تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1034 از 1042 اولاول ... 345349349841024103010311032103310341035103610371038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام یک کسی بهم کمک کنه من میخوام سرویس نامحدود بگیرم از شرکتی که محدود حجمی نداشته باشه از کدوم شرکت خصوصی اینترنت بگیرم ؟

خودم از مخابرات سرویس دارم خیلی ازیت شدم

دوست عزیز من خودم مخابرات دارم خیلی راضیم 512 اگه میخوای خصوصی نامحدود بگیریشاتل خیلی خوبه دوستم داره راضیه

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    می خوام یه شرکتی بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و محدودیت حجمی، دانلود شبانش نداشته باشه.
    سرعت 1 مگ میگیرم، شبانه اگه تا 100 کیلو هم سرعت افت کنه برام قابل قبوله ولی زیر 100 نمی خوام...
    بعد میخوام تا حد ممکن هم سر اون قضایای دانلود های اون چیزا و اینا و رفتن تو سایت های اون جوری هم گیر نده
    صبانت کاری به کارم نداشت فقط شبانش افتضاح شد، مخابرات و اینا مثلا رو اون مسائل سخت گیرن؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    می خوام یه شرکتی بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و محدودیت حجمی، دانلود شبانش نداشته باشه.
    سرعت 1 مگ میگیرم، شبانه اگه تا 100 کیلو هم سرعت افت کنه برام قابل قبوله ولی زیر 100 نمی خوام...
    بعد میخوام تا حد ممکن هم سر اون قضایای دانلود های اون چیزا و اینا و رفتن تو سایت های اون جوری هم گیر نده
    صبانت کاری به کارم نداشت فقط شبانش افتضاح شد، مخابرات و اینا مثلا رو اون مسائل سخت گیرن؟
    نه رفیق شما 2 مگ مخابرات بگیر.رفتن تو سایتهای اونجوری هم گیر نمیده.البته شما هم تو سایتهای اونجوری نرو ترک گناه کن

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    اقا یکی میشه ی کمک کوچیک به ما بکنه من مودم جیبی میخوام بگیرم میخواستم بدونم اگه ترافیکه اینترنتمو استفاده نکنم تموم میشه؟یعنی مهلت داره یا نه؟چون تو خونه adsl دارم مودم جیبی برای کارای بیرون از خونه میخوام
    ممنون
    بله، اون ها هم محدودیت زمانی دارند.
    نه رفیق شما 2 مگ مخابرات بگیر.رفتن تو سایتهای اونجوری هم گیر نمیده.البته شما هم تو سایتهای اونجوری نرو ترک گناه کن
    مگه میشه گیر نده و فیلطر نباشند ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله، اون ها هم محدودیت زمانی دارند.

مگه میشه گیر نده و فیلطر نباشند ؟؟
    اره فیلترن.برای همه isp هم فیلتره.منظور رفیقمون اینه که پیگرد قانونی و جریمه(فک کنم)

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    پارس آنلاین . نه با اونجوری کار داره نه با اینجوری . دانلود شبانه هم اگه حتی خیلی منطقتون شلوغ باشه دیگه زیر سرعت اسمی نمیاد اگر هم منطقتون مشکلی نداشته باشه که ماکزیمم سرعت روزانه رو بهت میده شبا

9. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام:
    ز دوستانی که از پارس آنلاین استفاده میکنند. چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید ممنون میشم:
    1) با سرعت 2 مگ دانلود رایگان شبانه با چه سرعتی و چند گیگ دانلود میشه کرد؟ (همونطور که عرض کردم من فقط اینترنت رو برای دانلود شبانه نیاز دارم).
    2) میخواستم بپرسم پارس آنلاین از این ادا و اطفارها نداره که مثلاً حجم دانلودتون زیاد شده و ... و سرعت رو کاهش بده؟ (مثل صبانت)
    ممنون

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام:
    ز دوستانی که از پارس آنلاین استفاده میکنند. چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید ممنون میشم:
    1) با سرعت 2 مگ دانلود رایگان شبانه با چه سرعتی و چند گیگ دانلود میشه کرد؟ (همونطور که عرض کردم من فقط اینترنت رو برای دانلود شبانه نیاز دارم).
    2) میخواستم بپرسم پارس آنلاین از این ادا و اطفارها نداره که مثلاً حجم دانلودتون زیاد شده و ... و سرعت رو کاهش بده؟ (مثل صبانت)
    ممنون
    تو ایران بهتر از فن آوا و مخابرات نمیتونی پیدا کنی خیالت راحت پارس گرونترین تجهیزات محدود سازی رو تو ایران داره

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت همگی دوستان من چند روز تو فکر اینم که سرویسم عضو کنم ولی نتیجه نمیگیرم چون نه همه راضین نه ناراضی . حال موندم بین این سه تا شرکت کدوم انتخاب کنم . من دانلود دارم ولی نه اینکه بخوام همه فیلم ها سریال ها رو بگیرم .
    1- الان در حال حاظر خودم 256 نامحدود مخابرات دارم یه نظر دارم اینکه اینو به 512 نامحدود تبدیل کنم.
    2- از های وب سرویس محدود بگیرم به خاطره فشفشه ها و شبانه رایگان
    3-از پارس انلاین محدود بگیرم به خاطره سرویس شبانه .
    یه جورایم میخوام به صرفه باشه .

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام خدمت همگی دوستان من چند روز تو فکر اینم که سرویسم عضو کنم ولی نتیجه نمیگیرم چون نه همه راضین نه ناراضی . حال موندم بین این سه تا شرکت کدوم انتخاب کنم . من دانلود دارم ولی نه اینکه بخوام همه فیلم ها سریال ها رو بگیرم .
    1- الان در حال حاظر خودم 256 نامحدود مخابرات دارم یه نظر دارم اینکه اینو به 512 نامحدود تبدیل کنم.
    2- از های وب سرویس محدود بگیرم به خاطره فشفشه ها و شبانه رایگان
    3-از پارس انلاین محدود بگیرم به خاطره سرویس شبانه .
    یه جورایم میخوام به صرفه باشه .
    512 نا محدود از مخابرات بگیر

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •