دوست عزیز من خودم مخابرات دارم خیلی راضیم 512 اگه میخوای خصوصی نامحدود بگیریشاتل خیلی خوبه دوستم داره راضیه
دوست عزیز من خودم مخابرات دارم خیلی راضیم 512 اگه میخوای خصوصی نامحدود بگیریشاتل خیلی خوبه دوستم داره راضیه
سلام
می خوام یه شرکتی بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و محدودیت حجمی، دانلود شبانش نداشته باشه.
سرعت 1 مگ میگیرم، شبانه اگه تا 100 کیلو هم سرعت افت کنه برام قابل قبوله ولی زیر 100 نمی خوام...
بعد میخوام تا حد ممکن هم سر اون قضایای دانلود های اون چیزا و اینا و رفتن تو سایت های اون جوری هم گیر نده
صبانت کاری به کارم نداشت فقط شبانش افتضاح شد، مخابرات و اینا مثلا رو اون مسائل سخت گیرن؟
نه رفیق شما 2 مگ مخابرات بگیر.رفتن تو سایتهای اونجوری هم گیر نمیده.البته شما هم تو سایتهای اونجوری نرو ترک گناه کن
![]()
بله، اون ها هم محدودیت زمانی دارند.
مگه میشه گیر نده و فیلطر نباشند ؟؟![]()
اره فیلترن.برای همه isp هم فیلتره.منظور رفیقمون اینه که پیگرد قانونی و جریمه(فک کنم)
پارس آنلاین . نه با اونجوری کار داره نه با اینجوری . دانلود شبانه هم اگه حتی خیلی منطقتون شلوغ باشه دیگه زیر سرعت اسمی نمیاد اگر هم منطقتون مشکلی نداشته باشه که ماکزیمم سرعت روزانه رو بهت میده شبا
با سلام:
ز دوستانی که از پارس آنلاین استفاده میکنند. چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید ممنون میشم:
1) با سرعت 2 مگ دانلود رایگان شبانه با چه سرعتی و چند گیگ دانلود میشه کرد؟ (همونطور که عرض کردم من فقط اینترنت رو برای دانلود شبانه نیاز دارم).
2) میخواستم بپرسم پارس آنلاین از این ادا و اطفارها نداره که مثلاً حجم دانلودتون زیاد شده و ... و سرعت رو کاهش بده؟ (مثل صبانت)
ممنون
تو ایران بهتر از فن آوا و مخابرات نمیتونی پیدا کنی خیالت راحت پارس گرونترین تجهیزات محدود سازی رو تو ایران داره
با سلام خدمت همگی دوستان من چند روز تو فکر اینم که سرویسم عضو کنم ولی نتیجه نمیگیرم چون نه همه راضین نه ناراضی . حال موندم بین این سه تا شرکت کدوم انتخاب کنم . من دانلود دارم ولی نه اینکه بخوام همه فیلم ها سریال ها رو بگیرم .
1- الان در حال حاظر خودم 256 نامحدود مخابرات دارم یه نظر دارم اینکه اینو به 512 نامحدود تبدیل کنم.
2- از های وب سرویس محدود بگیرم به خاطره فشفشه ها و شبانه رایگان
3-از پارس انلاین محدود بگیرم به خاطره سرویس شبانه .
یه جورایم میخوام به صرفه باشه .
512 نا محدود از مخابرات بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)