ممنون
ماهی 14 یا هر دوره (2 ماه) 14 تومن؟
من هر دوره (2 ماه) 18 الی 20 تومن پول اینترنت میدم.بنظرتون برام به صرفه هست 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان فعال کنم؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ممنون
ماهی 14 یا هر دوره (2 ماه) 14 تومن؟
من هر دوره (2 ماه) 18 الی 20 تومن پول اینترنت میدم.بنظرتون برام به صرفه هست 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان فعال کنم؟
Last edited by mohsen0000000000; 26-12-2013 at 14:34.
هر ماه 14 تومن 2 ماه 28 تومن ..
شما اطمینان دارید که مصرف ماهانه تون 2 گیگ است ؟ چون خودم که کم میارم ... اما در کل شبانه فعلا خوبه من دیشب 6 گیگ دانلود داشتم ...
tapatalk
دوستان کسی همیار داره ؟
پینگش چجوریه؟؟؟ ساعت رایگانش چ ساعتایی هست؟
این اسیاتک که کشت مارو :|
دوستان این شرکت فلان فلان شده ی شاتل اومده و برای شبانه ماهیانه سه هزار و خورده ای پول در نظر گرفته
وضعیت اینترنت مخابرات چگونه هست؟ بهتر هست از شال بریم به سمت مخابرات یا شرکت دیگه ای؟ وضعیت کجا بهتر هست این روزا؟
Last edited by pashangparsi6; 27-12-2013 at 00:22.
بالاخره بعد از کلی کلنجار و زنگ و داد بعد از 15 روز مخابرات رانژه رو برداشت.
حالا که رانژه برداشته شده زدن از ریشه هر چی سیم بوده کندن و درآوردن! تلفن قطع شده!
دوستان هر جا میرید میرزه به مخابرات و از مخابرات بهتره.
نیا آقا!هرجا میای مخابرات نیا
-----------------
دوستان برای رفع مشکل محدودیت سرعت دانلود از سرور های خارجی تو ساعاته شبانه کسی راه حلی داره؟
ممنون.
سراسری 6 ماه -1مگ -0 گیگ چطوریه -( قضیه 0 گیگ چیه؟؟؟)
دوستان از دیروز عصر چراغ اینترنت من دیگه روشن نمیشه ولی چراغ dsl بازم روشنه ! توی سایت بیست نتم که میرم نوشته در انتظار جمع آوری ولی قبلا نوشته بود درخواست جمع آوری ! من به دلیل نیازم به اینترنت چون دیدم بعد از ۱۰ زوز خط و جمع آوری نکردن مجبور شدم از دوباره ازش استفاده کنم ولی درخواستمو لغو نکردم چون هنوزم میخوام قطع بشه این لامصب !
الان نمیدونم چه اتفاقی واسه خط افتاده !
جمع آوری شده یا نه !? میترسم زنگ بزم پشتیبانی بگن چرا شما که میخواستی جمع کنی باز استفاده کردی و بازم روز از نو !
فرق بین درخواست جمع آوری با درانتظار جمع آوری چیه ?! چرا اینترنتم قطع شده پس !?
Sent from my HTC One using Tapatalk
والا اطلاع ندارم - ولی باید به این شکل باشه که هرچی مصرف کنی براساس تعرفه ترافیک اضافی حساب کنه
tapatalk
سلام من از شیراز هستم 2 ماه پیش رایتل گرفتم سرعت عالی بود قطع و وصل هم نمیشد یه مدت گفتن به روز رسانی شبکه داریم سرعتا افتضاح بود الان که به قول خودشون بروز رسانی انجام شده باز هم همین مشکل رو دارم اینترنت send & resive هر 5 دقیقه یکبار کلا اینترنت کار نمیکنه هر چی هم به اپراتور زنگ میزنم هی میگن سیم کارت و توی یه دستگاه دیگه چک کن و از این چرت و پرت ها که ذهن ما رو منحرف کمه که ایراد از دستگاه هست نه آنتن دهی- کسی هست که این مشکل رو داشته باشه مثل من؟ حالا چه شیراز چه شهر های دیگه
دستگاه من هم مودم جیبی وای فای huawei E5332 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)