2مگ محدود،به جز روز اول که وصل شد بقیه شبا با 450-500 دانلود دارم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
2مگ محدود،به جز روز اول که وصل شد بقیه شبا با 450-500 دانلود دارم![]()
دوستان هنوز مشکل پینگ و سرعت حل نشده ؟ برای شما ؟منم مشکل پینگ دارمپینگش مزخرف بود مزخرفترم شده
نمی دونم چه وقتی می خواد درست شه
دوستان کسی call of 8 آنلاین بازی میکنه ؟ مال من تازگی سرور پیدا نمیکنه به نظرتون ممکنه پورت بسته شده باشه یا آسیا تک اینجوری کرده چون کانتر هم اینجوری بود که درست شد
احتمالا شما یکی از خوش شانس های اسیاتکی...
اکثر کاربر های 2 مگ به زور به 150 میرسن تو شب....
سلام دوست عزیز یکی از آشناهامون سرویس 1 مگ آسیاتک نامحدود داره تو همین منطقه ی خودمون کرج سرعتش کمتر از 120 تا حالا میگه نشدهمن خودم رفتم تست کردم بین 120 تا 130 بود رو 16 پورت شاید شما مخابرات منطقه تون خیلی شلوغه
![]()
خب عزیز به نظرت من باید چیکار کنم ؟؟ زنگ بزنم به شرکت یا سرویسم رو عوض کنم ؟؟
منم تو مشهد هستم سرعت وبگردی خیلی بد شده ولی دانلود نه!! خصوصا گوگل . من قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم به این بدی نبود وبگردیش !! راستی یه چیز دیگه اینکه سرعت دانلود از سرورهای مختلف فرق میکنه خصوصا آپلودباز !!![]()
از من که هنوز درست نشده128 محدود
![]()
واسه منم همینجورهمنم تو مشهد هستم سرعت وبگردی خیلی بد شده ولی دانلود نه!! خصوصا گوگل . من قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم به این بدی نبود وبگردیش !! راستی یه چیز دیگه اینکه سرعت دانلود از سرورهای مختلف فرق میکنه خصوصا آپلودباز !!![]()
دوستان کسی از آسیاتک آنتی ویروس خریده؟
نه الان خوشبختانه درست شده و از 8 ساعت دانلود رایگان شبانه ، حداقل 4 ساعتش رو با سرعت خیلی خوب دانلود میکنه.
حالا کی بزنن دوباره بترکونن معلوم نیست ولی فعلا که وضعیت دانلود خوبه و من دوباره همین 2 مگ حجمی رو برای این ماه تمدید کردم.
Last edited by keyvan360; 19-04-2013 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)