تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1034 از 1174 اولاول ... 345349349841024103010311032103310341035103610371038104410841134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,331 به 10,340 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

پيكه: مادريدي‌ها بدجوري ترسيده‌اند
    باز اين بچه پررو حرف زده
    شانسلونايي ها هم انگار بدجوري سوختند دي:

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

در واكنش به انتقال رونالدو

خبرگزاري فارس: مدافع ملي‌پوش بارسلونا گفت: مي‌دانستم كه رئال مادريدي‌ها به خاطر بزرگي بارسلونا از ما هراس دارند؛ اما تصور نمي‌كردم تا اين حد باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آس اسپانيا، جرارد پيكه مدافع نيمكت‌نشين بارسلونا تصريح كرد: رئال مادريدي‌ها بدجوري ترسيده‌اند و خريد كاكا و رونالدو در يك هفته نشان مي‌دهد كه خيلي دوست دارند تمام ناكامي‌هاي خود را سريعا جبران كند.
    وي افزود: اين اتفاق رخ نمي‌دهد، در واقع بارسلونا در سال آينده هم براي فتح هر 3 جام وارد ميادين مي‌شود.
    مدافع بارسا تاكيد كرد: هواداران ما نبايد نگران چيزي باشند، چرا كه رئال مادريد با خريد كاكا و رونالدو تازه و تا حدودي به برتري نفري ما نزديك شده است. بازيكنان بارسلونا خيلي بزرگتر از رئال مادريد هستيد و نيازي به استرس و دلواپسي نيست.
    واای ادم خندش می گیره !!
    ای که چه قدر می ترسم ! بچه ها بیاین با هم بترسیم !! :دي
    این طرفمون هم ور داشته از خبر گذاری فارس خبر گزاشته ! خبر گزاری فارس از پریشب همین امار رو در مورد احمدی نژاد تایید کرده بوده !! :دي
    اخه اوسکول جون ما که از همون اوول دنبال اینا بودیم وقتی که ازمون 4 تاخوردین هم دنبال اینا بودیم حالا تو اون موقع تو کم. ......
    ول کن دیگه !! :دي

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رونالدو : پزشکان رئال به امریکا بیایند

به گزارش RmadridFC : کریستیانو رونالدو که برای تعطیلات درلس آنجلس به سر میبرد گفت منتظر است تا پزشکان رئال مادرید برای معاینات پزشکی راهی آمریکا شوند

این مهاجم 24 ساله که بازی دوستانه تیم ملی کشورش را به علت آسیب دیدگی از دست داده بود گفت:

من هیچ مشکل فزیکی و مصدومیتی ندارم و این آسیب دیدگی چیزی نیست که برایش نگران باشم ،درحال لذت بردن از تعطیلاتم هستم و قصد ندارم فعلا به اروپا بر گردم و اگر تست پزشکی رئال مادرید زود تر انجام شود پزشکان آنها میتوانند به لس آنجلس بیایند .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رونالدو:قرارداد سود آور

متخصصان مالی بر این عقیده اند که باشگاه از خرید رونالدو سود زیادی کسب خواهد کرد.

"خرید کریس رونالدو یک عملکرد تجاری بزرگ خواهد بود."این پایان یکی از مقاله های ممتد روزنامه ی سینکو دیاس است.

"این سیستم مفید خواهد بود"این سخن یکی از متخصصان مالی است که باور دارد خرید رونالدو عاقلانه خواهد بود.آمیزش کریس رونالدو،یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا،و رئال مادرید میتواند یک عملکرد تجاری بزرگ باشد.عملکردی که در زمان انتقال بکام به مادرید ثابت شد.

برخلاف بالا بودن مبلغ قرارداد،باشگاه فورا سود زیادی از تبلیغات،فروش بازیها به دلیل حضور بازیکنان قدرتمند و ...کسب خواهد کرد.

کاکا و رونالدو میتوانند هردو 124 میلیون یورو به وسیله ی فروش پیراهن بازیکنان به دست بیاورند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض گرانترین نقل و انتقالات در زمان پرس

به گزارش Rmadrid FC : مهاجم پرتغالی منچستر یونایتد با 936/93 میلیون یو رو به عنوان گران ترین بازیکن جهان شناخته شد

جالب این است که 4 بازیکن گران قیمت جهان در رئال مادرید و در زمان پرس خریداری شده اند

رکورد خرید بازیکن باز هم در رئال مادرید شکسته شد و پس از رونالدو با رقم شناخته شده کاکای برزیلی با زقم 56 میلیون پوند از آث میلان راهی رئال مادرید شده است سومین رتبه به زین الدین زیدان با 6/45 میلیون پوند از یوونتوس راهی رئال مادرید شده است . نفر چهارم لویس فیگو با 37 میلیون پوند از بارسلونا راهی رئال مادرید شده است.

پس از این اسامی میتوان به کرسپو با 5/35 میلیون پوند ، کریستین ویرا با 32 میلیون ،دنیلسون با 21 ، رونالدو با 5/19 و... اشاره کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض ثروتمندترین فوتبالیست دنیا

رئال مادرید حقوق هفتگی کریس رونالدو را 560 هزار یورو تعیین کرده است!

