از تگ ها استفاده کنید مثل Code
از تگ ها استفاده کنید مثل Code
با تپ تالک موبایل میام انجمن بگید چجور کپی کنم؟ تشکر
عزیز اگه پستای قبلی منو خونده باشی چندین بار گفتم این LTE کیفیت لازم رو نداره. من هم باشما هم عقیدم.
من خودم دو مگ ثابت رو به این وضع ترجیح میدهم. اونم روی 3g وگرنه اصلا استان ما 4g نداره.
بعدش این اینترنت نسل سوم و چهارم یک آلترناتیوه اصلا قبلا وجود نداشت و یهویی سبز شد. منظورم اینه ما اصلا روش حساب نکرده بودیم و فکر نمیکردیم در ایران بیاد. هموندومگ ثابت برای من غنیمته.
Last edited by afshin-434; 27-02-2015 at 00:10.
تست 4G LTE ایرانسل ، پنجشنبه 93/12/07 ساعت 14:03 ، خیابان پیروزی نرسیده به چهارراه کوکاکولا ، گوشی iPhone 5S !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ایران سرعتش خیلی خوبه !!!!!
سلام
من از اینترنت 3جی ایران سل روی مودم جیبی استفاده میکنم
مشکلی که وجود داره اینه که بعضی روز ها با این که آنتن هست و مودم به اینترنت کانکت میشه اما دیتایی رد و بدل نمیشه و عملا اینترنت نمیشه رفت
این مشکل فرداش حل میشه
میخواستم بدونم شما هم اخیرا از این مشکلات داشتید؟ مثلا دیروز واسه من همین طوری بود و اینترنتم دیتا نداشت
به نظر من با توجه به بسته های ارائه شده سرعت بالا فقط ضرر هست.
چون ترافیک به سرعت برق (دقیقا برق) تموم میشه !
من خودم اگر کارم دائمی باشه (مثلا میخوام فقط پیام رسان هام فعال باشن ) سرویس رو روی E میذارم.
از نوع تک rru بودنش میشه فهمید برای همراه اوله.
+
این نوع rru مختص همراه اوله.(البته این نوعش رو تو تهران دیدم و در پارکینگ نمایشگاه بین المللی تهران داشتن روی یکی از دکل های همراه اول نصب میکردن)
![]()
Last edited by and-roid2; 27-02-2015 at 12:01.
از یک مدیر انجمن چنین حرفی بعیده
تک نیست زیر سکتور بالایی هم هست . ایرانسل هم همینطوره rru هاش . به نظر من این مال ایرانسله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)