دوستان من روی سرور بصورت یک ماه آنتی ویروس شبکه ای kasper workstation نصب کردم و برای نصب و حدفش پسورد گذاشتم حالا پس از یک ماه که مدتش گذشته میخوام حدفش کنم ولی پسوردش یادم رفته ! میشه کمکم کنین.
دوستان من روی سرور بصورت یک ماه آنتی ویروس شبکه ای kasper workstation نصب کردم و برای نصب و حدفش پسورد گذاشتم حالا پس از یک ماه که مدتش گذشته میخوام حدفش کنم ولی پسوردش یادم رفته ! میشه کمکم کنین.
محصولتون کدوم از برنامه های زیر هست ؟
با کلیک راست روی برنامه و رفتن به بخش about ، اسم کامل و ورژن کامل برنامه رو بگید تا راه حل رو در صورت وجود جستجو کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من از اینترنت سکوریتی 2012 ورژن 12.0.0.374 استفاده میکنم
میخوام بدونم اگر بخوام آپدیت های خودم رو روی یه سیستم دیگه بریزم باید کدوم فولدر رو کپی کنم ؟ مسیری که پایین میزارم درسته ؟
C: / ProgramData / Kaspersky Lab / AVP12 / Bases
سلام دوست عزیز.
مسیرتون درسته اما بدون اون Space ها(البته احتمالا برای راحتی خوندن خودتون گذاشتینشون)
فقط به جای پوشه Base باید پوشه Update distribution رو کپی کنین.![]()
دوست عزیز ممنون
اما این پوشه Update distribution حجمش صفر هست یعنی توش هیچی نیست !
اگر کل فولدر AVP12 رو کپی کنم مشکلی نداره ؟
حجم کل این فولدر 717 مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا امید این پست رو دیدم اما خودتون گفتید :
یعنی این برای زمانی خوبه که تازه کسپر رو نصب کردیم و قبل از شروع به آپدیت اینکار و بکنیم تمام آپدیتها توی اون پوشه هم کپی میشه اما کسپر من تا امروز آپدیت هست5. حالا بعد از اولین آپدیتی که انجام میدید، اون پوشه هم در محل مورد نظر ایجاد میشه و در دفعات بعدی هم، همزمان با آپدیت کاسپر، این پوشه هم به روز میشه.
نکته : فقط در اولین آپدیت بعد از ایجاد پوشه پشتیبان، حجم آپدیت بالا خواهد بود.
حالا باید چکار کنم ؟!
![]()
منظور از اولین آپدیت، اولین آپدیت بعد از نصب کاسپر نیست، اولین آپدیت بعد از فعال کردن گزینه ایجاد پوشه پشتیبان هست.
الان هم که شما اون گزینه رو فعال کنید و یک بار آپدیت کنید، پوشه ایجاد میشه.
ضمنا یک روش غیر استاندارد هم وجود داره که کپی گرفتن از پوشه مسیر زیر و سپس انجام آپدیت آفلاین به طریق گفته شده در اون پست هست.
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files
خیلی ممنون آقا امید کاملا متوجه شدم
فقط یه سوال دیگه
اگر با این روشی که فرمودید حالت آفلاین آپدیت کنم ؛ اگر لایسنس سیستم دوم لایسنس اصلی باشه با این کار اکسپایر نمیشه ؟
یعنی تو حالت آفلاین لایسنس بلاک نمیشه ؟ یا با آپدیتهای آنلاین بعدی سیستم دوم لایسنس تو بلک لیست نمیره ؟
خیلی ممنون![]()
درست متوجه نشدم. اگر لایسنس سیستم دوم، خریداری شده هست پس در هیچ صورت بلاک نمیشه.
بلک لیست فقط حاوی لایسنس های غیر قانونی پخش شده در اینترنت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)