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
    خرید جدید رئال مادرید به ثروتمندترین فوتبالیست دنیا تبدیل خواهد شد.کریس رونالدو بعد از ترک منچستر یونایتد ثروتمندترین فوتبالیست دنیا تبدیل خواهد بود.

به نقل از روزنامه ی تایمز برنده ی واقعی از لحاظ مالی رونالدو خواهد بود که انتظار خواهد رفت قرار دادی 6 ساله را در یکم جولای با رئال به امضاء برساند.

حقوق او در ابتدا سالیانه 9.5 میلیون خواهد بود که به تدریج افزایش خواهد یافت و به هفته ای 557،500 یورو خواهد رسید.در سال اخر او 107 میلیون یورو کسب خواهد کرد.

هزینه ی خرید رونالدو و کاکا(که در این هفته با 56 میلیون یورو به رئال پیوست)برای باشگاه بسیار سنگین خواهد بود.باشگاه باید هفته ای 1 میلیون تا سال 2014 بپردازد.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز این دراز حرف زد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دوستان از ديشب تا حالا كلي خبر بوده
    خودتون بريد بخونيد دي:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر همگی
    متاسفانه مدتی بود انجمن بسته بود
    خوشحالم دوباره فعال شد
    خوب اخبار واقعا زیادی ریخته
    الان واستون میذارم برید حال کنید:
    ====================
    سسک: می خواهم در آرسنال بمانم

ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال اعلام کرده که تصمیم ندارد تا برای ادامه فوتبالش به سرزمین مادری بازگردد.

سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی آرسنال اعلام کرده که مسیر کاکا و کریس رونالدو در راستای پیوستن به لالیگا را دنبال نخواهد کرد. کاپیتان توپچی ها شایعاتی که او را در نزدیکی سرزمین مادری می دانند رد کرده و این در حالی است که سران بارسا تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن او دارند.

البته هنوز شایعات در مورد آینده او به گوش می رسد و به نظر می رسید که سران باشگاه کاتالان پیشنهاد هنگفتی برای جذب او در بازار نقل و انتقالات تابستانی ارائه کنند البته بسیار بعید به نظر می رسد که این ستاره 22 ساله به فکر ترک آرسنال باشد. فابرگاس در سال 2003 به امیریتس پیوست و از آن زمان زیر نظر آرسن ونگر به فعالیت می پردازد.

اواخیرا اعلام کرده که دوست دارد تا در آرسنال بماند و می خواهد جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را همراه با این تیم بالای سر ببرد. او در گفت و گو با روزنامه سان این خبر را اعلام کرد و گفت:"امیدوارم بتوانم برای سالهای طولانی در این تیم بمانم و همراه با آرسنال جام قهرمانی رقابتی اروپایی رابالای سر ببرم."

================================================== =

حمايت هافبک سابق رئال مادريد از خريد رونالدو

" کلود ماکله‎‏له " از خريد جديد باشگاه رئال مادريد حمايت کرد.

ئال مادريد با پرداخت 80 ميليون پوند موافقت منچستر يونايتد براي جذب " کريستيانو رونالدو " را گرفت. اين در حالي است که " فلورنتينو پرز " رئيس جديد مادريدي‏ها پيش از اين با " کاکا " بازيساز برزيلي ميلان قرارداد امضا کرده بود.
    " ما‏کله‏له " هافبک فرانسوي که در مقطعي عضو کهکشاني‏هاي مادريد بوده احساس مي‏کند خريدهاي جديد نشانه بازگشت رئال مادريد به قدرت اول فوتبال اروپاست.
    " ماکله‏له " به skysports.com گفت: « باشگاه سابق من به چنین خریدهایی(خرید رونالدو) احتیاج دارد تا به جهان بگوید هنوز معروف‏ترین تیم کره خاکی است. به نظر من آن‏ها به چند سال قبل خود بازمی‏گردند، زمانی که رئال را با تیم‏های بارسلونا و منچستر یونایتد مقایسه می‏کردند. »
    هافبک تدافعی سابق تیم‏های رئال مادرید و چلسی افزود: « اگر پرز پول خرج می‏کند بدین خاطر است که احساس می‏کند می‏تواند آن را بازگرداند و به نظر من رونالدو ارزش این پول را دارد. تیم‏های منچستر یونایتد و بارسلونا هنوز تیم‏های خوبی هستند. با این پول یونایتد در فصل جدید دوباره قدرتمندتر خواهد شد. »
    =================================================

کریستیانو رونالدو از منفور بودن خود لذت می‏برد

" کریسیانو رونالدو " بازیکن جدید رئال مادرید ادعا کرد از تماشای تماشاگران مخالف خود لذت می‏برد.

