من مودم linksys wag120n دارم امروز Firmware Version:V1.00.16 دانلود و نصب کردم حالا چراغ dsl ثابت نمیشه؟چیکار کنم؟؟![]()
من مودم linksys wag120n دارم امروز Firmware Version:V1.00.16 دانلود و نصب کردم حالا چراغ dsl ثابت نمیشه؟چیکار کنم؟؟![]()
ANNEX A ریختید یا B.
ممنون میشم الان به این مشکل من پاسخ بدین که پدرم در اومده نمیشه یه لپ تاپ و مودم رو با هم وصل کرد با Wlan گوشی G900 هم سرچ کردم نشناخت در صورتی که چراغ وایرس مودم روشنه و تیک روشن بودنشم هست تو عکس مشخصه.
ممنونم
B
چه فرقی دارن؟؟؟![]()
سلام میخواستم بدونم با 80 تومان بهترین مودم TP-LINK 8960 هستش؟ بعدش تو نمایشگاه هم میفروشن مودم؟! کسی میدونه الکامپ تا کی هستش؟ نظر شما؟ میخوام WIRELESS N 300MBPS باشه،کمیاب نباشه
سلام.
شما روی جعبه مودم (قسمت کناری) نگاه کنید نوشته که مودم Annex A هست یا Annex B بعد فرمویر اون را دانلود کنید و نصب کنید .
به نظر من شما قسمت DSL Modulation را عوض کنید و یکی یکی گزینه هاش را امتحان کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه .
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
سلام
الان که به عکس ها درست نگاه کردم یک چیزی متوجه شدم . شما گزینه Clients Isolation را بزنید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد .
موفق باشید![]()
تو تنضیمات مودم نشون میده که کدوم نصب شده (aیا b)
شما اول باید نگاه کنید که مودم تون Annex A هست یا Annex B بعد اگر اشتباه نصب کرده بودید دوباره از سایت Linksys فرمویر درست را دانلود و نصب کنید . اون یکی راه هم که تو پست قبلی نوشته بودم تست کنید احتمال زیاد مشکل حل میشه .
موفق باشید![]()
مودمتون مرخص شده باید ببرید گارانتی Annex B مخصوص خطوط isdn هست که تو اروپا استفاده میشه و داخل ایران کاربرد نداره.
سلام
من هر وقت از Speed Test تست میگیرم سرعت دانلودم را خیلی پایین تر نشون میده . چکار کنم ؟؟ باید با پشتیبانی تماس بگیرم ؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)