تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1034 از 1126 اولاول ... 34534934984102410301031103210331034103510361037103810441084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    با فرمت کردن هارد دیسک ،هارد دوباره قابل استفاده هست؟ الان برای استفاده دوباره هارد چی کار باید کنم؟
    مرسی
    فکر نمیکنم بتونید فرمتش کنید . بازهم اگر اطلاعاتش مهم نیست تست کنید ببینید فرمت میشه یا خیر . اگر فرمت نشه و باز هم همون خطای I/O device error بده متاسفانه خودتون نمیتونید درستش کنید .

روی یه سیستم دیگه هم چک کنید . اگر گارانتی نداره باکس هارد اکسترنال رو باز کنید و بصورت اینترنال به سیستم متصل کنید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بینهایت ممنون از راهنماییت
    پس این مشکل به پورت یو اس بی مادربرد ربط نداره؟ (ببخشید این مورد برام مهمه چون اگر مشکل از پورت یو اس بی ممکنه باشه اونوقت باید کل پلت فرم رو عوض کنم تا گاردهای دیگه به این مشکل نخورند)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

7. شما میتوانید با کلیک بر روی Export Scan Status ، نتایج Scan را در جایی ذخیره کنید تا بعداً نیازی به Scan مجدد و صرف وقت فراوان جهت جستجوی مجدد فایل خاصی نداشته باشد .

چجوری باید نتایجو استفاده کنم ذخیره دارمش

5. این کاربر از daniel007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7. شما میتوانید با کلیک بر روی Export Scan Status ، نتایج Scan را در جایی ذخیره کنید تا بعداً نیازی به Scan مجدد و صرف وقت فراوان جهت جستجوی مجدد فایل خاصی نداشته باشد .

چجوری باید نتایجو استفاده کنم ذخیره دارمش
    طبق عکس زیر باید روی گزینه Import Scan Status که در قسمت بالا و سمت راست برنامه هست کلیک کنید و فایلی که قبلاً ذخیره کرده بودید رو بهش بدید .

اقا بینهایت ممنون از راهنماییت
    پس این مشکل به پورت یو اس بی مادربرد ربط نداره؟ (ببخشید این مورد برام مهمه چون اگر مشکل از پورت یو اس بی ممکنه باشه اونوقت باید کل پلت فرم رو عوض کنم تا گاردهای دیگه به این مشکل نخورند)
    بعید میدونم این مشکل بخاطر پورت USB سیستم باشه . ولی اصولاً پورتهای USB اتصال امنی رو فراهم نمیکنند و در مقایسه با اینترفیس SATA کارائی کمتری دارند و مخصوصاً شوک حاصل از نوسانات ولتاژی در هنگام اتصال و قطع اتصال به پورت یو اس بی میتونه خطر ساز باشه . بعنوان مثال اگر متوجه شده باشید RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال یک مشکل شایع هست .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق عکس زیر باید روی گزینه Import Scan Status که در قسمت بالا و سمت راست برنامه هست کلیک کنید و فایلی که قبلاً ذخیره کرده بودید رو بهش بدید .

بعید میدونم این مشکل بخاطر پورت USB سیستم باشه . ولی اصولاً پورتهای USB اتصال امنی رو فراهم نمیکنند و در مقایسه با اینترفیس SATA کارائی کمتری دارند و مخصوصاً شوک حاصل از نوسانات ولتاژی در هنگام اتصال و قطع اتصال به پورت یو اس بی میتونه خطر ساز باشه . بعنوان مثال اگر متوجه شده باشید RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال یک مشکل شایع هست .
    اقا شرمنده یک سوال دیگه
    این هارد من پرتابل بود ،هاردهای اداپتوری چی ، اونها هم ممکنه پورت usb مادربرد هر چند کم احتمال ولی براشون مشکل بسازه؟ اخه من این هارد پرتابلم رو قبل از اینجوری شدن دیدم سالم بود فقط مادربرد تغییر کرد یعنی هارد حتی یک ضربه هم بهش نخورد برای همین واقعا نگرانم