منچستریونایتد با پیشنهاد 80 میلیون پوندی بهترین بازیکن جهان برای انتقال به رئال موافقت کرده و تنها توافق شخصی این بازیکن با باشگاه اسپانیایی باقی مانده است. پس از جام جهانی 2006 که یک در یک نهایی " رونالدو " باعث اخراج " وین رونی " شد، در لیگ برتر با واکنش طرفداران تیم‏های مختلف رو به رو شد و پس از آن بازی او رشد کرد.
    " رونالدو " به مجله فرانس فوتبال گفت:« لذت می‏برم وقتی مردم مرا هو می‏کنند. وقتی توهین می‏کنند دوست دارم در چشم‏هایشان نفرت را ببینم. این باعث عذاب من نمی‏شود. اینکه بسیاری از مردم از من نفرت دارند درست است اما حتی آنجا بیشتر مردم مرا دوست دارند و مرا پشتیبانی می‏کنند.»
    « من احساس بدی پیدا می‏کنم زمانی که بد بازی می‏کنم. خوشبختانه این اتفاق کم رخ داده است.»

" رونالدو " آرزو دارد نام او در کتاب تاریخ فوتبال ثبت شود و قصد ندارد از آنچه که در اولدترافورد انجام داده دست بکشد.
    او اضافه کرد:« من هنوز یک راه بلند در پیش دارم. من واقعا می‏خواهم تاریخ فوتبال را دوباره بنویسم. می‏دانم همیشه میان بهترین‏ها هستم.»

بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون در اسپانیا بار دیگر مقابل بارسلونا و " لیونل مسی " قرار خواهد گرفت که فینال لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی ستاره آرژانتینی به پایان رسید.
    اما " رونالدو " در این مورد گفت:« من به لیونل حسادت نمی‏کنم. خودم را با دیگران مقایسه نمی‏کنم. من کریستیانو رونالدو هستم و می‏توانم مدال‏های زیادتری نسبت به هرکسی به دست بیاورم. دوست ندارم که سست شوم. هواداران یک کریستیانو رونالدو بزرگ می‏خواهند بنابراین من سعی می‏کنم هرگز مایوس نشوم.»
    ================================================== =====

سرمربی رئال: بازیکنان مختلفی را جذب می‏کنیم

: " مانوئل پلگرینی " سرمربی رئال مادرید نمی‏تواند خوشحالی‏اش را از خریدهای بزرگ مدیران این باشگاه پنهان کند.

" فلورنتینو پرز " بعد از بازگشت به رئال مادرید، " کاکا " ستاره برزیلی میلان را به خدمت گرفت. سپس موافقت مسئولان باشگاه منچستر یونایتد را برای خرید " کریستیانو رونالدو " گرفت و اکنون صحبت از خرید " دیوید ویا " مهاجم والنسیا و " گائل گلیچی " مدافع چپ آرسنال در میان است.
    " پلگرینی " سرمربی جدید مادرید‏ی‏ها نیز توانایی " پرز " را عامل موفقیت تیمش در نقل و انتقالات تابستان می‏داند.

" پلگرینی " به سایت رسمی باشگاه رئال مادرید گفت: « ما تلاش می‏کنیم بازیکنان گوناگونی را جذب کنیم. رئال مادرید فصل آینده در 3 جام شرکت خواهد کرد و نباید هیچ‏کدام را از دست بدهیم. ترجیح می‏دهم در مورد خرید‏های آینده صحبت نکنم زیرا در این مرحله همه آن‏ها در حد حدس و گمان هستند. بازیکنان خوب زیادی وجود دارند که می‏توانند به رئال مادرید بپیوندند. »

او افزود: « زمان مهمی برای رئال مادرید است. فرد توانمندی همچون فلورنتینو پرز به همراه خورخه والدانو که با همه مناطق فوتبال در جهان آشناست، مدیریت باشگاه را بر عهده گرفته‏اند. آن‏ها در حال ساختن تیم خوبی هستند، بنابراین طبیعی است که بسیاری از بازیکنان می‏خواهند به رئال مادرید بیایند. »
    ================================================== =

روبینیو: دوست دارم برای بارسلونا بازی کنم

" روبینیو " با اعلام اینکه دوست دارد در بارسلونا بازی کند بار دیگر شایعه جدایی‏اش از منچستر سیتی را بر سر زبان‏ها انداخت.

" روبینیو " در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس 14 گل برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما در پایان فصل با این تیم به جایگاه مناسبی دست نیافت. اکنون ستاره سابق باشگاه رئال مادرید از آرزوی خود برای بازی در بارسلونا سخن می‏گوید.

" روبینیو " به Sport گفت: « شایعاتی مطرح شده است اما جای نگرانی است و من هیچ پیشنهادی دریافت نکرده‏ام. فقط می‏توانم بگویم بارسلونا تیم خوبی است و هر کسی دوست دارد در این تیم بازی کند. »

ستاره برزیلی منچستر سیتی هنوز هم معتقد است از ترک رئال مادرید پشیمان نیست. او گفت: « من مادرید را ترک کردم چون در آنجا راضی نبودم. من از این تصمیم پشیمان نیستم و در منچستر سیتی راحتم. »
    =================================================

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •