre; 05-03-2010 at 14:41.

8. 3 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض PES 2010 براری PS2

سلام به همگیه دوستان،
    من PES 2010 رو برای PS2 چند ماه پیش خریدم، ولی خب یه سری از نقل انتقالات در اون PES 2010 هنوز کامل نشده بود ولی از اصل بودنش کاملا مطمئنم، نقل انتقالاتی مثل اینه که Robben, Sneider هنوز در رئال بودن و بکهام به میلان نیومده بود.
    می خواستم ببینم ورژن جدید PES 2010 برای PS2 اومده؟ که هم باگها رو گرفته باشن هم اینکه نقل و انتقالها انجام شده باشه به صورت کامل و به روز. و اینکه مثلا میلان و منچستر ضعیف ساخته شدند که در این ورژن قوی تر شده باشن.
    حالا کلا سوال من اینه: آیا ورژن جدیدتری برای Pro Evolution Soccer 2010 برای PS2، اومده بازار یا نه!؟!؟!؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

از پچ های جناب ارمین استفاده کن همه چی حله...
    هم باگ ها برطرف میشه هم نقل و انتقالات و ...
    به اینجا برو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از پچ های جناب ارمین استفاده کن همه چی حله...
    هم باگ ها برطرف میشه هم نقل و انتقالات و ...
    به اینجا برو:
    کد:
    این پچ هایی که می گی برای PS2 هست!؟!؟!؟ چون من برای PC نمی خوام، برای PS2 می خوام!!!!!!!!
    یهنی ورژن جدید PES2010 رو برای PS2.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آخ شرمنده یک لحظه فکر کردم گفت PC خیر...باید به آرمین جان بگی ببینه داره یا نه این پچ ها برای PC هست!!!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام به همگیه دوستان،
    من PES 2010 رو برای PS2 چند ماه پیش خریدم، ولی خب یه سری از نقل انتقالات در اون PES 2010 هنوز کامل نشده بود ولی از اصل بودنش کاملا مطمئنم، نقل انتقالاتی مثل اینه که Robben, Sneider هنوز در رئال بودن و بکهام به میلان نیومده بود.
    می خواستم ببینم ورژن جدید PES 2010 برای PS2 اومده؟ که هم باگها رو گرفته باشن هم اینکه نقل و انتقالها انجام شده باشه به صورت کامل و به روز. و اینکه مثلا میلان و منچستر ضعیف ساخته شدند که در این ورژن قوی تر شده باشن.
    حالا کلا سوال من اینه: آیا ورژن جدیدتری برای Pro Evolution Soccer 2010 برای PS2، اومده بازار یا نه!؟!؟!؟
    آخرین آپشنی که برای ps2 اومده
    فقط نمیدونم چجوری باید وارد بازی بکنیش
    Option File PES2010 PS2 v.3.5 by kratos82
    Aqui esta una actualizacion mas de este option file (V 3.5)
    Esto es lo que contiene:
    Las novedades que incluye son:
    -Creados mas de 50 nuevos jugadores para tener las plantillas lo mas completas posible (Liga Española, Premier League y Serie A). gracias a gatletico86 por la informacion
    -Realizadas mas transferencias faltantes.
    -Dorsales correctos para todos los equipos de la liga Española
    - Nombres de clubes corregidos
    - Escudos reales para todos los equipos de la premier league y de la liga BBVA
    - Nombres de jugadores fake corregidos
    - Jugadores duplicados eliminados
    - caras predeterminadas para mas jugadores de la PESSHOP y de los equipos clasicos
    - Jugadores fake cambiados por los reales ( ejemplo: Vecto x Carlos Vela, Manatoz x Rafa Marquez, etc)
    - Uniformes y logos para todos los equipos de la Premier League, y Liga BBVA (todos con sus respectivos logos) y para todas las selecciones nacionales (insertados con peseditor2010)
    - En otras ligas C el Hamburger SV y Werder Bremen
    - Nombres de estadios corregidos
    - Nombres de ligas y copas corregidos
    - PESSHOP sin desbloquear
    - Nombres y kits de selecciones clasicas editados al 100%, agregado Pelé en Brazil clasico (sin desbloquear)
    - Nombres de jugadores de la pesshop corregidos (sin desbloquear)(desblqueados los jugadores necesarios, solo en la version USA) para la version Europea es necesario desbloquerlos para tener el option file al 100% (en el RAR viene la lista de jugadores a desbloquear)
    - Agregados todos los equipos faltantes de la UEFA Champions League: Wolfsburgo, Bayern Munich, Vfb Stuttgart, Debreceni VSC, CSKA Moskva, FC Rubin Kazan, FC Zurich, APOEL FC, Maccabi Haifa: faces, stats, kits, logos y emblemas editados al 100%. Todos ubicados en otras ligas A y B para poder jugar la Champios League al 100%
    Descargar version 3.5 All Uefa Champions League+fichajes
    Download Option File PES2010 PAL SPANISH, ENGLISH & GERMAN
    (files .max, .cbs, .xps)
    کد:
    کد:
    Download Option File PES2010 NTSC
    (files .max, .cbs, .xps)
    کد:
    کد:
    Download Option File PES2010 U.S. & Spanish, English, German
    (files ALL BIN/CUE)
    کد:
    کد:
    منبع پیس پچ

14. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •