مگه هیچ کدوم از بچه های دیگه اندیشه ای نیستن تو سرور؟ به جز 2 3 نفر که 250 اینتورا بود پینگشون بقیه همه زیر 100 بودیم. خلاصه خیلی جات خالی بود سردار![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه هیچ کدوم از بچه های دیگه اندیشه ای نیستن تو سرور؟ به جز 2 3 نفر که 250 اینتورا بود پینگشون بقیه همه زیر 100 بودیم. خلاصه خیلی جات خالی بود سردار![]()
چرا ولی چندتا خط هست امشب قزوینیه پاشو گزاشته بود رو خط ما
![]()
بابا چه خبره اینجااااااااا
اساتید محترم میتونن این تصاویر رو یه تفسیر کوتاهی کنند؟
البته امروز یکم خوب شده انگار adsl اندیشه و چه بسا بهتر از اون دارم .دیروز اینطوری نبود پینگشم 3500 بود!!!
Last edited by arashlolos; 20-08-2011 at 09:37.
خب که چی؟؟؟
چه قضیه ای می تونه داشته باشه؟؟؟
یه شرکت می تونه Ip های مختلف داشته باشه
ماله امروزه ؟![]()
درسته یک شرکت میتونه IP های مختلفی داشته باشه ولی خود IP بتنهایی هیچ مزیتی به اون یکی نداره. مهم اینه که این IP از کدوم مسیر route میشن که اینم دست LCT شرکت زیر ساخته. خدا کنه اون ادمی که اونجا نشسته و با انگشت مبارکش داره رو کیبورد تایپ میکنه یک route خوب بدهاما در هر صورت اندیشه IP 78.38 نداره.
دوست عزیز، گوگل از روتی رد می شه که به دلایل مختلف Request شما به مقصدی که قرار هست اطلاعات از اون Resolve بشه نمی رسه و این دست ISP ها نیست.
شما در چنین مواقعی می تونین آدرس گوگل رو با دستور Tracert -d google.com تست کنین و ببینین از کدوم IP بلوکه می شه و همون جا متوجه می شین که از شرکت سرویس دهندتون هست یا بعد از اونه
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
ای بابا چی بگم مردم رشت هم که در شایعه پراکنی 20 هستن. آخه مگه یه شرکت دیوونست اعتبارش رو ببره زیر سوال برای چنین کاری، اگه اینجوری باشه من از اندیشه جمع می کنم.
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
شما در اشتباهی
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
دوست من، می دونی مشکل ما ایرانیا چیه؟
اول دهن رو بازی می کنیم و بعدش فکر می کنیم که چی گفتیم.
بگو آخه دوست من، شما که یه whois بگیری می بینی جریان چیه. من موندم که این دوست ما آی پی استاتیک رو واسه چه کاری گرفتن. خدااااااا
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
دوست عزیز رنچ IP های اندیشه 109
46
89 هست و این چیزی که شما می گین من نمی دونم کجا دیدین، اما احتمالا رو ------ چیزی لاگین بودی![]()
ما کوچیک شما هستیم قربان. اما تا بوده همین بوده، در عجب آنم که این مردمان از پیاله ی کدام شراب نوشیده اند که این چنان مست به پرواز درآمده اند ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)