- - - Updated - - -

اقا شرمنده یک سوال دیگه
    این هارد من پرتابل بود ،هاردهای اداپتوری چی ، اونها هم ممکنه پورت usb مادربرد هر چند کم احتمال ولی براشون مشکل بسازه؟ اخه من این هارد پرتابلم رو قبل از اینجوری شدن دیدم سالم بود فقط مادربرد تغییر کرد یعنی هارد حتی یک ضربه هم بهش نخورد برای همین واقعا نگرانم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا عطا دمت گرم :
    من اول بدشانسی اوردم که هاردم دچار مشکل شد
    بعد خوش شانسی اوردم که یکی مثل شما اینجا بود که راهنماییمون کن
    باز دوباره دیشب بدشانسی میاوردم هر چی نرم افزار ریکاوری رو از سایتهای مختلف دانلود میکردم ارورر اکسترکت میداد فهمید مشکل از اینترنت بوده
    دوباره خوش شانسی اوردم که فایلها ریکاوری شد.
    خلاصه اگه بگم معجز گری بیراه نگفتم

برای اینکه ببینم فیلمهام بطور سالم ریکاوری شدند بجز برنامه segment downloader برنامه دیگری هست ؟
    (ممنون میشم پست قبلیم رو هم جواب بدی)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا شرمنده یک سوال دیگه
    چنین مشکلاتی هم برای مدلهای پرتابل و هم برای مدلهای دسکتاپی ممکن هست پیش بیاد . منهم یه هارد اکسترنال دسکتاپی (WD my book) داشتم بعد از یه مدت که خواستم استفاده کنم توسط سیستم شناسایی نمیشد و معلوم شد قسمت SATA to USB دچار مشکل شده ولی خود هارد دیسک سالم بود که در حال حاضر بصورت اینترنال استفاده میکنم .

برای اینکه ببینم فیلمهام بطور سالم ریکاوری شدند بجز برنامه segment downloader برنامه دیگری هست ؟
    اگر میخواهید مطمئن بشید فایلها بطور صحیح بازیابی شدند میتونید از Hash Code یا MD5 استفاده کنید . البته سایتی که فایل مورد نظر رو ازش دانلود کرده بودید باید این کد رو گذاشته باشه و شما پس از بازیابی با استفاده از برنامه هایی مثل WinMD5Free کدها رو باهم مطابقت بدید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم موقع نصب ویندوز ( هر ویندوزی از 7 تا 10 ) وقتی به مرحله انتخاب درایو محل نصب میرسم، هیچکدوم از درایوها نشون داده نمیشند.
    مشکل از کجاست؟ Load drivers هم که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم موقع نصب ویندوز ( هر ویندوزی از 7 تا 10 ) وقتی به مرحله انتخاب درایو محل نصب میرسم، هیچکدوم از درایوها نشون داده نمیشند.
    مشکل از کجاست؟ Load drivers هم که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.
    سلام

شاید هارد دیسک به حالت داینامیک هست . وقتیکه رسیدید به قسمت انتحاب درایو ، دکمه های Shift + F10 رو بزنید و تایپ کنید diskpart و اینتر بزنید و سپس تایپ کنید list disk و اینتر بزنید و از خروجی یه عکس بگیرید و اینجا بذارید .

قبلش هم مطمئن بشید هارد دیسک در بایوس Detect شده .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود مجدد
    عطا جان این هارد ما نه تنها فرمت شد بلکه هم ارور بخش اسمارتش از بین رفت و هم سرعت رید و رایتش عالی شد.
    (به لطف شما)
    اقا این بخشی که در تصویر اسمارت دورش رو سبز کردم جایی بود که قبل فرمت 8 تا ارور داشت الان صفر شده ولی ستون اولش قبل فرمت 100 بود حالا 252 شده
    این قسمتش طبیعی هست ؟
    اون 3 تا ارور کالیبریشن جای نگرانی داره ؟ (البته فکر کنم با تجربه این اتفاق کمی محتاط تر از گذشته بشم)
    واقعا دستت درد نکنه هم فایلهامون رو زنده کردی هم هاردمون رو.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

درود مجدد
    عطا جان این هارد ما نه تنها فرمت شد بلکه هم ارور بخش اسمارتش از بین رفت و هم سرعت رید و رایتش عالی شد.
    (به لطف شما)
    اقا این بخشی که در تصویر اسمارت دورش رو سبز کردم جایی بود که قبل فرمت 8 تا ارور داشت الان صفر شده ولی ستون اولش قبل فرمت 100 بود حالا 252 شده
    این قسمتش طبیعی هست ؟
    اون 3 تا ارور کالیبریشن جای نگرانی داره ؟ (البته فکر کنم با تجربه این اتفاق کمی محتاط تر از گذشته بشم)
    واقعا دستت درد نکنه هم فایلهامون رو زنده کردی هم هاردمون رو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •